Maris Shugaring Paste - anmeldelser

Shugaring pasta

Maris Shugaring Paste 24. desember 2017

Foreløpig produserer et stort antall pastaer for shugaring. For meg, som mester, var det vanskelig for en stund å bestemme seg for valget av riktig pasta, fordi man ser på anmeldelser på produkter fra forskjellige butikker, de er alle egnede og skader ikke kroppen. Med mange års erfaring måtte jeg se mye, lage luksuriøse annonser, tiltrekke folk, men i virkeligheten ren nonsens!
Jeg begynte selvfølgelig å bestille, noen ganger kom jeg over en slik skam at jeg bare ikke hadde ord! Og klientene mine ble rasende veldig lenge og hardt! Det var ubehagelig fordi det mistet et betydelig antall kunder.
Den eneste pastaen jeg jobber med nå er Maris, som hjalp meg med å kvitte seg med plaget. Det var det beste kjøpet for meg. Gleden min visste ingen grenser! Jeg vil kort sagt si at pastaen effektivt fjerner hår, prosedyrene er vellykkede, det gjør ikke skade kundene, det fjerner lite og lite hår, det varer lenge, bærer ikke bekostning av sterke!
Først trodde jeg også at den neste djevelen skulle komme. Jeg bestilte to bokser med 1,5 kg hver med en tetthet på 10 og 20. Beskrivelsen uttalt at dette er den mest optimale tettheten for arbeid. Pasta var i en sterk pakke. Pastaen selv var veldig vakker i farge, gjennomsiktig og flyktig.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 0 · Nei 0

Maris Shugaring Paste 23. mars 2016

I dag skal jeg fortelle deg om et annet merke av shugaringpasta, denne gangprofessoren.

Dette er vårt innenlandske merkevare, Moskva, for å være presis.

Linjen av pasta inneholder 5 tettheter, på produsentens nettsted er det en meget detaljert beskrivelse av når det er bedre å bruke hvilken lim (for hvilke soner, ved hvilken temperatur og så videre).

Første gang jeg fikk probes med tre tettheter ("10", "20", "30"), er en representativ jente i vår by. Jeg likte pastaen i arbeidet mitt veldig mye, og da bestilte jeg også 400g. krukke "40".

En krukke som min (400 gram) er laget av tykk, hvit plast. Vriker tett. Det er en beskyttende membran med en tunge gjennomsiktig plast.

Sammensetningen av pastaen: glukose, fruktose, vann.

Inneholder ikke sitronsyre.

Etter denne limen trodde jeg at kanskje ikke alle pastaene ble kokt av sukker (som jeg pleide å lese). Fordi denne pastaen ikke har lukt, og de fleste pastaer har en karakteristisk karamell lukt. Fargen på pastaen er lys gul.

Jeg vil fortelle deg mer om hva jeg prøvde meg selv.

"10" - myk pasta. Designet for håndverkere med erfaring.

Lett, veldig forsiktig, jeg vil til og med si, vektløs tekstur. Flott for store overflater (henderben). Den ligger veldig forsiktig, jevnt. Perfekt fanger hår, beholder sin tålmodighet i lang tid og mister ikke sin tekstur. Det sprer seg ikke, men på en eller annen måte blir det tettere eller noe. En slags funksjon.

For de som ikke har erfaring, kan denne limen brukes med striper (bandasjer).

"20" er en myk pasta, men mer tett "10".

Produsenten skriver at dette er deres mest populære pasta, egnet for arbeid hele året.

Jeg vet ikke, jeg klarte ikke å gjøre henne armhulene, pasta har spredt seg. Kanskje var temperaturen i rommet høyere enn nødvendig. Men på armhulen brukte jeg ikke lenger den.

"30" produsent definerer den som en pasta med "middels" konsistens for bikinisonen. Jeg forlot et veldig godt inntrykk, ganske plast, tøff, på armhulen jeg likte mer.

For nybegynnere, perfekt.

"40" - en pasta med svært tett konsistens. Uten oppvarming er det nesten umulig å trekke ut av krukken, det er veldig stramt. Jeg legger den på batteriet i 20 minutter. Når det varmes opp, blir det mer eller mindre plast, men hendene mine blir sliten uansett. Jeg forsegler hennes myke pasta, legg til litt. Om sommeren tror jeg, vil være mer relevant.

Denne lime er perfekt for nybegynnere, holder på det er bare urealistisk.

Det er fortsatt en "50" er allerede ganske noe mega-tett, jeg tok det ikke og planlegger ikke. og "0" er en bandasje, veldig myk, jeg har heller ikke prøvd det.

For hjemmelaget shugaring er dette merket ganske passende hvis du fokuserer på de mer tette pastaformene.

Og generelt, som jeg forstod fra min egen erfaring, er det svært viktig å riktig velge tettheten av pastaen, med tanke på forholdene (romtemperatur, fuktighet etc.), avhenger resultatet av depilering av dette.

PS. Varemerket inneholder også et lite utvalg av produkter før / etter depilering. Jeg vil prøve talkum).

For prisen er ganske rimelig - jeg kjøpte 400g. for 500r. (sant, i desember mer).

Takk for din oppmerksomhet)

Alle vellykkede kosmetiske eksperimenter!

[Redigert av forfatteren 24. mars 2016]

Sukkerpasta Maris - et godt valg for shugaring

I dag i kosmetologimarkedet er det mange forskjellige pastaer for shugaring, noe som noen ganger gjør det vanskelig å velge det eneste passende alternativet. Ofte av denne grunn forsøker mange kvinner å lage et middel for å fjerne hår fra sukker og vann hjemme, noe som ikke alltid lykkes med det samme.

For å bli kvitt smerte og tvil når du velger, vil Maris lim, spesielt skapt i ferdige forskjellige konsistenser, profesjonell og samtidig rimelig, hjelpe.

Oversikt over pastaen

Til forskjell fra tilberedt hjemme, er Sugar Paste Maris praktisk fordi du ikke trenger å selvstendig skape og passe den nødvendige hardhetsgraden. Det er nok bare å velge midlene til ønsket tetthet rett i butikken og starte prosedyren med det ferdige materialet. Utviklet så mange som 5 nivåer av Maris-limtetthet, egnet for forskjellige innetemperaturer og for behandling av deler av kroppen for å fjerne hår fra dem. De mykeste er egnet for bandasje-teknologi, og de hotteste hendene eller fagfolkene kan håndtere de vanskeligste.

Sukkerblanding Maris gjennomsiktig og elastisk. Noen ganger er vanskelige typer av det ganske vanskelig å komme fra en krukke med hender, for dette kan det hende du trenger en tryllestav eller scapula.

Pasta Maris sammenligner seg gunstig med den som er tilberedt hjemme:

  • Du kan velge riktig tetthet for en hvilken som helst sone;
  • det er mer praktisk for nybegynnere (det er mye lettere å jobbe med det enn med "hjemmelaget" lim);
  • ingen oppvarming er nødvendig (hjemmelaget fryser og blir for vanskelig allerede ved romtemperatur);
  • Maris skader ikke huden, peeling effekten av det er veldig forsiktig;
  • mye mindre smertefulle opplevelser;
  • som del av bare fruktose, glukose og vann uten kjemikalier og smaker (ikke engang sitronsaft, noe som er viktig for personer med allergi);
  • pastaene blir vasket av med rent vann;
  • Du kan sole deg 6 timer etter prosedyren;
  • billig selv i salongforholdene;
  • etter shugaring med Maris pasta er det ingen pigmentering;
  • bruken av dette verktøyet er en god forebygging av ytterligere hårgenvekst.

Imidlertid er hovedgarantien for en vellykket hårfjerningsprosedyre riktig valgt pasta Maris.

Hvordan velge

Når du kjøper en lim, er det viktig å vurdere hvilken del av kroppen som skal behandles, fordi effekten avhenger direkte av tettheten av de brukte midlene:

  1. Tetthet "0" (null) er den mykeste, egnet bare for bandasje teknologi.
  2. Tetthet "10" vil ikke ta grovt, grovt hår, som det er ment mer for myke hår (rygg, mage, armer, bryst, bakder, lår, etc.). Å jobbe med det krever erfaring. Prosedyren utføres strengt i hansker, ellers vil kroppens varme og så ikke for tykk sammensetning smelte og strømme.
  3. Tettheten er "20". Lim er bra for hårfjerning på hender, rygg, bryst, nedre rygg, ben, mage, skinker. Disse sonene kan betjenes uten hansker. I bikini og armhulenes område, trenger du hansker og en spatel for å rulle ut pastaen.
  4. Tetthet "30" - et universelt alternativ blant andre. Du kan jobbe som en hanske med en spatel, og uten dem på områdene bikini, hender og underarms.
  5. Tettheten er "40". Dette er allerede en tøff lim, egnet for å fjerne grovt hår eller ved høy temperatur innendørs. Du kan jobbe med hansker og uten dem, bra for "varme" hender. Det er praktisk å bruke for følsomme områder av armhulene og bikini.
  6. Tetthet "50" er den tøffeste. Det brukes ofte av fagfolk, men hvis du har riktig erfaring med å utføre hårfjerning selv, kan du prøve, spesielt hvis hendene dine er "varme".

Det mest passende alternativet for håndlaget ytelse betraktes som "30" og "40". Den første av dem kan brukes til å fjerne hår på beina, og hvis det er godt oppvarmet, så på hendene. Den andre vil gjøre det bra med armhulene og bikiniområdene, hvor mykere pastaer begynner å smelte og strømme raskt.

Tips: Hvis håret er hardt (for eksempel etter å ha brukt en barberhøvel), bør tettheten av pastaen være større, minst "40". Tynnhår kan være med vanlig fjerning ved hjelp av shugaring.

Hvordan bruke

Før du begynner å bruke Maris pasta, må du forberede det hudområdet som skal behandles. Dette gjøres på samme måte som før du bruker annen shugaringpasta (vask uten kosmetikk, desinfiserer huden, tørker og sprinkler området med talkumpulver). deretter:

  • Påfør Maris pasta til ønsket område mot hårvekst (slik at sammensetningen trer inn i porene under påvirkning av kroppsvarme, hvert hår er pakket ikke bare over hele lengden, men spesielt ved basen for å unngå å bryte og påfølgende innvekst);
  • Etter det, med skarpe bevegelser, rive av den klissete stripen langs hårlinjen;
  • Du kan bruke det samme stykket av blandingen mer enn en gang. Noen ganger kan det til og med være nok til å håndtere beina helt.
  • Fjern limrester med servietter, desinfiser det behandlede området med lotion.

Pasta Maris kan virkelig gjøre en shugaring ikke bare til glede for selve prosessen, men også til tilfredsstillelse av effekten som er oppnådd.

anmeldelser

Katerina Ivanenkova, 26 år gammel. Jeg jobber som kosmetolog, og i det siste har jeg sett en betydelig økning i kundens interesse for å lime inn Maris. Jeg liker å jobbe med det selv, fordi jeg ikke trenger å bruke tid på oppvarming, og dette sparer tid (både mine og klienter). Jeg prøvde forskjellige tettheter, og jeg kan si at for meg personlig er det noen som er praktisk. Resultatet er alltid utmerket, det var ingen klager.

Nadezhda Volkova, 30 år gammel. Jeg prøvde den andre dagen pasta Maris for hårfjerning på beina. Hva kan jeg si... forbruket er lite, en liten klump er ikke nok for en gang. Resultatet er i prinsippet tilfredsstilt, selv om noen små hår forblir. Men jeg tror at årsaken til dette er mangel på talkum, som hjelper pastaen til å "mate" med håret. Neste gang vil jeg gjøre alt etter reglene. Jeg er sikker på at jeg ikke vil bli skuffet.

Irina Kraeva, 22 år gammel. Jeg så en venn som gjorde epilering på beina og i armhulen hennes... hun gjorde det bra med denne pastaen Maris som jeg også ønsket å prøve. Jeg kjøpte topp ti ti dumt, men mens jeg var opptatt, smeltet alt og fløt, jeg måtte skyte alt tilfeldig. Da fant jeg bare ut at den "tretti" universelle måtte tas. Nå skal jeg gjøre alt riktig. Jeg vil virkelig ha den samme glatte huden som en venn, og Maris pasta vil definitivt hjelpe meg.

Vasilisa Pryadchenko, 34 år gammel. For meg, vant til barbermaskinen (selv om jeg er overgrodd etter dem raskt), syntes det først at jeg aldri ville gå til slike henrettelser. Og jeg ville ikke kjøpe pengene for slike epileringer selv. Alt ble bestemt da jeg dro for å besøke min søster (hun bare behandlet føttene med Maris 'pasta). Hun overtalte meg til å lage et selskap. Jenter, jeg gjorde ikke angre! Jeg prøvde det på armen min, i begynnelsen var det litt syk, fra uvanlig, men ganske tolerabel. Og det er interessant, noe eksotisk... Etter det var det ikke noe hår igjen på armen min, alt var rent og glatt. Nå, bare kjøp deg en pasta og ned med alle barbermaskiner!

Profesjonell sukkerpasta "Maris" for shugaring

Blant de moderne metodene for å fjerne uønsket vegetasjon i nyere tid har topplinjen av listen alltid vært okkupert ved shugaring - en populær og ettertraktet prosedyre. Sukker depilering, i motsetning til voks, skader huden mye mindre og betraktes som trygg, mens effekten av jevn hud varer opptil 3-4 uker.

Typer sukkerblanding

Prosessen med shugaring er bemerkelsesverdig fordi den kan utføres av en nybegynner, uten spesielle ferdigheter og kunnskaper. I dag tilbyr produsenter av hårfjerningsmidler en rekke sukkerblandinger som er designet for et bestemt område av kroppen og varierer i tetthet og sammensetning. Blant de mange tilbudene, er Maris sukkerpasta bemerkelsesverdig, som med hell brukes både i salonger og hjemme.

Prosedyren er mindre smertefull enn andre typer hårfjerning og er helt trygt for huden

For ikke å gå seg villig blant navnets overflod og velg riktig versjon av pastaen, er det viktig å studere dens sammensetning og tetthet, noe som vil bidra til å oppnå et positivt resultat:

  • pasta 0 - er en veldig myk sammensetning. Denne tettheten er bedre å bruke for de som foretrekker bandasjeutstyr;
  • Pasta Maris 10 - denne utsikten er brukt av de som allerede har utført en shugaring. Slike tetthet er oppnådd for depilering av soner dekket med dunet hår. For prosedyren må du bruke hansker, fordi karamelen raskt smelter fra samspillet med hendens hud;
  • karamell 20 - har en myk tekstur, men tekstur er tettere enn et dusin, brukes til bikini og ben. Det brukes på nesten alle deler av kroppen og ansiktet. Den mest populære blandingen som å jobbe gjennom hele året;
  • tetthet 30 - universelt alternativ;
  • 40 blanding - høy tetthet, egnet for å fjerne hardt hår og arbeide i rom med høy temperatur;
  • Maris 50 - som regel kun trengte av fagfolk eller de som har varme hender, og alle andre typer blandinger smelter og stikker.

For de som ikke har bestemt seg for typen sukkerblanding, tilbyr produsenter depilasjonssett, der alle typer pasta presenteres i små mengder.

Pros betyr

Shugaring pasta "Maris" er et naturlig produkt som har mange fordeler for å løse problemet med overflødig vegetasjon. Den spesielle sammensetningen av blandingen er valgt på en måte som reduserer smerte. Sukkermasse kan spare ikke bare penger, men også tid, erstatte et besøk til salonghjemmet prosedyre. Fordeler med metoden:

  • Ved å bruke en lim kan du raskt og enkelt fjerne hvilken som helst type hår fra nedsenket og kort til langt og hardt.
  • Sakte veksten av hår som følge av skade på pærene under prosedyren;
  • romtemperaturen i blandingen utelukker forbrenninger;
  • bekvemmelighet og enkel prosedyre;
  • bruk bare naturlige ingredienser i produksjon av sukkerblanding;
Resultatet som er oppnådd etter bruk av pasta maris, vil begrunne all innsats brukt på denne prosedyren.
  • et lite stykke pasta er akseptabelt å bruke flere ganger, noe som skaper noen besparelser;
  • Pasta forhindrer å bryte håret, fordi det fanger dem i bunnen, og ikke på overflaten av huden;
  • rimelig pris.

Så med prosessen med shugaring kan du samtidig kvitte seg med overflødig vegetasjon, fjerne døde, døde stykker av dermis, samt nærme kroppen med nyttige stoffer.

Riktig prosedyreprosedyre

Før du bruker massen av "Maris" må du forberede overflaten av huden. For å gjøre dette, bruk et desinfiseringsmiddel. Hvis smertetærskelen er høy, anbefales det å bruke en bedøvelse krem ​​på huden en time før prosedyren.

Sukkeravhaling av huden fjerner forsiktig hårsekkene og er mer forsiktig i forhold til voksavhuggning.

Et lite stykke pasta skal strekkes i hendene, myke det og deretter påføres problemområdet. Grunnregelen, som bør følges strengt under sukkerprosedyren, er å påføre og fjerne pastaen strengt i henhold til instruksjonene:

  • bruke en blanding av anti-hår vekst;
  • det er nødvendig å fjerne det med en rykk, nødvendigvis i retning av vekst, å trekke huden med den andre hånden;
  • vask det behandlede området med vann for å fjerne resterende sukkermasse og tørk grundig;
  • Etter slutten av økten, for å behandle kroppen med et antibakterielt middel og etter at det er absorbert, smør huden med en krem ​​(fuktighetsgivende, nærende);
  • For et godt resultat er det ønskelig å ha en hårlengde på ikke mer enn 3-5 mm, ellers kan det oppstå irritasjon når man fjerner lengre hår.

For ikke å ødelegge sukkerblandingen, må du huske prosedyrens hovedbetingelse - hendene dine må være helt tørre, akkurat som de depilerte områdene, ellers vil massen ikke holde seg fast. For å gjøre dette, er det nødvendig å drysse huden med talkum eller bruk kluter.

I motsetning til voks eller kremer for prosedyren for hårfjerning, sukker pasta Maris hypoallergenic

For de som bestemmer seg for å holde en shugaring økt for første gang, anbefales det å starte prosessen med mer tilgjengelige og praktiske områder for arbeid - ben eller hender. I tillegg er følsomheten til disse kroppsdelene mindre uttalt.

Forskjellen mellom ferdigproduktet fra den hjemmelagde blandingen

Sukkerpasta Maris å fjerne uønsket vegetasjon har åpenbare forskjeller fra hjemmelaget pasta, blant annet er det verdt å merke seg de viktigste:

  • tetthet - du kan velge riktig massetetthet for ønsket sone;
  • klar til å arbeide ved romtemperatur, mens husstandsmassen må varmes opp før en økt;
  • minimal trauma til huden. Med hjelp av den ferdige massen kan du tilbringe en veldig enkel peeling;
  • plastisitet og brukervennlighet, ideell for nybegynnere.

Hvorfor kan ikke verktøyet brukes til alle?

I tillegg til nyttige egenskaper, brukervennlighet og bemerkelsesverdige resultater, er prosedyren for shugaring ikke vist for alle. Du bør ikke holde økt sukkerdepiksjon i følgende tilfeller:

  • i tilfelle en allergisk reaksjon på komponentene i produktet;
  • i kritiske dager;
  • i nærvær av hudsykdommer;
  • under graviditet;
  • mekanisk skade på dermis;
  • diabetes, åreknuter
  • med svulster av noe slag;
  • med epilepsi.

Etter å ha studert alt ovenfor, kan du bestemme hvilken tetthet av blandingen som er mest egnet, og hvordan å oppnå et positivt resultat ved å minimere smerte og ubehag under økten.

Maris Maris Pasta Shugaring Review Omtale Beskrivelse

Visninger: 20,098

5. februar 2015

Ruslan Aldoshkin

Enig med deg om tjenesten i Maris. Jeg gjorde en forespørsel, det står "Bestilling er akseptert" og stillhet i tre dager. Jeg måtte ringe og forklare i en hevet tone hvordan man skal jobbe.

Alisa k

Dmitry, hva kan du si om Oasis-pastaen? Takk på forhånd

Zara Almaty

Dmitry Hei. Du jobbet på Saona pasta. Hvis ja, vil jeg gjerne høre din mening som en proff.

Roman Lozarenko

Dmitry, hallo! Har du hørt noe om Dolce Vita pasta, i så fall, hva er din mening om det?

Olesya Song

Dmitry Jeg er din vanlige seer! Vennligst skriv en anmeldelse av pastaen Just shugaring og skriv din mening om denne limen. Takk på forhånd Hilsen Olesya.

Ch. Zak

Jobber du for maris nå? Det ser ut til å fungere bra pasta, men hvorfor er beskrivelsen skrivesamarbeid med dette selskapet over?

Kristina Kairova

Hei Dmitry! Fortell meg: hvordan blir du kvitt inngroede hår? hvis de er, selvfølgelig

Irina Berezhnaya

Dmitry er en interessant serie videoer om pasta fra forskjellige produsenter, veldig takknemlig, og likevel, hvilket merke jobber du med, hvilken type lim har du foretrukket?

Anastasia radko

For første gang ser jeg en depilasjonsmann. Cool.

Irina Kokoreva

Hei! Så hva er din mening om arabisk pasta?

Epilasjon Studio Maris

Åpningstider

Senteret for profesjonell shugaring Maris er en langsiktig erfaring på dette feltet, rimelige priser, mestere med erfaring fra 3-6 år, engangsmaterialer, opplæring, salg av profesjonell sukkerpasta Maris.

En slik prosedyre som en shugaring har lenge hatt en ledende posisjon innen depilering. Og dette er sant. Og hvorfor? Shugaring reagerer i alle henseender på andre former for depilering, som voks, barbermaskin, elektrisk epilator, hårfjerningskrem. Så hva er fordelen med shugaring? Det er faktisk mange av dem: prosedyren er mindre smertefull, utfordrer ikke slik hudskade som brann, irritasjon, rødhet.

Det er ikke inngrodd hår, det er en liten endring her - hvis shugaring prosedyren utføres riktig, observere hårfjerning på grunn av sin naturlige vekst. Etter den første prosedyren vil du ikke se 50% av håret, og dette er veldig viktig siden Resultatet i ansiktet, som de sier - om en måned. Hårene dine vil være sparsomme, myke og tynne.

Derfor er det nødvendig å velge en mester, med lang erfaring, som bare arbeider på profesjonell sukkerpasta. Det er svært viktig når du velger en mester! Arbeid i engangshansker, bruk av engangsmateriale i arbeid, profesjonell bearbeiding av verktøy som brukes i arbeid, er det viktigste!

Epilasjon Studio Maris

Senteret for profesjonell shugaring Maris er en langsiktig erfaring på dette feltet, rimelige priser, mestere med erfaring fra 3-6 år, engangsmaterialer, opplæring, salg av profesjonell sukkerpasta Maris.

En slik prosedyre som en shugaring har lenge hatt en ledende posisjon innen depilering. Og dette er sant. Og hvorfor? Shugaring reagerer i alle henseender på andre former for depilering, som voks, barbermaskin, elektrisk epilator, hårfjerningskrem. Så hva er fordelen med shugaring? Det er faktisk mange av dem: prosedyren er mindre smertefull, utfordrer ikke slik hudskade som brann, irritasjon, rødhet.

Det er ikke inngrodd hår, det er en liten endring her - hvis shugaring prosedyren utføres riktig, observere hårfjerning på grunn av sin naturlige vekst. Etter den første prosedyren vil du ikke se 50% av håret, og dette er veldig viktig siden Resultatet i ansiktet, som de sier - om en måned. Hårene dine vil være sparsomme, myke og tynne.

Derfor er det nødvendig å velge en mester, med lang erfaring, som bare arbeider på profesjonell sukkerpasta. Det er svært viktig når du velger en mester! Arbeid i engangshansker, bruk av engangsmateriale i arbeid, profesjonell bearbeiding av verktøy som brukes i arbeid, er det viktigste!

Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruker bruker du? - Side 6

Alle fora »Forum for kosmetologer» Epilasjon »Sukkerpasta for shugaring. Hvilken bruker bruker du?

Sider Tidligere 1... 4 5 6 7 8... 12 Neste

For å legge igjen meldinger må du logge på eller registrere deg

Innlegg [126 til 150 av 287]

126 Svar fra Anastacia 06.04.2013 18:44:29

  • profesjonell
  • Vurdering: 411
  • Registrert: 13.01.2012
  • Meldinger: 640
  • Takket totalt: 162

Re: Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruker bruker du?

I går prøvde jeg å jobbe sakh. Alexandria pasta. Straks kjøpte en krukke LK. Som de sier, leve og lære. Et stykke stor valnøtt var helt legget, hår 4 mm og etter barbermaskinen var alt borte, pastaen var fortsatt i arbeidstilstand. Forresten er ingenting også nødvendig å knede, pastaen er alltid i varmeren og er klar for prosedyren. Jeg er ikke en representant for dette selskapet, og jeg pålegger ikke på noen måte, men Kenon ville definitivt ikke gi råd til noen: pastaen er ganske tøff, vanskelig å jobbe. Lim inn LC - dette er forfatteren, det er ganske mykt og uten erfaring vil ikke gi råd. Lim inn vanlig nær, gjorde armhulen, alt rent og raskt. De solgte meg pasta uten trening, fordi jeg viste meg selv å jobbe (ben og armhule). Hvis du har spørsmål, vil jeg gjerne svare :)

Gjør du en dyp bikini på Alexandria også? Hvor mye sukker og tid bruker du vanligvis for denne prosedyren? Og hvilken teknikk jobber du? Takk)

127 Svar fra Tatyana Nikolaevna 04.06.2013 20:46:20

  • nykommer
  • Vurdering: 3
  • Registrert: 04/04/2013
  • Meldinger: 6
  • Takket totalt: 1

Re: Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruker bruker du?

Hei alle sammen! Jeg ble utdannet på pasta Kannan (i Odessa) lært uten hansker, ca 4 timer. Jeg har den midterste pastaen fra dem og jeg jobber med den. Pasta er ganske vanskelig, du må knytte godt i dine hender (som etter min mening ikke er praktisk og uprofesjonell som i andre og trening uten hansker). Jeg er ikke fornøyd med min trening og jobber med Kannan pasta (de legger hånden svært dårlig), så jeg vil gå for å studere med Alexandria pasta. Denne pastaen regnes som profesjonell, trening i hansker, 2 dager. I klassen "Alexandria" på nivået "Pandis", og til en mye lavere pris. Jeg prøvde "Ayuna" myk pasta - det stakk uten hansker, det virket på en eller annen måte i hansker.

Tatyana Nikolaevna, ditt innlegg er veldig lik den skjulte reklamepastaen Alexandria.
Ikke villedet nybegynnere! Kannan er en av de beste pastaene, for din informasjon er det et stort utvalg av pastaer, både myke og harde. Jeg forstår ikke, kanskje du var trent, noen underjordiske schemers, selv om du ikke har noen ide om hansker!))))))

Kjære, Marina Anatolyevna! Takk for svaret. Du tar feil om den skjulte annonsepastaen Alexandria - jeg er ikke en representant for dette produktet, i tillegg prøvde jeg ikke denne limen, men bare gå for å lære. Og om min tidligere opplæring - jeg ble ikke lært "underjordiske machinators", men offisielle representanter for Kannan lim inn i Odessa med et sertifikat, og jeg gjentar igjen: treningen ble utført uten hansker (alle, ikke bare meg). Og jeg vet at Kannan-linjen passer perfekt. og middelpasta kan kun gjøres under armhulene og bikini. For ben må du ta myk eller ultra-myk, hvilke lærere anbefaler ikke til nybegynnere.

Redigerte Tatiana Nikolaevna (04.06.2013 20:51:31)

128 Svar fra Lily Fischuk 04/07/2013 00:59:41

  • medlem
  • Vurdering: 25
  • Registrert: 07.12.2012
  • Meldinger: 24
  • Takket totalt: 4

Re: Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruker bruker du?

I går prøvde jeg å jobbe sakh. Alexandria pasta. Straks kjøpte en krukke LK. Som de sier, leve og lære. Et stykke stor valnøtt var helt legget, hår 4 mm og etter barbermaskinen var alt borte, pastaen var fortsatt i arbeidstilstand. Forresten er ingenting også nødvendig å knede, pastaen er alltid i varmeren og er klar for prosedyren. Jeg er ikke en representant for dette selskapet, og jeg pålegger ikke på noen måte, men Kenon ville definitivt ikke gi råd til noen: pastaen er ganske tøff, vanskelig å jobbe. Lim inn LC - dette er forfatteren, det er ganske mykt og uten erfaring vil ikke gi råd. Lim inn vanlig nær, gjorde armhulen, alt rent og raskt. De solgte meg pasta uten trening, fordi jeg viste meg selv å jobbe (ben og armhule). Hvis du har spørsmål, vil jeg gjerne svare :)

Gjør du en dyp bikini på Alexandria også? Hvor mye sukker og tid bruker du vanligvis for denne prosedyren? Og hvilken teknikk jobber du? Takk)

I Alexandria, mens bare armhuler og bikini nogi.Dlya må kjøpe den ordinære sesongen, men jeg har fortsatt en bank programvare fra Pandis.Kak bare jeg begynner å jobbe regelmessig, bare for å oppnå dine mål rezultatah.Na bikinilinjen tar ca 30 minutter - en stripe, og selve inngrepet.obrabotkami. Pastaforbruket er veldig individuelt: noen har en mutter og noen to))) Pasta Pandis renser veldig rent, jeg jobber med pincett i ekstreme tilfeller (hypehydrosis), men dessverre tråler det raskt, du må endre, legge til og denne gangen og tiden penger. Alle soner kun manuell teknikk.

129 Svar fra Anastasia Podkolzina 04.09.2013 19:15:06

  • medlem
  • Vurdering: 9
  • Registrert: 02.28.2013
  • Meldinger: 22
  • Takket totalt: 1

Re: Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruker bruker du?

I går prøvde jeg å jobbe sakh. Alexandria pasta. Straks kjøpte en krukke LK. Som de sier, leve og lære. Et stykke stor valnøtt var helt legget, hår 4 mm og etter barbermaskinen var alt borte, pastaen var fortsatt i arbeidstilstand. Forresten er ingenting også nødvendig å knede, pastaen er alltid i varmeren og er klar for prosedyren. Jeg er ikke en representant for dette selskapet, og jeg pålegger ikke på noen måte, men Kenon ville definitivt ikke gi råd til noen: pastaen er ganske tøff, vanskelig å jobbe. Lim inn LC - dette er forfatteren, det er ganske mykt og uten erfaring vil ikke gi råd. Lim inn vanlig nær, gjorde armhulen, alt rent og raskt. De solgte meg pasta uten trening, fordi jeg viste meg selv å jobbe (ben og armhule). Hvis du har spørsmål, vil jeg gjerne svare :)

Gjør du en dyp bikini på Alexandria også? Hvor mye sukker og tid bruker du vanligvis for denne prosedyren? Og hvilken teknikk jobber du? Takk)

I Alexandria, mens bare armhuler og bikini nogi.Dlya må kjøpe den ordinære sesongen, men jeg har fortsatt en bank programvare fra Pandis.Kak bare jeg begynner å jobbe regelmessig, bare for å oppnå dine mål rezultatah.Na bikinilinjen tar ca 30 minutter - en stripe, og selve inngrepet.obrabotkami. Pastaforbruket er veldig individuelt: noen har en mutter og noen to))) Pasta Pandis renser veldig rent, jeg jobber med pincett i ekstreme tilfeller (hypehydrosis), men dessverre tråler det raskt, du må endre, legge til og denne gangen og tiden penger. Alle soner kun manuell teknikk.

Lily, del en hemmelighet - hvordan lager du en GB så fort? Primær etter barberhøvel også, like raskt å gjøre? Jeg lærte nylig sukker, men det var allerede noen få GB. Så tid til tid er det ikke nødvendig i det hele tatt. Primær etter en barberhøvel, det er de som jeg gjør om en time, men dette er hvis TAM er pent og ikke veldig tykt. Den andre gangen er de allerede i 30-40 minutter ja. MEN det er sååå tykk og stor GB, og selv zabritye er helt - du kan ikke bruke sukker i store områder, de begynner å knure og frykte, men sentimetre fra kantene og du graver - i 2 timer igjen ((En gang var det enda lepper som skulle vokse ! vel, alt er tykk og tøff på trening modellen ble ryddig og en sparsom -. og med kunder av slike problemer er ikke til stede, men med en stor og stiv volum -.! problem Primær er nå redd for å horror Selv første gang jeg anbefaler voks, slik at de ville være sikker. og for andre gang allerede for sukker.. Jeg forstår at det ikke burde være så. Men spesielt vår by og lære hvor som helst. Prompt, dele erfaringer, som tiden for å redusere prosedyrer.

130 Svar fra Lily Fischuk 04.09.2013 20:19:53

  • medlem
  • Vurdering: 25
  • Registrert: 07.12.2012
  • Meldinger: 24
  • Takket totalt: 4

Re: Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruker bruker du?

Gjør du en dyp bikini på Alexandria også? Hvor mye sukker og tid bruker du vanligvis for denne prosedyren? Og hvilken teknikk jobber du? Takk)

I Alexandria, mens bare armhuler og bikini nogi.Dlya må kjøpe den ordinære sesongen, men jeg har fortsatt en bank programvare fra Pandis.Kak bare jeg begynner å jobbe regelmessig, bare for å oppnå dine mål rezultatah.Na bikinilinjen tar ca 30 minutter - en stripe, og selve inngrepet.obrabotkami. Pastaforbruket er veldig individuelt: noen har en mutter og noen to))) Pasta Pandis renser veldig rent, jeg jobber med pincett i ekstreme tilfeller (hypehydrosis), men dessverre tråler det raskt, du må endre, legge til og denne gangen og tiden penger. Alle soner kun manuell teknikk.

Lily, del en hemmelighet - hvordan lager du en GB så fort? Primær etter barberhøvel også, like raskt å gjøre? Jeg lærte nylig sukker, men det var allerede noen få GB. Så tid til tid er det ikke nødvendig i det hele tatt. Primær etter en barberhøvel, det er de som jeg gjør om en time, men dette er hvis TAM er pent og ikke veldig tykt. Den andre gangen er de allerede i 30-40 minutter ja. MEN det er sååå tykk og stor GB, og selv zabritye er helt - du kan ikke bruke sukker i store områder, de begynner å knure og frykte, men sentimetre fra kantene og du graver - i 2 timer igjen ((En gang var det enda lepper som skulle vokse ! vel, alt er tykk og tøff på trening modellen ble ryddig og en sparsom -. og med kunder av slike problemer er ikke til stede, men med en stor og stiv volum -.! problem Primær er nå redd for å horror Selv første gang jeg anbefaler voks, slik at de ville være sikker. og for andre gang allerede for sukker.. Jeg forstår at det ikke burde være så. Men spesielt vår by og lære hvor som helst. Prompt, dele erfaringer, som tiden for å redusere prosedyrer.

Jeg legger pastaen i tre fingre, du kan søke ikke med centimeter, men umiddelbart med 10 cm. Hvis du bruker en finger per centimeter av huden og fjerner den, vil alt hår forbli, vel flertallet. Stingene skal gjøres små, ja, men brukes direkte til det maksimale, hud-hår-pasta kozha.Nanosite nesten negler og trekke godt, går alt selv zabritye voloski.Dlya meg problemet klienten er ikke etter høvelen og våt klient, i betydningen av en hyperhidrose, Ja, jeg vil ta voks inn i arbeidet. Og på hvilken type pasta jobber du? Mye avhenger av lim, konsistens, hvordan du varmes opp..

131 Svar fra Anastasia Podkolzina 04.11.2013 06:52:09

  • medlem
  • Vurdering: 9
  • Registrert: 02.28.2013
  • Meldinger: 22
  • Takket totalt: 1

Re: Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruker bruker du?

I Alexandria, mens bare armhuler og bikini nogi.Dlya må kjøpe den ordinære sesongen, men jeg har fortsatt en bank programvare fra Pandis.Kak bare jeg begynner å jobbe regelmessig, bare for å oppnå dine mål rezultatah.Na bikinilinjen tar ca 30 minutter - en stripe, og selve inngrepet.obrabotkami. Pastaforbruket er veldig individuelt: noen har en mutter og noen to))) Pasta Pandis renser veldig rent, jeg jobber med pincett i ekstreme tilfeller (hypehydrosis), men dessverre tråler det raskt, du må endre, legge til og denne gangen og tiden penger. Alle soner kun manuell teknikk.

Lily, del en hemmelighet - hvordan lager du en GB så fort? Primær etter barberhøvel også, like raskt å gjøre? Jeg lærte nylig sukker, men det var allerede noen få GB. Så tid til tid er det ikke nødvendig i det hele tatt. Primær etter en barberhøvel, det er de som jeg gjør om en time, men dette er hvis TAM er pent og ikke veldig tykt. Den andre gangen er de allerede i 30-40 minutter ja. MEN det er sååå tykk og stor GB, og selv zabritye er helt - du kan ikke bruke sukker i store områder, de begynner å knure og frykte, men sentimetre fra kantene og du graver - i 2 timer igjen ((En gang var det enda lepper som skulle vokse ! vel, alt er tykk og tøff på trening modellen ble ryddig og en sparsom -. og med kunder av slike problemer er ikke til stede, men med en stor og stiv volum -.! problem Primær er nå redd for å horror Selv første gang jeg anbefaler voks, slik at de ville være sikker. og for andre gang allerede for sukker.. Jeg forstår at det ikke burde være så. Men spesielt vår by og lære hvor som helst. Prompt, dele erfaringer, som tiden for å redusere prosedyrer.

Jeg legger pastaen i tre fingre, du kan søke ikke med centimeter, men umiddelbart med 10 cm. Hvis du bruker en finger per centimeter av huden og fjerner den, vil alt hår forbli, vel flertallet. Stingene skal gjøres små, ja, men brukes direkte til det maksimale, hud-hår-pasta kozha.Nanosite nesten negler og trekke godt, går alt selv zabritye voloski.Dlya meg problemet klienten er ikke etter høvelen og våt klient, i betydningen av en hyperhidrose, Ja, jeg vil ta voks inn i arbeidet. Og på hvilken type pasta jobber du? Mye avhenger av lim, konsistens, hvordan du varmes opp..

Jeg jobber for Sanna Primary vanligvis plager myk med en liten mengde hard pasta. Sekundært mest mykt. I dag vil jeg prøve å søke på et stort område samtidig. Jeg vil vurdere ditt råd. Mine stjerner kommer for det meste med forventning om nesten spabehandlinger, og straks begynner de å kvele (de leser på internett, som er helt smertefritt, men dette er ikke slik. Så du begynner å jobbe med en centimeter, og det er virkelig lengre og mer smertefullt. Det var en vakt i det hele tatt. Jeg hadde bare en slik jente så langt. Med den første prosessen forlot jeg med en "mus". En ting jeg klarte å gjøre, og den andre var en vakt i det hele tatt! bare glir som på isen. Og også voksen. Jeg sendte hjemhår til å vokse lenger, etter noen dager klarte jeg å fjerne halvparten av den, og halvparten fortsatt med pinsett ((Katastrofe!
Og hvilken pasta jobber du med?

132 Svar fra Oksana Fedorovna 04.11.2013 08:42:44

  • profesjonell
  • Vurdering: 295
  • Registrert: 14.12.2011
  • Meldinger: 483
  • Takket totalt: 105
  • Takk for dette innlegget: 1

Re: Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruker bruker du?

Gjør du en dyp bikini på Alexandria også? Hvor mye sukker og tid bruker du vanligvis for denne prosedyren? Og hvilken teknikk jobber du? Takk)

I Alexandria, mens bare armhuler og bikini nogi.Dlya må kjøpe den ordinære sesongen, men jeg har fortsatt en bank programvare fra Pandis.Kak bare jeg begynner å jobbe regelmessig, bare for å oppnå dine mål rezultatah.Na bikinilinjen tar ca 30 minutter - en stripe, og selve inngrepet.obrabotkami. Pastaforbruket er veldig individuelt: noen har en mutter og noen to))) Pasta Pandis renser veldig rent, jeg jobber med pincett i ekstreme tilfeller (hypehydrosis), men dessverre tråler det raskt, du må endre, legge til og denne gangen og tiden penger. Alle soner kun manuell teknikk.

Lily, del en hemmelighet - hvordan lager du en GB så fort? Primær etter barberhøvel også, like raskt å gjøre? Jeg lærte nylig sukker, men det var allerede noen få GB. Så tid til tid er det ikke nødvendig i det hele tatt. Primær etter en barberhøvel, det er de som jeg gjør om en time, men dette er hvis TAM er pent og ikke veldig tykt. Den andre gangen er de allerede i 30-40 minutter ja. MEN det er sååå tykk og stor GB, og selv zabritye er helt - du kan ikke bruke sukker i store områder, de begynner å knure og frykte, men sentimetre fra kantene og du graver - i 2 timer igjen ((En gang var det enda lepper som skulle vokse ! vel, alt er tykk og tøff på trening modellen ble ryddig og en sparsom -. og med kunder av slike problemer er ikke til stede, men med en stor og stiv volum -.! problem Primær er nå redd for å horror Selv første gang jeg anbefaler voks, slik at de ville være sikker. og for andre gang allerede for sukker.. Jeg forstår at det ikke burde være så. Men spesielt vår by og lære hvor som helst. Prompt, dele erfaringer, som tiden for å redusere prosedyrer.

Anastasia, så lenge det ikke er sikkert, skjer alt i lang tid. Og som du opplever betydningen av prosedyren, og vil ikke være redd for å skade, vil hastigheten øke.
Det er ikke nødvendig å trekke ut tid, fordi dette er en smertefull prosedyre, strever for fart, slik at klienten ikke har tid til å gjenopprette: "Åh, å, oh. Og har du kommet hjem allerede?")))
Jeg tar mye pasta, jeg gni det veldig bra, og da, ved å trekke på huden min, fjerner jeg den. Og ikke i en rykk, men i 2-3 jerks. 3 cm fjernet for en jerk i lengde og 3-4 i bredde.
Jeg vil svare - skriv.)

133 Svar fra Svetlana London 11/04/2013 17:25:18

  • nykommer
  • Vurdering: 3
  • Registrert: 09/08/2011
  • Innlegg: 7
  • Takket totalt: 1

Re: Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruker bruker du?

En av mine venner kokker pasta selv og jeg bruker den, veldig fornøyd.

Jeg, også, lager meg selv og er glad, men jeg blir ikke revet i hansker, kan sprinkles med talkumpulver

134 Svar av Tatyana Nikolaevna 04.11.2013 17:57:16

  • nykommer
  • Vurdering: 3
  • Registrert: 04/04/2013
  • Meldinger: 6
  • Takket totalt: 1

Re: Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruker bruker du?

En av mine venner kokker pasta selv og jeg bruker den, veldig fornøyd.

Jeg, også, lager meg selv og er glad, men jeg blir ikke revet i hansker, kan sprinkles med talkumpulver

Prøv i nitrilhansker, de er tettere og ta den minste XS eller S. Legg hånden strengt vinkelrett på kroppen eller med en liten tilbøyelighet til deg selv. Spred pastaen IKKE med fingertuppene, men nesten med neglene. Lykke til, alt vil dukke opp

135 Svar fra Tatyana Nikolaevna 04.11.2013 6:13:30

  • nykommer
  • Vurdering: 3
  • Registrert: 04/04/2013
  • Meldinger: 6
  • Takket totalt: 1
  • Takk for dette innlegget: 1

Re: Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruker bruker du?

I går avsluttet jeg den andre 2-dagers studien i Odessa på Alexandria pasta (den første treningen var på Kannan). Teknikken på Alexandria "6 trinn" er noe, umiddelbart etter trening gjorde jeg armhulene og GB - alt viste seg bra uten å bli sittende fast. Det virket Tropicom.Hotellet Kjøp regelmessig, men det var ikke. For bena tok jeg LC, men for tiden var jeg redd for å jobbe ren. Jeg vil blande den med Tropical.

136 Svar fra Anastasia Podkolzina 04.11.2013 18:42:42

  • medlem
  • Vurdering: 9
  • Registrert: 02.28.2013
  • Meldinger: 22
  • Takket totalt: 1

Re: Sukkerpasta til shugaring. Hvilken bruker bruker du?

I Alexandria, mens bare armhuler og bikini nogi.Dlya må kjøpe den ordinære sesongen, men jeg har fortsatt en bank programvare fra Pandis.Kak bare jeg begynner å jobbe regelmessig, bare for å oppnå dine mål rezultatah.Na bikinilinjen tar ca 30 minutter - en stripe, og selve inngrepet.obrabotkami. Pastaforbruket er veldig individuelt: noen har en mutter og noen to))) Pasta Pandis renser veldig rent, jeg jobber med pincett i ekstreme tilfeller (hypehydrosis), men dessverre tråler det raskt, du må endre, legge til og denne gangen og tiden penger. Alle soner kun manuell teknikk.

Lily, del en hemmelighet - hvordan lager du en GB så fort? Primær etter barberhøvel også, like raskt å gjøre? Jeg lærte nylig sukker, men det var allerede noen få GB. Så tid til tid er det ikke nødvendig i det hele tatt. Primær etter en barberhøvel, det er de som jeg gjør om en time, men dette er hvis TAM er pent og ikke veldig tykt. Den andre gangen er de allerede i 30-40 minutter ja. MEN det er sååå tykk og stor GB, og selv zabritye er helt - du kan ikke bruke sukker i store områder, de begynner å knure og frykte, men sentimetre fra kantene og du graver - i 2 timer igjen ((En gang var det enda lepper som skulle vokse ! vel, alt er tykk og tøff på trening modellen ble ryddig og en sparsom -. og med kunder av slike problemer er ikke til stede, men med en stor og stiv volum -.! problem Primær er nå redd for å horror Selv første gang jeg anbefaler voks, slik at de ville være sikker. og for andre gang allerede for sukker.. Jeg forstår at det ikke burde være så. Men spesielt vår by og lære hvor som helst. Prompt, dele erfaringer, som tiden for å redusere prosedyrer.

Anastasia, så lenge det ikke er sikkert, skjer alt i lang tid. Og som du opplever betydningen av prosedyren, og vil ikke være redd for å skade, vil hastigheten øke.
Det er ikke nødvendig å trekke ut tid, fordi dette er en smertefull prosedyre, strever for fart, slik at klienten ikke har tid til å gjenopprette: "Åh, å, oh. Og har du kommet hjem allerede?")))
Jeg tar mye pasta, jeg gni det veldig bra, og da, ved å trekke på huden min, fjerner jeg den. Og ikke i en rykk, men i 2-3 jerks. 3 cm fjernet for en jerk i lengde og 3-4 i bredde.
Jeg vil svare - skriv.)

Oksana Fedorovna, takk for råd. Hva slags pasta jobber du med? Med mine sekundære, gjør jeg nettopp det. Og jeg legger på pastaen i store områder, og de kaster ikke lenger. I dag var det en jente igjen. Veldig raskt og fantastisk viste alt. Hun er innhold borte. Til venner anbefaler nå Og når hun kom for første gang - det var noe! Hår sååå mye, sååå tykk, sååååå hardt. 2 timer hun led - dette er til tross for at hennes lepper og rump ble fjernet med voks, fordi tiden og hun nesten snublet på meg. Jeg ventet ikke engang på henne allerede. Og hun kommer plutselig til deg - og håret hennes er mindre, og alle gikk bort så rart, og sa at det ikke gjorde vondt i det hele tatt. Og hvor pen alt er. Generelt - det er slik det skjer med meg. Hvem bestemmer seg for å returnere etter første gang med sukker - så glad. Og hva gjør jeg med den primære. Tross alt kommer ikke alle da tilbake, har hvile i senga de første 2 timene. Generelt tror jeg det er bedre - om sommeren å unlearn i Moskva på Alexandria pasta (5 dager, jeg gir bare alle spørsmål til lærere) eller å finne og be om en utøver til mesteren. Advise! Jeg føler - det er teknologien som ikke er nok (((

Shugaring

Shugaring i salongen og hjemme - sukkerdeponering selv for sensitiv hud

Hver kvinne tar vare på hennes hud og ønsker å se fløyel og øm. Selv den som var heldig nok til å ha naturen den upåklagelige kvaliteten på huden, bekymret for det ekstra håret. Vil du ha korte kjoler, mini skjørt og bikini badedrakter? Profesjonell shugaring MARIS inviterer deg til sukkerdeponering. Her kan du også kjøpe eksklusiv MARIS pasta for å gjøre hjemme shugaring selv.

Epilering som en gammel hemmelighet av kvinnelig skjønnhet

Selv i oldtiden, søkt kvinner å bli kvitt hår på kroppen, eller i det minste holde det til et minimum. Dette særegne kulturelementet stammer fra øst. Derfra begynte depileringsprodukter laget på urter og oljer gradvis å spre seg over hele verden. Oppskriften inneholdt en rekke tilsetningsstoffer, effektiviteten av slike produkter i dag kan tydeligvis ikke si noe, men forbrenningen ved hjelp av sukker har blitt vellykket bevart til denne dagen. Sukkerepilasjon er en teknikk for å fjerne uønsket hår, nevnt i gamle østlige skrifter.

Hva tilbyr den moderne kosmetiske industrien?

La oss se hva som er produsert for hårfjerningsfirmaer som spesialiserer seg på produksjon av kosmetikk og kosmetisk tilbehør?

  • Barberhøvler - til tross for tilstedeværelsen av ytterligere kniver og fuktighetsgivende puter metode for hårfjerning barberhøvel fremdeles beholder de iboende ulemper med det (kortvarig virkning, er sannsynligheten for kutt, tørr hud).
  • Lim for hårfjerning (krem) - effekten av kremen er større enn effekten av å bruke en barberhøvel bare noen få dager, effekten på huden til de fleste tannkremer er skadelig, det kan være lokale allergiske reaksjoner, brannsår.
  • Voks voksavhuggning anbefales å bestilles fra en profesjonell kosmetolog i en skjønnhetssalong. Spesielt vanskelig er ansett intim hårfjerning: smeltet varm voks påføres med en spatel forsiktig i hårets vekst i små områder av huden, og når voksen stivner, det avbrutt en kraftig bevegelse i motsatt retning, det vil si, mot hårvekst. Fordeler: Etter voksing et nytt hår vokser ikke tilbake innen to til tre uker, går prosedyren selv fort fort. Ulemper: smertefull prosedyre, hudirritasjon og ubehag i de første tre til fem dagene, en bummer og hårvekst, på grunn av uforsiktig brenning med varm voks er ikke utelukket. Etter depilering behandles et bikiniområde nødvendigvis med et spesialmiddel, voksrester fjernes med olje.
  • Den elektriske depilatoren er en liten enhet for hårfjerning. Depilator gir ikke perfekt jevn hud. Brytingen av håret, deres innvekst, smertefulle prosedyren selv - manglene som må tolereres Depilators er egnet for hår av høy og middels hardhet, tynne og myke hår som de river eller ikke fanger i det hele tatt.
  • Foto og laser hårfjerning - de nyeste metoder for depilering, som krever dyrt utstyr og en rekke prosedyrer.

Shugaring hva er det?

Kanskje shugaring vil være et ukjent ord for deg, men det er en term analog - sukker depilering, og dens essens krever ikke forklaring. Hårfjerning ligner voksfjerning, men det er grunnleggende forskjeller. For det første er sukker mer sparing av huden enn voks. For det andre, sukker, i motsetning til voks, krever ikke oppvarming, normen for det er romtemperatur.

Sugaring, eller sukker hårfjerning (du kan ringe prosedyren på denne måten) krever bruk av en profesjonell pasta. MARIS - beste pasta shugaring i St. Petersburg, det er absolutt ikke traumatize huden varmes opp på en naturlig måte fra kroppstemperaturen, trenger den porene og håndtak hår follikler, og ikke med hudoverflaten. Derfor slår håret ikke av. Påfør sukkerpasta mot hårvekst, fjernes strengt i henhold til veksten med en skarp hånd i hånden.

En liten bit pasta, lik konsistens til myk leire, er nok til å fjerne hår på beina. Nesten uten smerte og uten irritasjon, som det er tilfellet med voksing, behandles bikiniområdet. Super følsom hud gir en liten rødhet, men forsvinner om 1-2 timer. Selv i en dyp bikini-sone, gir sukkerhuggning ikke ubehag. Det viktigste er å finne en god profesjonell mester og lese på forhånd om anmeldelser av hans arbeid.

Fordelene ved shugaring sammenlignet med alternative depileringsalternativer

  1. Absolutt sikkerhet for huden. Allergiske komplikasjoner er utelukket, ettersom pastaens sammensetning er enkel: glukose, fruktose, vann - tre naturlige komponenter, og ingenting mer (ingen kjemiske dufter, etc.).
  2. Selv i salongforhold vil depilering med sukkerpasta være relativt billig, og resultatet vil tilfredsstille den mest krevende klienten.
  3. Utseendet til pigmentplettene er eliminert, etter prosedyren kan du gå til stranden om seks timer.
  4. Forebygging av innfelling av hår - vær sikker på at etter shugaring vil det ikke oppstå noen inngrodd hår.

Shugaring hjemme

Hjemme, prosedyren shugaring lett å organisere. For dette formål er det nødvendig å forberede:

  • shugaring pasta;
  • pre- og post-depilation lotion;
  • hansker og servietter;
  • baby pulver.

Det er bra hvis du har fullført et kurs, men du kan gjøre deg kjent med grunnleggende hjemme shugaring på MARIS nettside ved å se på en video. Depilering i hjemmemiljøet i hender og føtter vil ikke forårsake problemer. Pastover pasta vasket med rent vann.

Mer ansvarlig du bør behandle den intime depilasjonen i bikiniområdet. Ikke legg følsom hud i fare, betro prosedyren til en spesialist fra skjønnhetssalongen.

Smertepiller for bikini hårfjerning

lllokony