Hvordan kjøpte jeg meg en elektrisk epilator opp til $ 1000

Jeg mottok flere brev og spurte hvordan jeg valgte og kjøpte en elektrisk epilator. La oss starte fra begynnelsen - hvorfor begynte jeg å gjøre meg selv, og fant ikke en god mester.

Ved utgangen av 2000 besøkte jeg 3 elektrolyseprosedyrer på en betalt klinikk for en kvinne som jobbet med tradisjonell elektrolyse ved hjelp av en sovjetisk skrivemaskin. Jeg hadde ikke betennelser og ødemer som sådan, men det var veldig lenge og veldig smertefullt. Jeg kunne bare ikke stå på det og bytte til laserfjerning, fordi den aller første prosedyren i mitt liv tillot meg å gå i flere måneder uten noe hår, men denne gangen var effekten mye verre: Jeg gikk gjennom to måneder for månedlige prosedyrer, og da tålmodigheten avsluttet, så jeg at skjegget mitt ble dobbelt så tykk.

Etter det tok jeg litt tid på folkemidlene, lette håret mitt og spredte med tinkturer, til jeg hadde en bart som vokste i et par med skjegget mitt. Ca. så kom jeg tilbake til studiet av spørsmålet om apparatmetoder for hårfjerning. Kildene var svært spesifikke: elektrolyse hjelper i alle fall, og mot bakgrunnen av tradisjonell elektrolyse, er termolyse og en blanding som myggbitt. Jeg fant også et russisk språkforum der fellesskapsmedlemmer delte deres inntrykk av elektroepilasjon, som de gjorde for seg selv. Jeg ville også, men for en begynnelse bestemte jeg meg for å sjekke hvor effektive og smertefulle denne utøverens mestere er.

Etter å ha ringt flere klinikker, salonger og private mestere, anmeldelsene som syntes å være lovende, meldte jeg meg til en av dem - hun hadde de fleste anmeldelser. Hun jobbet i leiligheten og markerte et av rommene for arbeid. Det så alt ikke veldig hygienisk ut. Liggende på sofaen, jeg lyttet til hennes snak om hvordan håret noen ganger stædig ikke ga, at jeg tolererer smerte etc. Jenta jobbet som vinden - hun ryddet området tykt hår (resten ble opplyst) på bare en time, husket jeg ikke hva jeg sendte tilbake. Alas, jeg klarte ikke å redde nakken min fra svette eller vegstøv, jeg fikk en infeksjon i mine sår, alt så forferdelig - du kan se i artikkelen om komplikasjoner av elektrolyse. All denne gangen fortsatte jeg å lese det selvlærte forumet.

Så en og en halv og en halv gikk: sårene begynte å helbrede, og fra under crusted skorpe ved siden av tårnene, oppstod det nye håret etter sårene. I den andre prosedyren jobbet jenta enda raskere - fjernet alt om 40 minutter, men mot slutten la jeg merke til blodet på pincetene og var veldig redd: det var blod i blodet, ikke min. Samme dag bestilte jeg et eget apparat, og ba om at blodet på pincetten var et resultat av en sunn persons lidelse.

Nå har jeg gjort elektrolyse for meg selv i flere år, gradvis utvide området av påvirkning. Jeg var ikke angret på mitt kjøp, men det var også feil å kalle løsningen ideell.

Fordeler med selv-elektrolyse:

  • 100% trygt fra infeksjon. En av de vanlige mytene hevder at dagens nå er en sterilisator. Jeg er redd for å forestille meg hvor mange folk kunne betale for denne feilen. Å gjøre elektrolyse for deg selv og ingen andre, du kan ikke tenke på den menneskelige faktoren.
  • Det er billigere. Elektrolyse av området som jeg var interessert i til å først koste 1000 rubler per time + fare 100 rubler. Den elektriske epilatoren koster 20.000 rubler. Følgelig betalte enheten for 20 prosedyrer. I mitt tilfelle var det litt mindre enn et år. I dette tilfellet krever elektrolyse på ansiktet ca. 3 år.
  • Du reduserer risikoen for infeksjon på vei. Jeg kunne ikke klare å lukke behandlingsområdet slik at infeksjonen ikke kommer inn i åpne sår. Det bremser helbredelsen av huden og øker risikoen for komplikasjoner.
  • Du kan gjøre elektrolyse når du vil. Jeg nekter ikke prosedyrer for sommeren, fordi jeg har råd til å behandle ansiktet mitt om morgenen, bli hjemme til slutten av dagen. Som følge av at betennelsen er borte neste dag, kan du bruke solkrem.
  • Du kan gjøre prosedyren selv på grunn av 1-2 hår. Dette er sant når behandlingsområdet er nesten halvt borte, og å gå til helvete på løgnens horn for dem.
  • Du får et annet yrke, minst grunnleggende ferdigheter for videre studier.

Ulemper med selv elektrolyse:

  • Metoden avhenger av ferdighetene. Begynn å lære et nytt yrke for deg selv, gjør deg klar for det faktum at det ikke vil fungere med en gang. Du vil være mye dårligere enn de etablerte mestere i både hastighet og kvalitet på hårfjerning. Til slutt vil du trenge mer tid.
  • Gjør prosedyrer med mesteren, du legger deg bare ned, tåler og betaler. Vridd over deg, strekker øynene dine og prøver å komme inn i en annen persons follikel. Du betaler ham pengene mottatt for det du allerede er sterk.
  • Du vil kun kunne håndtere lett tilgjengelige steder. For eksempel kan haken, nakken og overskogen behandles ved hjelp av et forstørrelsespeil, men sideburnene kan ikke rengjøres helt. Det samme gjelder for ledende arm, armhulene på samme side, bakder, hofter bak, anus, bakside, etc.
  • Gjør prosedyrene selv, deg selv og disiplin deg selv. Når du er registrert en stund, går du til prosedyren fordi du har forpliktelser til mesteren. Til deg selv, kan du tilgi utsettelsen av prosedyren, du kan være lat til å behandle noen hår, så dagen når du blir kvitt håret vil bevege seg bort.

Listen nedenfor presenterer nesten alle modellene som på en eller annen måte fikk øye på meg. Jeg eliminert mer enn halvparten på en gang: de viste seg for å være for dyre for de tilgjengelige funksjonene eller overflødig for mine formål (for eksempel trenger jeg ikke koagulasjon). Til slutt er det tre alternativer. Priser og parametere er relevante i begynnelsen av 2017. Noen modeller er allerede trukket fra salg; i dette tilfellet ble jeg ledet av kostnaden for brukte elektriske epilatorer. Nesten alle modellene som presenteres er plassert som semi-profesjonelle lavpris elektriske epilatorer.

electrodepilator

I jakten på skjønnhet gjør kvinner offer - en smertefull hårfjerning med en elektrolytisk epilator som bidrar til å kvitte seg med uønsket vegetasjon for alltid.

Electroepilator er en enhet for å fjerne uønsket hår permanent. Det kan beskrives som følger: En liten boks med på / av knapper, en skjerm og en kontakt for en penn med en nål, direkte en penn med en nål, en bandasje på armen med en nøytral elektrode, et sett med engangse nåler for prosedyren.

Essensen av elektrolyse er ødeleggelsen av hårsekkene ved elektrisk strøm, som kommer til pæren gjennom en tynn nål satt inn under huden. Kosmetisk elektrolyseprosedyre anses som den mest effektive for å fjerne uønsket hår permanent i bikiniområdet, på ansikt, ben og armer og på kroppen som helhet. Imidlertid anbefales det ikke å utføre sin undertype termolyse i armhulenes område på grunn av plasseringen av et stort antall lymfeknuter der.

Hva er det

En tynn nål settes inn under huden inn i follikelområdet og utladninger av elektrisk strøm strømmer gjennom den. Varme dør kroppens hår og pæren uten mulighet for utvinning. Varmen takler med mørkt, tynt og tykt, grått, bleket hår, i et ord, med absolutt noen. I løpet av en økt behandles et lite hudområde, siden det er nødvendig å opptre hver follikkel separat. 100% resultat av hårfjerning oppnås etter en prosess som kan vare i et og et halvt år.

arter

  • Needle

Den mest effektive typen elektroepilatorer. Essensen av denne epilasjonen er innføring av en tynn nål i hårsekkelen (til en dybde på ca. 0,5 mm) og eksponering for en elektrisk strøm. Vanligvis brukes nål-type elektroepilatorer i en spesialisert salong og har en høy pris (men det finnes modeller for hjemmebruk).

Nålelektrofilen har nåler laget av forskjellige materialer. Medisinsk stålnåler er en klassiker som brukes til pasienter med normal smertegrense og ingen allergier. Kosmetologer bruker nåler med gullbelegg for inveterate allergikere, og for de som ikke tolererer smerte med teflon.

  • tang

Hvert hår er fanget av pinsett, gjennom hvilket en strøm går forbi om noen få minutter (vanligvis 1-2). Elektrisk hårfjerning med pinsett er helt smertefritt og trygt, men eksperter spurte sin mulighet: håret har ikke høy ledningsevne, slik at strømmen ikke når hårsekkelen, det vil si at den ikke ødelegger det helt. Så oppfunnet forskere spesielle elektrisk ledende geler - de hjelper elektrisitet til å komme til papillene av håret.

Elektrisk nålfjerning er delt inn i flere typer i tillegg:

  1. Termolyse er den vekslende effekten av høyfrekvent strøm, som leveres til hårroten ved hjelp av en medisinsk nål. Det regnes som den mest effektive prosedyren for hårfjerning, fordi den ødelegger follikelen helt (det blir bare fjernet av varme). Termolyse er en ganske smertefull prosedyre, men likevel er det ikke alltid mulig å fjerne håret første gang. Unntaket er den buede formen av follikkelen, som er utsatt for ødeleggelse for andre eller tredje gang, og skyldes vanligvis skader på hårnippelen - voksing, voksing, sukker eller en vanlig epilator.
  2. Elektrolyse er en nesten smertefri metode, som er basert på tilførsel av likestrøm til follikkelen gjennom hudoverflaten. Nålen er ikke satt inn under huden, og bryter derfor ikke til integriteten. En konstant strøm på overflaten av huden danner natriumioner, sistnevnte i kombinasjon med vævsvæske danner et alkali under det. Alkali "dræper" hårsekkene, sistnevnte blir så lett fjernet sammen med hårets "kropp". Når denne metoden er ganske lang - det tar flere minutter å behandle hver follikkel, selv om epilatoren har flere nåler.
  3. Metoden for "blanding" kombinerer de to prosedyrene som er oppført ovenfor. Follikkelen oppvarmes under virkningen av høyfrekvent strøm og blir ødelagt av alkalisk syre gjennom elektrolyse. Det er spesielle enheter "Blend", hvis innstilling skjer automatisk i henhold til egenskapene til klientens hud (typen derma, følsomhet, smertegrense og så videre, blir tatt med i betraktning).
  4. "Flash" er en type termolyse. Det adskiller seg ved å levere en strøm med enda høyere frekvens (ikke mer enn 2000 kHz) og en forkortet forsyningstid, det vil si strømmen leveres av blinker. Veldig effektiv og mindre smertefull elektrolyse metode, designet for å jobbe med fine hår.
  5. Den sekvensielle blanding er mindre smertefull på grunn av reduksjonen av den nåværende amplitudepuls.
  6. "Sequential Flash" er en variant av den klassiske flash-metoden. Follikkelen er påvirket av høyfrekvent sinusformet vekselstrøm, det vil si at prosesshastigheten til hver papilla øker og kvaliteten fører til at hår av forskjellig tykkelse dør.

Funksjoner og fordeler

Elektrolyse er den mest effektive metoden for å håndtere uønsket ansikts- og ansiktshår. Han har mange fordeler og ulemper. For å begynne med merker vi positivt:

  • Passer for alle typer og farger av hår og hud, og til og med takler lyse hår (i motsetning til foto og laser hårfjerning);
  • Det kan brukes på alle områder på ansikt og kropp, inkludert auricle, hake og nese;
  • Eliminerer uønsket vegetasjon med 100%;
  • Prosedyren utføres i hytta eller hjemme;
  • Enheten for prosedyren kan være hjemmelaget.

Elektrolyse har mange funksjoner som kan skape en kvinne eller mann fra henne:

  • Smertefulle opplevelser under prosedyren. Anordningen for hårfjerning ved elektrolyse refererer til nålen, men innebærer ikke innføring av en nål under huden, og forårsaker derfor ikke alvorlig smerte, i motsetning til termolyse med en nål som trer inn i hårfollikkelen med 0,5 mm.
  • Behovet for å fullføre hele kurset, som ikke kan kombineres med andre metoder for hårfjerning og depilering. Elektrolyse utføres med et kurs på opptil 30 prosedyrer for en sone. Under en økt blir ikke mer enn 30% av hårsekkene behandlet (i ett område - ben, bikini, armhuler), fordi prosedyren er smertefull (spesielt nålformet). Etter fullstendig behandling av en sone, er det nødvendig å vente fra 3 måneder til et halvt år for at de "reserve" hårene skal vokse. Ca. 80% av kroppshår er i aktiv vekststadi, de andre 20% er i "sovemodus", og for å vekke dem må du vente på manifestasjon. Det er strengt forbudt å fjerne hår med en barberhøvel eller voks i løpet av elektrolysen.

Elektrolyse hjemme

Overraskende syntes det i den tidligere Sovjetunionen at elektrisk hårfjerning var mye tidligere profesjonell. Allerede på 80-tallet av 1900-tallet kunne innbyggerne i post-sovjetiske rom kjøpe kompakte nålepirater. Til tross for det faktum at de første modellene av apparatene ble laget på en håndverksmessig måte, og hadde en ganske enkel konstruksjon, klarte de oppgavesettet for dem. Elektriske epilatorer av tiden, som deres moderne brødre, fjernet effektivt overflødig vegetasjon på hvilken som helst del av ansiktet og kroppen.

Mange år har gått siden da, slik at rekkevidden av hjemmebaserte elektrolysemaskiner har utvidet seg betydelig. Instrumentene selv har fått et presentert utseende og har blitt sikrere. Moderne hjem elektriske epilatorer er kompakte enheter som gir epilering av høy kvalitet. Som Elos epilatorer fjerner de håret en gang for alle.

Fordeler med elektrisk fjernelse av hjemmet:

  • ubetinget effektivitet (fjerner noe hår for alltid)
  • relativt lav pris sammenlignet med profesjonell

Ulemper med hårfjerning hjemme:

  • sårhet
  • behovet for å gjennomføre en fremgangsmåte
  • Det kan være vanskeligheter med å mestre metoden for hårfjerning

Gezatone DE 3000

Hvis du allerede har begynt å velge en apparat for elektrohårfjerning hjemme, er du sikkert utsatt for slike uforståelige ord som "termolyse", "elektrolyse", "blid" og "flash". Dette er alle navnene på elektrolysemodusene:

Termolyse - høyfrekvent vekselstrøm brukes. Det oppvarmer hårsekk og vevet rundt det. Oppvarming fører til at pæren dør av og den fullstendige opphøringen av hårveksten fra den. Til tross for den åpenbare effektiviteten har termolyse en betydelig ulempe. Det krever høy presisjon ytelse. En nybegynner som nettopp har begynt å øve elektrohårfjerning hjemme, vil ta litt tid å lære å nøyaktig sette nålen inn i hårsekkelen.

Eksempel: Gezatone DE300 (THERMOLYSIS-modus), EHF-12-MTUCI, Biomak EP 101

Elektrolyse (elektroplater) - utføres ved bruk av direkte elektrisk strøm. Etter at en nål er satt inn i huden, dannes det alkalisk rundt det. Siden det er i flytende tilstand, trenger det lett inn i hårpæren og ødelegger det. I motsetning til termolyse krever elektrolysemodus ikke "kirurgisk presis" innføring av nålen. Den resulterende alkalien i seg selv vil finne hårroten og takle den.

Eksempel: Gezatone DE300 (COAGULATION-modus)

Blend (Blend) - en modus som kombinerer termolyse og elektrolyse. Den har høyere effektivitet enn andre moduser.

Eksempel: Biomak Blend EP 200

Flash (Flash) - som under termolyse brukes høyfrekvent vekselstrøm. Men styrken er mye større, og eksponeringstiden er mye mindre. Flash lar deg elektrolyse mye raskere enn andre moduser.

Eksempler: Bumblebee-1000 Flash Epilator, Biomak EP 300

Når du velger en elektrisk epilator, vær oppmerksom på hva epilasjonen er: nåler eller wolframfilamenter. Når det gjelder effektivitet, gir begge disse verktøyene like høy kvalitet arbeid. Men etter at trådene sporer på huden er mindre uttalt enn etter nålene. Derfor er det best om elektroepilatoren er tilpasset både nåler og tråder.

Gjennomføring av elektrisk fjernelse av hjemmet

Du trenger følgende:

  1. elektrisk epilator (ikke glem å tørke nålene med alkohol)
  2. pinsett
  3. smertelindring for lokal applikasjon, som Emla krem ​​eller lidokain
  4. alkohol
  5. bomullsputer

En time før prosedyren, bruk en lokalbedøvelse til ønsket hudområde. Hvis dette er din første elektriske hårfjerning hjemme, så start med et lite område (10X10cm). Etter en time tørk dette stedet med alkohol for å fjerne rester av bedøvelsen. Fortsett deretter med prosedyren. Når du bruker det som lidokinbasert analgetikk, husk at det varer bare 30 minutter.

Under elektrolyse må du følge instruksjonene som fulgte med enheten. Ulike selskaper kan avvike noe, men generelt vil du følge denne algoritmen:

  • Tast inn nålen eller tråden nøyaktig på roten av håret, trykk på pedalen eller knappen for å starte en elektrisk impuls. Det vil skade, men du må lide.
  • fjern hjørnet eller tråden
  • Ved å bruke pinsett trekker håret, er det ikke vanskelig, siden det ikke lenger er i live
  • Gjenta algoritmen igjen med et annet hår

Etter at du har behandlet hele området, kan du merke at det har et rødt og hovent utseende. Du bør ikke bekymre deg for det, dette er en normal hudreaksjon mot irritasjon forårsaket av epilering. Det vil finne sted innen 1-2 dager etter prosedyren. Gjentatt elektrolyse kan gjøres 3-4 uker etter den første. I løpet av denne perioden kan spirehår fjernes med en barberhøvel eller avskallende krem.

Hvorfor er gjentatte epileringer nødvendige?

Ikke alt håret som en person har, er i samme vekstfase. En betydelig del av håret er alltid i ro og er ikke synlig på overflaten av huden. I den første prosedyren kan du bare fjerne synlig hår. De vil aldri plage deg igjen. Etter en tid vil det være de som hvilte under prosedyren. De må behandles med en elektrisk epilator, eller fjernes med beroligende midler.

Hudpleie:

Ikke våt det innen 24 timer. I 7 dager, ikke besøk badene, badstuene, svømmebassenger, ikke ta en varm dusj og bad. I 2-3 uker beskytter du det fra solen: Ikke gå til solarium og stranden. Hvis det pro-epilerte hudområdet ikke er dekket av klær, smør det med SPF på 25 når du går ut.

  1. Graviditet, amming
  2. Åreknuter i området av
  3. Herpes i akutt stadium innen elektrolyse
  4. Alder opp til 17 år
  5. Bære en pacemaker
  6. Kritiske dager
  7. Krenkelse av hudens integritet i området
  8. onkologi
  9. Diabetes og bronkial astma
  10. Sykdommer i kardiovaskulærsystemet
  11. Tilnærming til å danne keloider.
04 aug 2013 OLga 3795

mysku

produktanmeldelser, bøker, filmer...

kategori

Gjennomgang: Bumblebee Electroepilator 1000 - Utmerket elektrisk epilator, ytelse er på ingen måte dårligere enn andre enheter


fordeler:
Mindre smertefull enn de som jeg prøvde på huden min.)))
ulemper:
Praktisk nei
God dag til alle)))

Som jeg allerede har sagt, gikk jeg i elektrolyseprosedyren i relativt lang tid med avbrudd, og nå har jeg selv tatt opp denne svært mektige øvelsen. Jeg vil ikke skrive i lang tid hva og når, hvor mye, jeg sier at jeg bestemte meg for å jamme dette ikke for mercantile formål, men for meg selv, slik at jeg kunne hjelpe mesterene til å fjerne "hår fra meg" i det minste på en eller annen måte))). Jeg dro til kursene, les mer informasjon om forskjellige enheter og gjorde selv valg at jeg ville bruke Bumblebee 1000.

Enheten er produsert i Russland, den er produsert av OJSC "Plant PROTON". Metoden for høyfrekvent flash-termolyse brukes. Jeg pleide å gjøre elektro på forskjellige enheter og på Biomac og MTUCI og noen andre, de jobbet alle sammen med termolyse. Jeg vil ikke beskrive hva dette betyr, hvis noen ikke vet det, er det mye informasjon på Internett om ulike enheter og deres metoder på Internett.

Som et resultat konkluderte min hjerne at hvis blandet strøm brukes i humlebee, så blir det naturlig og resultatet bedre. Så besluttet de... Jeg kjøpte den.

Jeg vil straks si at det er en veldig kraftig enhet, og handlingen er også veldig effektiv. Ifølge Pervak, bekjenner jeg at jeg "ponapalila" huden min godt, nå licker jeg mine sår, men alt ser ut til å gå bort. Og jeg vil gjerne sammenligne litt arbeidet med Bumblebee og enheter som bare virker på termolyse. Jeg vet jeg vet, det er mange beundrere av termolyse, og alle tror at alle andre metoder er markedsføring og ineffektive g..., men fortsatt noen + og -.
så:
- definitivt et humle plus fordi du kan justere eksponeringstid og strøm, og effektskalaen er fra 1 til 100, det vil si at du kan regulere prosessen med elektrolyse på svært detaljert måte, for eksempel om andre modeller (ikke alle). PS! Igjen, hevder jeg ikke.

- Humle på grunn av eksponeringskontroll er mindre smertefull enn noen enheter som virker på termolyse, slik at du kan "hamre" med en lang trekk (du kan også gjøre det i Humlebee) som faktisk er veldig smertefullt. I Bumblebee ser det ut som et lite skudd, naturlig mindre smertefullt, og reduserer epileringstidspunktet betydelig.

- det er en pulsteller og driftstid (jeg er ikke særlig viktig, men hyggelig)

- det er ikke nødvendig å knytte noen jording eller elektroder til deg selv...)

- Jeg jobber på nåler, så jeg ble erstattet med en koagulasjonspenn, slik at jeg kunne jobbe med nåler. Så!... det virker som om det har en humpete overflate eller noe i nærheten av enden, tilsynelatende for at hånden ikke ville glide, men for meg er dette en minus, fordi når du dekontaminerer overflaten, knytter mange lint fra bomullsull eller en bomullsdyne til den Se veldig hygienisk (jeg vet ikke hvordan jeg skal ordne det riktig).

- Det er et viktigere notat til Humlebee. Ifølge mine observasjoner og for øvrig helbringer prikkene og blir dekket av skorper, for nå heler det ogchchen langsomt, gjør jeg nå mine egne ben og skorpene faller ikke av i 3 uker (og dette er med min flittige omsorg ((((......) En indikator på mine skarve hender som jeg ikke kan nekte, jeg går parallelt til mesteren og bare sammenligner hudregenerering, det går ikke mye raskere på termolyse, men litt raskere. Dette faktum er ikke bekreftet, det er bare mulig fra min egen "ikke-profesjonalitet". Det samme på meg og så helbreder Se veldig sakte.

Dette er sammenligningene. Jeg er veldig fornøyd med denne elektriske elektrolyseren ShMEL1000, jeg tror at jeg ikke kunne bytte den til en annen termolysemetode, som sagt, på grunn av prosedyrens lengde. På Bumblebee, alt ser ut raskt og håret går bra, i hvert fall merket jeg ikke at de ville vokse på samme sted. Så hvis noen har spørsmål om å jobbe på Bumblebee, kan du spørre, jeg føler meg ikke lei meg for å dele, så å si, min beskjedne kunnskap.)

Det er alt))) Jeg ønsker dere alle "smertefri" skjønnhet og godhet.

Bruk tid: 6 måneder
Kostnad: 30.000 rubler.
År for utgivelse / kjøp: 2015
Samlet inntrykk: Utmerket elektrisk epilator, ytelse er på ingen måte dårligere enn andre enheter.

elektrolyse

Sider 1

For å legge igjen meldinger må du logge på eller registrere deg

Innlegg [12]

1 tema fra Ulyanov Aya 04/24/2012 07:22:14

  • nykommer
  • Vurdering: 6
  • Registrert: 04/24/2012
  • Innlegg: 3

Tema: Elektrolyse

Hvilken elektrolysemaskin foretrekker?

2 Svar fra Savinsky George 04/24/2012 8:26:23 PM

  • nykommer
  • Vurdering: 67
  • Registrert: 07/06/2009
  • Meldinger: 5

Re: Elektrolyse

Den mest populære enheten for elektroepilering på mange fora og forum om epilering er nålepilatoren Biomak EP-300.
Dette er et apparat av det polske merkevaren, som har produsert kosmetikkinnretninger i 20 år. Du kan se på det russisksprogede nettstedet www.biomak.su for detaljert informasjon om denne enheten.

3 Svar fra Artem 11/06/2012 14:25:52

  • medlem
  • Vurdering: 7
  • Registrert: 11.06.2012
  • Meldinger: 10

Re: Elektrolyse

4 Svar fra Emerald 11.06.2012 21:17:49

  • profesjonell
  • Vurdering: 844
  • Registrert på: 12.11.2011
  • Meldinger: 1,045
  • Takket totalt: 402

Re: Elektrolyse

Jeg trodde at ingen bruker elektroepilasjon, men det viser seg at slike enheter fortsatt er på markedet.

Min mening på denne kontoen, du kan ta den vanlige koagulatoren. billig og munter

5 Svar fra Armine Martirosyan 02.07.2012 08:48:18

  • nykommer
  • Vurdering: 2
  • Registrert: 02.07.2012
  • Meldinger: 4

Re: Elektrolyse

Og hvilke nåler tror du er bedre å bruke?

6 Svar fra Anna Akopyan 01.09.2012 17:32:59

  • nykommer
  • Vurdering: 18
  • Registrert: 01.09.2012
  • Meldinger: 4

Re: Elektrolyse

Den beste enheten med en wolframfilament, i det minste ikke så smertefull som med en nål!

7 Svar fra Valentine Rybachuk 09.08.2012 1:07:20

  • medlem
  • Vurdering: 19
  • Registrert: 07/09/2012
  • Innlegg: 11
  • Takk Totalt: 2

Re: Elektrolyse

Et interessant notat om tråden. Det bør bemerkes.
Men i vår salong var det ingen bikini design service før. Men mer og oftere, spesielt før sommeren, begynte klientene å være interessert. Så vi satte oss ned med administratoren og vertinnen og tenkte å inkludere den i listen over tjenester. Hva var skuffende da vi ikke kunne finne en anstendig maskin. Her anbefales det å kontakte Constellation of Beauty. Der fant vi en god maskin for bikini-design med en DP 501 barbermunnstykke fra Gezatone. Maskinen fungerer bra, det er praktisk å jobbe med det. Ja, og kundene er fornøyd med resultatet, leder venner.

Redigert av Valentina Rybachuk (09.10.2012 1:24:09)

8 Svar fra Anna Karimov 09/17/2012 13:52:06

  • nykommer
  • Vurdering: 19
  • Registrert: 09/14/2012
  • Meldinger: 9

Re: Elektrolyse

Jeg liker også bikini design, men jeg er veldig flau for å gå til salongen. Jeg har vært på jakt etter lang tid, noe ikke dyrt og lett å bruke, for å mudrede mine frisyrer meg selv.
Fortell meg, vil jenter virkelig gå til salongen for denne prosedyren? det er så intimt. Eller er jeg den eneste så sjenert?

9 Svar fra Olesya 18.01.2013 12:06:55

  • nykommer
  • Vurdering: 6
  • Registrert: 25.12.2012
  • Meldinger: 4
  • Takket totalt: 1
  • Takk for dette innlegget: 1

Re: Elektrolyse

Jeg trodde at ingen bruker elektroepilasjon, men det viser seg at slike enheter fortsatt er på markedet.

Min mening på denne kontoen, du kan ta den vanlige koagulatoren. billig og munter

God dag! Vennligst informer den vanlige koagulatoren slik at den ikke er veldig dyr og ikke veldig sint))) Men effektiv.

10 Svar fra Anastacia 18.01.2013 20:27:03

  • profesjonell
  • Vurdering: 411
  • Registrert: 13.01.2012
  • Meldinger: 640
  • Takket totalt: 162

Re: Elektrolyse

Jeg liker også bikini design, men jeg er veldig flau for å gå til salongen. Jeg har vært på jakt etter lang tid, noe ikke dyrt og lett å bruke, for å mudrede mine frisyrer meg selv.
Fortell meg, vil jenter virkelig gå til salongen for denne prosedyren? det er så intimt. Eller er jeg den eneste så sjenert?

Anna, finn "din" mester!))
Hvis du ser at en person er stille og gjør jobben sin og ikke blir hengt opp - alt kommer til å bli bra!
Og enda bedre - lær av deg selv, da du alltid kan opprettholde formen og volumet og glattheten i huden!

Redigert Anastaysha (01/18/2013 20:27:31)

Bumblebee 1000 anmeldelser

Høyfrekvent elektrolyse er den mest etterforskede og velprøvde måten å fjerne hår permanent. Nesten enhver moderne klinikk eller skjønnhetssalong er utstyrt med apparater for hårfjerning og koagulering.

Funksjoner av enheter "SHMEL-1000"

lette

Enhetene er veldig enkle å betjene, "KJØPET - SLET PÅ - STARTET TIL Å VÆRE". Utviklingen av epilatoren og koagulatoren ble utført i samarbeid med profesjonelle kosmetologer. Forbrenninger, pigmentplater - utelukkes når du arbeider med "Shmel-1000" -apparater, forutsatt at du lærer hvordan du jobber med dem riktig. Videoene og undervisningsmaterialene vi har laget for deg, hjelper deg raskt og enkelt å mestre ferdighetene til å jobbe på enhetene våre.

Master klasse

For å forbedre dine ferdigheter og gjøre deg kjent med bruk av enheten (flash epilator). Du kan ta en mesterklasse på hårfjerning under veiledning av profesjonelle kosmetologer i eksisterende skjønnhetssalong. Det er viktig for oss at du vet hvordan du skal jobbe med enheten.

pålitelighet

Konverteringsproduksjon på anlegget er av høy kvalitet. Vi gir 18 måneders garanti

Minimert smerte.

Takket være den høye effekten av enheten og den automatiske innstillingen av eksponeringstiden, reduserte vi smerten.

Rask tilbakebetaling.

Etter 20 timers drift vil enheten betale seg, og du vil begynne å tjene penger.

tetthet

Enheter har små dimensjoner, praktisk og veier lite

Naivt utseende

for et seriøst liv

COSMOREM NEEDLE ELECTROPILATOR

Epilator-koagulator Humper-1000 kombinerer funksjonene til koagulasjonsapparatet og apparatet for epilering. Nålelektrofilen - COSMOREM 20.04 er laget for å fjerne uønsket hår permanent.

Som jeg allerede har sagt, gikk jeg i elektrolyseprosedyren i relativt lang tid med avbrudd, og nå har jeg selv tatt opp denne svært mektige øvelsen. Det er en kombinert versjon av apparatet for epilering og apparat for koagulering. Senteret for profesjonell hårfjerning og depilering Zerkalo har vært i drift siden 1991 og er en av de beste i Moskva og i Russland for levering av elektroepilering og depileringstjenester (shugaring).

1 bilde av besøkende fra Forskveyr

Jeg pleide å gjøre elektro på forskjellige enheter og på Biomac og MTUCI og noen andre, de jobbet alle sammen med termolyse. Jeg vil ikke beskrive hva dette betyr, hvis noen ikke vet det, er det mye informasjon på Internett om ulike enheter og deres metoder på Internett.

Jeg vil straks si at det er en veldig kraftig enhet, og handlingen er også veldig effektiv. Kanskje dette er en indikator på mine skrå hender som jeg ikke kan nekte, jeg går til mesteren parallelt og bare sammenligner regenerering av huden, på termolyse finner det ikke mye sted, men litt raskere.

Og dessuten, alt helbreder meg er veldig sakte. Jeg er veldig fornøyd med denne elektriske elektrolyseren ShMEL1000, jeg tror at jeg ikke kunne bytte den til en annen termolysemetode, som sagt, på grunn av prosedyrens lengde. Jeg vil ikke skrive i lang tid hva og når, hvor mye, jeg vil si at jeg bestemte meg for å stoppe dette ikke for merkantil formål, men for meg selv, for å hjelpe herrene å fjerne "hår fra meg"...

I mer enn 20 år har vi spesialisert seg på hårfjerning og depilering.

Epileringsmodus bruker metoden for høyfrekvent flash-termolyse av hårpæren. Den har to driftsformer: "hårfjerning" og "koagulasjon", som avviger i justering av eksponeringstid og elektroden som brukes. Vi har solgt profesjonelt kosmetologisk utstyr til engrospriser i mer enn 5 år. ► Mer enn 300 profesjonelle enheter for skjønnhetssalonger på lager.

Gratis trening for arbeid på profesjonelle enheter. Dette ønsket ble født og vokste med det. Diktede vaner, preferanser og prioriteringer. Vi jobber med moderne utstyr ved hjelp av de mest avanserte og pålitelige teknologiene i dette området.

Alle mesterne i vårt hårfjerningsenter har en medisinsk utdanning og har gått gjennom en hårfjerningsskole i treningssenteret

Vårt mål er ikke bare å tilby kundeservice av høy kvalitet, men også å trene mestere i salongene i Moskva og Russland for å løse problemet med overflødig hår så trygt og komfortabelt som mulig for klienter. Ofte kommer folk til oss for å studere fra CIS-landene og til og med i utlandet. I tillegg har vårt senter en skjønnhetspleie, massasje terapeut, manikyr pedikyr og frisør.

To ganger med Olga, en gang med Anya og sist gang med Lida (fordi Olga og Anya var på ferie, men det var presserende). Avhending varer omtrent en måned, og voksende hår blir mykere og mer sjeldne. Elektrolyse vil bli kvitt hår på kroppen og ansiktet for alltid.

I vårt senter holdes workshops og kurs på elektrohårfjerning og shugaring.

Enheten er produsert i Russland, den er produsert av OJSC "Plant PROTON". Dette faktum er ikke bekreftet, kanskje det er bare fra min egen "unprofessionalism". I koagulasjonsmodus brukes metoden for høyfrekvent diatermokoagulering. Mulig kjøp på kreditt. Alle ledende banker i Russland. Betaling på en hvilken som helst praktisk måte: Kontanter ved levering, Visa og Mastercard kort, online betaling, bankoverføring for bedrifter.

Og jeg vil gjerne sammenligne litt arbeidet med Bumblebee og enheter som bare virker på termolyse. I Bumblebee ser det ut som et lite skudd, naturlig mindre smertefullt, og reduserer epileringstidspunktet betydelig. Enheten er beregnet for hjemmebruk og profesjonell bruk, som opererer i en svært effektiv termolysemodus. Som et resultat konkluderte min hjerne at hvis blandet strøm brukes i humlebee, så blir det naturlig og resultatet bedre. Så bestemte de seg for...

Flash epilator "Humlebee-1000"

Pris 32 895 rubler. for 1 stk

Novosibirsk, st. Sukharnaya 101, 1 etasje

✓ Når du bestiller mindre enn 10 000 rubler, er prisen for levering 300 rubler.

✓ Når du bestiller mer enn 10.000 rubler - GRATIS.

✓ Når du bestiller mindre enn 10 000 gni., Er leveransen 250 rubler.

✓ Når du bestiller mer enn 10 000 s. - GRATIS.

✓ Når du bestiller mindre enn 10 000 gnid, er leveransen 350 rubler.

✓ Når du bestiller mer enn 10 000 s. - GRATIS.

(.) I tillegg til Academgorodok, pos. Krasnoobsk

✓ Ved bestilling mindre enn 1.500 p., Leveres kostnaden 200 rubler.

✓ Når du bestiller mer enn 1500 r. - GRATIS.

Fraktkostnad i henhold til takstene til den russiske posten.

Når du bestiller mindre enn 59 000 rubler, avhenger kostnadene ved levering av takstene til den russiske posten.
Ved bestilling av mer enn 59.000 rubler - leveringskostnaden er GRATIS * (ved 100% forhåndsbetaling av bestillingen, unntatt levering av massasjestoler, IR-hytter, Spa kapsler, Solarium, Cedarfat og skrifter).
Leveringstid fra 3 til 20 dager.

Fraktkostnad i henhold til transportvirksomhetens takster.


* Gratis levering for bestillinger fra 59 000 rubler bare for byer i Russland.

Ingen type kommentarer er valgt i komponentinnstillingene.

Hårelektrolyse - hva er det som skal gjøres, kontraindikasjoner, konsekvenser, bilde før og etter

Du kan fjerne hår på ulike måter: ved shugaring, voks, pinsett. Men en av de vanligste og praktiske alternativene er elektrolyse. Den kombinerer varigheten av effekten, effektiviteten og tilgjengeligheten.

Hva er elektrolyse?

Elektrolyse er en prosedyre for å fjerne hår i kroppen (underarm, underliv, ben) og ansikt, ved hjelp av en wolframfilament. Den fineste wolframtråden settes inn i hver hårfollikkel. Dens tykkelse er ikke mer enn 0,1 mm, dvs. praktisk talt som menneskehår. Etter at kvisten er energisert. Hårsekkelen er påvirket av gjeldende, på grunn av hvilken den oppløses og dør.

Innføringen av nålen under elektrolyse

Elektrolyse nåler er klassifisert etter materiale og tykkelse. Den vanligste og sikreste er wolfram. De er hypoallergene og har utmerket strøm. På grunn av det faktum at de er tynnere enn sølv, kalles de tråder. Sølvnåler tilhører mindre brukte, som bare brukes hvis enheten ikke fungerer sammen med andre.

Electroepilation av overleppen

Tykkelsen av nålene for elektrolyse skiller:

  • Tynne tråder - 0,05 mm. De er tildelt for å fjerne ansiktshår eller fine hår på kroppen (for eksempel i bikiniområdet). De kan trenge inn i en liten dybde og forårsake minimalt traumer i huden;
  • Midtgarn - 0,12 mm. Deres leger er vant til å fjerne tykt eller hardt hår. I de fleste tilfeller er det de som behandler bein i bein, bryst eller bikini.

Hver tråd har en levetid på ikke mer enn 4 timer fra brukstidspunktet. Dette betyr at hvis en eller annen grunn forsinket økten for en lengre periode, må spesialisten erstatte arbeidsverktøyet.

Prinsippet om elektrolyse

Også nålene er strengt individuelle. Før du gjennomfører en økt i hytta, vil du bli bedt om å fylle ut et spørreskjema hvor du må spesifisere funksjonene i kroppen din. Etter det vil det feste en bestemt tråd, som bare kan brukes til deg.

Hva er bedre i effektivitet: elektrolyse eller laser hårfjerning

Laser eller fotoepilering er en prosedyre som ligner på elektrolyse. Bare i den blir folliklen fjernet ved hjelp av en laserstråle, som kan være spredt eller stråle.

Fordelene ved elektrolyse før laseren:

  • Effekten er merkbar etter den første prosedyren. Så snart hårene begynner å vokse, vil du se forskjellen. Du bør ikke håpe at alle pærene vil dø ut, men mesteparten av det - sikkert. For å strippe en bikini sone, vil 4 økter være nok, da, som for en bart, hake eller ben - til og med 3;
  • Fjerning kan utføres på hårene i hvilken som helst farge. Laser hårfjerning ekstremt dårlig takle med hvite og tynne hår, noe som i stor grad forstyrrer livet av blondiner. Toku bryr seg ikke hvor mye melanin er i follikkelen;
  • Tråd og strøm kan virkelig bli kvitt irriterende vegetasjon. Photoepilation har de mest flatterende vurderingene på forumet. De fleste som prøvde det, forventer ikke engang en slik effekt. Men håret etter en viss prosedyre stoppet bare å vokse. Laser teknikk kan ikke skryte av. Etter en tid må du fortsatt utføre korreksjonen.

Hvordan gjøre elektrolyse hår trinn for trinn

Denne prosedyren er også god fordi den lett kan utføres til seg selv. For å gjøre elektrolyse hjemme, må du velge og kjøpe en enhet med nødvendig kraft (i salongene brukes enheter med et område fra 2 til 8 W), nåler og bedøvelse.

Anestesi - et obligatorisk mål ved elektrolyse. Som med Elos blir lidokainbaserte kremer eller lotioner vanligvis brukt til denne metoden. Gode ​​anmeldelser om krem ​​Emla og andre lignende midler.

Video: elektrolyse er gjort som dette

Trinn-for-trinns instruksjoner om hvordan man lager elektrolyse av bein eller buk med Demeter-enheten:

  1. Huden skal vaskes grundig og tørkes tørr. Et lag Emla påføres på dampet epidermis, hvorefter du må vente 20 minutter. For at kremet skal være effektivt gjennom hele økten, må de ubrukte sonene pakkes inn med en film;

Fiksering av filmbehandlingssteder

  • Etter 20 minutter kan du begynne å utføre prosedyren. Enheten består av to kontakter og en blokk. En dyse med en wolframfilament eller en nål settes på en av kontaktene, den andre tjener til å forsyne spenningen. Tråden settes strengt under håret til en dybde på 3 mm. Etter at spenningen er koblet til den frie enden. Når du trykker på strømknappen begynner strømmen å strømme gjennom tråden;

    Sølv nålinnsetting i follikel

  • Det er umulig å holde tråden på et punkt i lang tid - en brenning kan forbli. Handlingen bør ikke ta mer enn 1 sekund. På behandlingsstedene vil det først oppstå røde prikker som vil bli til arr. Ikke bekymre deg, det burde være slik. Over tid vil de forsvinne, etterlater en ren og jevn hud;
  • Etter økten kan du ikke våtbehandle det behandlede området. De må tørke med en løsning av "Chlorhexidine" og bruke en beroligende krem. Det kan være hvilken som helst salve som fremmer vevregenerering.
  • fremgangsmåter

    Den ovenfor beskrevne versjonen av elektrolyse kalles nål. Det er ganske vanskelig å implementere, hvis det ikke er kosmetologisk opplevelse. Pincer anses å være enklere å implementere.

    Enheten som han kjører, har en enklere design enn en nål en. Den består av strømforsyning, justeringspanel og kontaktpincetter. Pincettene trenger bare å hente håret og strømme med en pedal eller knapp. Etter det vil follikkelen bli ødelagt, selv uten påvirkning med en nål.

    Pincet kan profesjonelt fjernes hjemme i haken, øyenbryn eller antenneområdet. Bare på ansiktet er nerveenderne spesielt følsomme, og det vil være veldig vanskelig å prøve å komme inn i follikkelen selv med en nål.

    Dessuten skiller maskinvarekosmetikk metoder for elektrolyse ved hjelp av den aktuelle strømmen:

    • Termo. Dette er en elektrisk hårfjerningsteknologi som bruker høyfrekvente og lavspente strømmer. Som et resultat blir folliklene oppvarmet og revet fra varme;
    • Elektrolyse. Utført av galvanisk strøm. Den sikreste elektrolyse, men ikke effektiv nok;
    • Tørt. Forener i seg selv galvanisk strøm og termolyse. Behandler profesjonelle teknikker, det brukes oftest i skjønnhetsbutikker.
    • Flash. Her blir gjeldende på hårpærene i blinker.

    Apparat for elektrolyse av ansikt og kropp

    KOEP-en. Berømt russisk enhet, opererer i fire grunnmoduser. Praktisk til bruk hjemme og i hytta. For mer komfort blir den også suppleret med en timer (for ikke å gå glipp av øyeblikket for endring av folliklene) og pedalen som leverer spenning.

    Bumblebee. Den nest mest populære enheten for elektrolyse i Russland. Han forlater ikke et punkt etter eksponeringen, siden den viktigste metoden for arbeid er hårfjerning gjennom et blunk. Blitsteknikken har vist seg som en hårfjerning i underbenet og brystet.

    Xilia Epil. Det lar deg fjerne hår i 7 forskjellige moduser. For å koble til kan du bruke nålekontakter og pincett. Den er preget av utmerket effektivitet, men høy kostnad.

    Epil Beauty Clinic 6. Ved navnet er det klart at denne enheten for elektrolyse virker i 6 tilgjengelige moduser. Disse er termolyse, galvanisk strøm, blandet, flash, kataphoresis og massasje. Du kan også konfigurere enheten etter program (det er bare 15).

    Epil Beauty Clinic 6

    ROS'S. Profesjonell elektrolyse utføres bare av Ross-maskinvare sentre - deres effektivitet har blitt bevist av hundrevis av spesialister. Brukeren har mer enn et halvt tusen programmer og om hundre moduser. Nesten alle prosedyrer relatert til elektrisk strøm kan utføres på denne enheten. For å jobbe med det må du gå gjennom spesialopplæring.

    Elektroklinisk senter Ross

    Hudpleie etter elektrolyse

    Under den klassiske elektrolysen pierrer nålene ansiktet, noe som forårsaker ubehag. Men med feil omsorg kan det også forårsake betennelse.

    Helbredelse etter at prosedyren varer fra 3 dager til en uke. Slik at i løpet av denne tiden er det ingen komplikasjoner, må du følge noen regler.

    Hvordan bryr seg huden etter elektrolyse sessjoner:

    • Umiddelbart etter prosedyren skal mesteren gi deg en beroligende regenererende krem. Det vil bidra til å fremskynde helbredelsesprosessen og beskytte huden mot skadelige mikroorganismer. Hvis det ikke er utstedt, bruk det "Rescuer" eller et annet verktøy med urteekstrakter;
    • Ikke la huden tørke. Da begynner hun å kløe, og hvis du tåler skalene - det blir arr;
    • Den første dagen anbefales ikke å bade i varmt vann eller bruke kosmetikk (hvis økten ble utført på ansiktet);
    • Etter elektrolyse er det ofte oppblåst røde flekker og hevelse. For å fjerne dem, trenger du bare å slå epidermis i problemområdet flere ganger om dagen med en isterning med kamille;

    Hillocks umiddelbart etter en økning av elektrolyse

  • Også hevelse og brannskader etter dagens vil bidra til å eliminere barken av eik. En kopp vann tas en skje med bark, kokt ned og den resulterende løsningen er tørket hud.
  • Men selv om man vurderer vanskelighetene i omsorgen, sier bildene før og etter at elektrolyse er verdt innsatsen.

    Kontraindikasjoner og effekter

    Elektrolyse har både fordeler og ulemper. Ulempene er at det er veldig smertefullt og krever en lang helingsprosess. På den andre dagen ligner de behandlede områdene huden på en pasient med vannkopper. Men det er betydelige fordeler: evnen til permanent å bli kvitt hår og hurtige resultater.

    Selv om elektrisk hårfjerning i noen tilfeller må utelukkes fra mulige metoder for å løse problemer med overdreven vegetasjon.

    Til hvem elektrolyse er kontraindisert:

    • Session på bena kan ikke utføres med åreknuter eller andre problemer med blodårene. Oppvarming av veggene kan påvirke brølhet og bidra til ødeleggelse av fibre;
    • Elektrolyse på ansikt og kropp er strengt forbudt under graviditet og amming, det bør også unngås under menstruasjon;
    • Hos kvinner som har sensitiv hud, etter prosedyren, kan det observeres rødhet og hevelse som er lengre enn akseptabel. Derfor, med tynn og tørr hud, bør økten også utelukkes;
    • Denne spesialisten tillater ikke jenter med metallproteser (inkludert gulltråder) for å utføre prosedyren. Dette kan være dødelig.
    • Elektrolyse i overleppen er forbudt ved forverring av herpes eller andre hudsykdommer;
    • Det er skadelig å utføre prosedyren under høy solaktivitet (sommer og vår).

    Selv om du ikke finner i listen over "dine" kontraindikasjoner, anbefaler vi at du tar hensyn til komplikasjonene som er forbundet med prosedyren. Hvis tråden er for dyp inn i huden, kan arr oppstå på behandlingsstedet. Derfor er det bedre å stole på en spesialist som nøyaktig kan bestemme og kontrollere den nødvendige dybden av inngrep.

    Hvis spor etter epilering ikke passerte naturlig (flekker eller bakker ble igjen i stedet for skalaer), må du kontakte en spesialist. Det er mulig at en infeksjon har kommet inn i huden eller bare kroppen er utsatt for ardannelse.

    Hvordan lage elektrolyse hjemme

    I alle tider har kvinner forsøkt å bli mer attraktiv og feilfri, et av kriteriene for grooming er fraværet av uønsket hår på synlige steder. Moderne kosmetologiske etablissementer forgjeves tilbyr den vakre halvdelen av menneskeheten mange måter å oppnå det de vil ha, men ikke alle har nok tid og penger til å besøke salongen ofte. Slike jenter må hele tiden fjerne uønskede hår på egenhånd, elektroepilering hjemme vil bidra til å forenkle prosessen og forbedre resultatet.

    Essensen av metoden

    Både i profesjonell salong og hjemme, er teknologien til enheten uendret. En tynn nålelektrode påføres hårrotet, som oppvarmer follikkelen og ødelegger det, hvoretter håret lett kan fjernes. Etter denne prosedyren vokser håret ikke i gjennomsnitt 1 til 2 måneder, hvoretter hele prosessen gjentas igjen. Systematisk fjerning av vegetasjon med denne metoden gjør at du kan blokkere hårveksten i flere år etter et visst antall prosedyrer.

    Velge riktig elektrisk epilator

    I motsetning til dyre profesjonelle enheter, er hjemmeepilatorer små og ganske enkle å bruke. For å utføre prosedyren på riktig måte, er det bare nødvendig å følge instruksjonene, og ikke ta lange kurs. For å gjøre det lettere å bli vant til den nye teknologien og lære å effektivt utføre hårfjerning, må du velge riktig enhet. Det er et ganske stort utvalg av enheter for hjemmet hårfjerning, deres viktigste forskjeller er i typen og produsenten.

    Forskjeller på typen hårfjerning

    Elektrolyse er delt inn i flere typer, i forbindelse med dette produseres ulike enheter også. Du må bestemme på forhånd hvilken type eksponering som passer best for deg og basert på dette, velg det aktuelle alternativet. Det finnes følgende typer elektrolyse:

    1. Elektrolyse. Dette er den eldste metoden for elektrolyse, den utføres ved hjelp av en kjemisk reaksjon. Under påvirkning av en elektrode som produserer likestrøm, dannes alkali som ødelegger hårroten. Fordelen med metoden er at den lar deg ødelegge røttene av vridd hår og mangel på lang behandlingstid. Det kan ta opptil to minutter å fjerne et hår, så elektrolyse brukes i små områder. Den mest kjente enheten som opererer i elektrolysemodus, kan kalles Gezatone DE300.
    2. Termo. Denne metoden ble oppfunnet senere ved elektrolyse og anses vanskeligere å mestre, så nykommeren må trenge litt tid for å gjøre hårfjerning så effektiv og smertefri som mulig. En konstant strøm blir påført elektroden, som oppvarmer og ødelegger hårsekken. Fordelene ved termolyse i akselerert tid av prosedyren og beskyttelse mot forbrenning, er ulempen at den kan brukes utelukkende på rett hår, samt betydelig smerte. I termolysemodus kan EHF-12-MTUCI, Biomak EP 101 og Gezatone DE300 fungere.
    3. Blandingsmetode. Elektrolyse ved hjelp av denne metoden innebærer hårfjerning ved hjelp av termolyse og elektrolyse samtidig. Dette gjør at du kan gjøre prosessen raskere, mer effektiv og smertefri. Det mest populære apparatet som bruker blandemetoden er Biomak Blend EP 200.
    4. Flash-metode. Dette er en moderne, forbedret tolkning av termolyse, men denne enheten har økt strømstyrke, noe som resulterer i at prosedyren kan utføres mye raskere. Etter impulens utseende dør follikkelen nesten umiddelbart. Ulempen med denne metoden er høy kompleksitet, og det er dessuten nødvendig å nøye beregne de korrekte parametrene til apparatet slik at ingen komplikasjoner oppstår. De mest kjente enhetene er Bumblebee-1000 og Biomak EP 300.

    Termolyse og elektrolyse er ganske utdaterte metoder og brukes sjelden, selv i kosmetiske klinikker. Hvis du har mulighet til å kjøpe en Blend eller Flash-epilator, må du velge dem. Læringsprosessen vil trolig være lengre, men resultatet vil tilfredsstille deg mye mer.

    Du må også være oppmerksom på skjemaet der elektrodene er laget. De kan være i form av nåler eller wolframfilamenter, det finnes enheter som støtter begge varianter. Resultatet etter dem er det samme, men nålene forlater mer merkbare merker på huden enn trådene.

    Produsent Forskjeller

    Elektrolyse hjemme produserer i økende grad interesse blant den kvinnelige halvdelen av befolkningen, så mange produsenter har en tendens til å trekke teppet til side og slippe ut en mer sofistikert maskin. Blant det store utvalget av eksisterende modeller kan identifiseres som ledende tre:

    1. DepilPlus 13, produsert av det spanske selskapet Ross sammen med den innenlandske produsenten Universe of Beauty. Denne enheten betraktes som en av de mest allsidige, da den kan fungere i alle kjente elektrolyseformer, og er også egnet for alle typer hår. Den har allerede 123 standardprogrammer forhåndsinstallert, som er basert på hud- og hårparametere, og en annen 527 kan tilpasses. I tillegg er den utstyrt med kontroll av eksponeringstid og gjør det mulig for nybegynnere å bli vant til teknologien raskere. Imidlertid er denne enheten mer som en profesjonell, mange nekter å kjøpe den på grunn av den høye prisen, som kan starte fra $ 5 400.
    2. Bumblebee-1000 fra den innenlandske produsenten Scopula er ganske enkel å bruke og økonomisk, verdien varierer rundt 30.000 rubler fra produsenten. Den detaljerte instruksjonen blir brukt på enheten, etter å ha studert som det er mulig å kvitte seg med uønsket hår uten komplikasjoner.
    3. EHHF-20-MTUSI, produsert av et innenlandsk selskap under varemerket EHHFM MEDSI. Denne enheten er konstruert for elektrolyse ved flash-metode. Den er utstyrt med en tilpassbar timer som vil hjelpe nybegynnere under prosedyren. Prisen på denne enheten starter fra 30 000 rubler.

    Slik utfører du elektrolyse selv

    Elektrolyse hjemme, som i et profesjonelt kosmetikkkontor, involverer penetrasjon av nålen til roten av håret, noe som betyr at huden vil bli ødelagt. Fornemmelsene er vanligvis svært smertefulle, så det er nødvendig å kjøpe et bedøvelsesmiddel på forhånd. Den mest brukte krem ​​"Emla", du kan også bruke lidokain. Med den valgte anestesien er det nødvendig å behandle området som du skal epilere en time før prosedyren.

    Tips: Hvis du selv gjør elektrolyse for første gang, er det bedre å trene først i et lite uklart område. Det vil ta mindre tid, og hvis bivirkninger vises, vil de ikke være synlige for fremmede.

    Etter en time er det nødvendig å vaske av rester av anestesi med alkohol, dette desinfiserer overflaten og vil ikke tillate bakterier å trenge inn i huden, noe som forårsaker infeksjon. Du må også tørke nålelektroden med alkohol eller et annet antiseptisk middel, selv om du aldri har brukt det.

    Deretter skjer hårfjerningen direkte. Nålen er satt inn i huden til hårets rot, og deretter trykker du på en knapp på enheten, som sender elektrisk strøm gjennom elektroden. Vanligvis er elektriske epilatorer hjemme utstyrt med en timer, så når det kommer til å fjerne nålen, hører du et pip eller du vil føle en vibrasjon. Etter det må du fjerne det døde håret med pinsett og gjenta prosessen på neste hår.

    Når du er ferdig med prosedyren, vil du legge merke til rødhet og hevelse i huden, vær ikke redd, dette er en normal reaksjon av huden til prosessen. I løpet av få dager kommer hun tilbake til normal. Gjenta prosedyren være minst 3 uker og senest 2 måneder etter den forrige. I gjennomsnitt, etter 4 til 12 økter, stopper hårveksten på det behandlede området i flere år.

    Eksisterende kontraindikasjoner

    Elektrolyse både i salongen og hjemme er ikke for alle, det har en rekke begrensninger som må vurderes før prosedyren. Det kan ikke utføres i nærvær av følgende kontraindikasjoner:

    • graviditet og amming
    • diabetes mellitus;
    • åreknuter under epilering av bena;
    • tatoveringer, mull, åpen skade på behandlet område;
    • psykiske lidelser;
    • kardiovaskulære sykdommer;
    • tilgjengeligheten av elektroniske implantater;
    • alder opptil 17 år;
    • onkologiske sykdommer;
    • dermatologiske sykdommer i prosedyrens område;
    • kroppens tendens til å danne keloider;
    • Menstruasjonsperioden, hvis epilasjonen finner sted i bikiniområdet;
    • allergisk mot anestesiekomponenter eller metallet der nålen er laget.

    Elos epilering av antenner på ansiktet

    Årsaker og behandling av kjønnslemsbrudd