Epilator Braun 3270 Silke-Epil - anmeldelse

Hårfjerning ved hjelp av epilatorer bidrar til å utføre prosedyren raskt og under alle hensiktsmessige forhold. Men for å få maksimal effektivitet fra prosessen og samtidig for å redusere de smertefulle følelsene på huden, er det best å bruke epilatoren Braun SE 3270 bena kroppen. Denne kompakte og praktiske enheten har mange fordeler i forhold til lignende modeller, så det har lenge blitt populært blant jenter og fortsetter å være etterspurt.

En vakker og behagelig kropp er bare et skall av en kraftig enhet som gjør det mulig å fjerne jevne og tynne hår, slik at huden blir myk og glatt. Apparatet til epilatoren er utformet for å minimere smertefulle prosedyren.

Derfor kan jentene ta vare på seg selv hjemme, og få effekten av salongprosedyrer.

Hovedkarakteristikkene til enheten

Epilator Braun SE 3270 - enheten for ekte kvinner, som regelmessig bruker tid til sitt eget utseende og foretrekker jevn hud uten mye vegetasjon. De viktigste fordelene som skiller enheten fra andre depilatories er:

  • 2 hastigheter som lar deg velge optimal modus for individuelle brukerinnstillinger;
  • Tilstedeværelsen av massasjevalser som påvirker huden og reduserer smerten i prosedyren;
  • Softlift Tips "løft" hårene og led dem til pincettene, noe som gjør prosedyren effektiv første gangen;
  • 20 pinsett glatt og effektivt fjern håret;
  • 2 ekstra tips - trimmer og barberhodet gir deg mulighet til å utvide varianter av personlig pleie
  • Mulighet for tørr og våt depilering på forespørsel fra brukeren.

Et slikt antall fordeler sammen med den lave kostnaden til depilatoren er årsaken til dens popularitet og effektivitet i arbeidet. Videre kan enheten brukes nesten hvor som helst på kroppen.

Hvordan velge og bruke epilatoren

Du kan kjøpe en kvinnelig epilator Brown i husholdningsbutikken eller bestille den online. Å vite egenskapene og egenskapene, kan ikke spesielt lider av valg av en god enhet for depilering hjemme. Når du kjøper en epilator via Internett, er det viktig å kun bestille på selskapets offisielle nettside eller nettbutikken til husholdningsapparater. Dette vil spare penger og få en kvalitetsenhet med all nødvendig dokumentasjon og sertifikat for garantiservice.

Før du kjøper en epilator i en butikk, er det viktig å sikre kvaliteten og tilgjengeligheten av alle komponenter. I tillegg til to ekstra tips, inkluderer Braun SE 3270 epilatoren også en rengjøringsbørste og en strømledning i settet. I butikken kan du også verifisere normal bruk av enheten.

Etter at du har kjøpt epilatoren, kan du begynne å bruke den. Først må du sette det til minimumshastigheten og behandle huden på beinet eller armen for å sjekke hvordan det fungerer og spore reaksjonen til din egen hud. Deretter kan du justere optimal hastighet for deg selv og behandle hele ønsket kroppsområde.

Siden Brown epilator kan virke på tørr og våt hud, kan du gjøre en avhendingsprosedyr i dusjen. Varmt vann vil videre oppløse huden og forenkle prosessen. Etter depilering er det tilrådelig å påføre en krem ​​på overflaten for å lindre betennelse og fukte det etter en slik intervensjon. Neste gang du bruker epilatoren, blir det raskere og mer kjent.

Anmeldelser om bruken av epilatoren Braun SE 3270

Epilator Brown ga meg en kjæreste for et år siden. Siden da brukte jeg bare den, og sluttet å gå til skjønnhetspleie for hårfjerning. Epilatoren ligger komfortabelt i hånden, glir ikke, og viktigst, plukker ut håret nesten smertefritt. Jeg bruker det en gang i måneden, og jeg er veldig fornøyd med resultatet.

Jeg bestemte meg for å kjøpe Braun SE 3270 da min tidligere epilator brøt. Denne modellen har tiltrukket sitt lave pris- og følsomhetsreduksjonssystem. Når du fjerner hår - det er veldig viktig at det ikke gjør vondt så mye. Jeg er fornøyd med mitt valg, epilatoren tar raskt og effektivt opp alle hårene, trenger ikke å behandle det samme stedet en gang til. Og effekten varer i 3 uker.

I mer enn 5 år har jeg brukt hjemmepilatører, fjerner hår på armene og bena. For noen måneder siden kjøpte jeg meg en populær Braun SE 3270. Ikke for å si at den er veldig forskjellig fra min tidligere enhet. Fjerner håret kvalitativt og raskt, men har ingen spesielle funksjoner. Det er synd at det ikke er vedlegg for bikinisonen, jeg vil gjerne prøve denne prosedyren. Generelt, en pålitelig og billig epilator. Jeg anbefaler.

nettbutikk AyBay.Ua

Alle omtaler om Epilator Braun 3270 Silk-Epil Legs Body

5. april 2010, 22:12


31 ut av 32 besøkende fant denne anmeldelsen nyttig.
Sergey Alle brukeranmeldelser (1)

Jeg kjøpte min kone en sen gave den 8. mars, så jeg vil beskrive på hennes vegne.
Generelt, et godt produkt. Plukker som resten. Første gang det vondt litt, da når hårene allerede er "døde" - knapt det vondt. I tillegg reduserer tilstedeværelsen av to massasjevalser litt smerte. Det rengjøres enkelt og raskt, med en spesiell børste inkludert.

Pros: Akseptabel pris. Eksistensen av barbermaskinen og trimmeren med en dyse for langt hår.

Cons: Det er ingen batteristrøm tilgjengelig. Plastgirene inspirerer ikke mye tillit.

Min anbefaling: Jeg anbefaler å kjøpe

Er en anmeldelse nyttig?

28. juni 2010, 23:22


15 av 17 besøkende fant denne anmeldelsen nyttig.
Elena Alle brukeranmeldelser (1)

Braun er en virkelig uovertruffen kvalitet! Dette er min første epilator, som jeg har brukt i 5 år! armhule og bikini område)

Fordeler: Dysemasseren "mykner" prosessen, løfter hårene. En hanske med kjøleelement gjør epilering mindre smertefull. Det er også en startbilde - for nybegynnere eller intime steder med færre pinsetter.

Minuser: Kanskje dette ikke er minus, men razorvedlegget viste seg å være ubrukelig for meg.

Min anbefaling: Jeg anbefaler å kjøpe

Er en anmeldelse nyttig?

24. oktober 2010, 12:55


11 av 11 besøkende fant denne anmeldelsen nyttig.
Vic_123 Alle brukeranmeldelser (1)

Gjennomgang: Før nyttår bestemte jeg seg for å lage meg en gave, og samtidig løse problemet med overskytende hår. Etter å ha vunnet fordeler og ulemper, kjøpte jeg en Braun 3270 Silk-Epil SoftPerfection epilator. Etter å ha brukt det i omtrent et år, kan jeg oppgi følgende:

Fordeler: - Jeg var fornøyd med epilatorens byggekvalitet - delene passer tett; trådkonstruksjon - den er ikke vridd og sammenflettet når den brukes; - hodemassasje - lindrer smerte noen, men med jevne mellomrom blir huden brukt og smerten sløser; - Kvaliteten på hårfjerning - det gleder seg, spesielt hvis hårfjerningsprosessen er supplert med krykke etter hårfjerning og for å senke hårvekst =); - Lett å demontere og rengjøre med en spesiell børste som er til stede i settet;

Ulemper: - barberhodet har blitt misforstått for meg - det barberer ikke av hårdt hår (for eksempel på bena), og er bare egnet for veldig tynt hår; - når du arbeider, det gjør litt støy, men med tiden blir du vant til det også, og så merker du det ikke,

Min anbefaling: Jeg anbefaler å kjøpe

Er en anmeldelse nyttig?

7. desember 2010, 17:40


5 av 5 besøkende fant denne anmeldelsen nyttig.
Elena Alle brukeranmeldelser (3)

Hvem blant kvinner drømmer ikke om en glatt, fløyelsaktig hud, ikke overskygget av et enkelt hår?))
Og for dette må vi torturere et stort område av vår kjære kropp! Men vi tåler ydmyk, fordi - ja, ikke glem det? - skjønnhet, hun selv, krever. Jeg har lenge vært behandlet med en maskin, men håret, som om det var i magi, hadde allerede vokst neste dag. Braun 3270 Silk-Epil SoftPerfection epilatoren var en ekte frelse for meg, spesielt siden det kombinerer så mange som tre funksjoner - epilatoren, trimmeren og barbermaskinen. Nå er personlig pleie lett og hyggelig, smerten fra epilering er tålelig, og en trimmer og en barberhøvel kan takle bikiniområdet. Epilatoren kan enkelt demonteres og rengjøres (det er en spesiell børste inkludert), den har en praktisk design, en to-trinns modus og en dyse for massering av huden under epilering. Gears er plast inni, men laget godt og effektivt, det er ingen klager. Jeg anbefaler, vakre damer!

Fordeler: Enkel, komfortabel, multifunksjonell, stille.

Ulemper: Kort ledning.

Min anbefaling: Jeg anbefaler å kjøpe

Er en anmeldelse nyttig?

27. januar 2011, 09:44


11 av 11 besøkende fant denne anmeldelsen nyttig.
Svetlana Alle brukeranmeldelser (8)

Jeg har brukt epilatoren for denne modellen i mer enn 2 år, og for øyeblikket er jeg veldig fornøyd.

Fordeler: Verdi for pengene - kvaliteten er bare flott. Lang ledning. God produsent og 2 års full garanti. Muligheten til å erstatte dysene. Hastighetsregulering.

Cons: Det ville være verdt å legge en veske for å holde epilatoren.

Epilator Braun SE 3270 Benkropp

3190

Modell: SE 3270 Benkropp

Produkttype: Epilatorer

beskrivelse

Videoanmeldelser (3)

Pakker ut BRAUN SE 3270 3-i-1-gaveutgave

Braun epilatorer: SE 1170, SE 3270, SE 3380, SE 5580, SE 7561. Gjennomgang og sammenligning fra Elmir.ua

Brun epilator fra TOP SHOP (hvordan skiller du originalen)

Spesifikasjoner (20)

Priser på Yandex.Market

Viser forslag til prisen på rubler. opp til å gni.

Prissetting (1)

Hvordan kjøpe eller hvor vi er +

"DiscountGID" er en tjeneste for prisjämförelse i butikkene, en tilbakebetalingstjeneste og hjelp til å velge varer, gjennom et utvalg av videoanmeldelser, anmeldelser og sammenligning av varer. De fleste butikkene som er representert på nettstedet, leverer til Russland, så det er fordelaktig å bruke online bestillingen på nettstedet til denne butikken (hvis du sender ordre til din region, kan du finne ut på nettstedet til den valgte butikken). For å kjøpe det valgte produktet må du klikke på "buy" -knappen mot den valgte butikken og fortsette kjøpet på nettstedet til denne butikken. For å få cashback følg de samme trinnene før du registrerer.

Pris fra 3190 rubler til 3190 rubler i 1 butikker

Cashback service Rabatt HYD

Kjøp i nærliggende byer

Tjenester for beboere i St. Petersburg

Vi forbereder og gir deg et daglig kosthold med riktig ernæring, lagt ut i esker, til en rimelig pris.

Kjøp på kreditt

Rentefri periode - opptil 100 dager. Kredittkort problem - gratis

Lånebeløpet er opptil 300 000 rubler. Rentefri periode - opptil 55 dager!

Anmeldelser (50)

Alla Vasilyeva - 28. juli 2016

fordeler:
Jeg kjøpte denne modellen først og fremst på grunn av bakgrunnslyset til SmartLight, som det ikke var på min tidligere epilator. Med bakgrunnsbelysningen har det blitt lettere å takle små hår, de er helt synlige. Massasjevalsene gjør hårfjerningsprosedyren smertefri, med den tidligere epilatoren var denne prosedyren en utfordring for meg. Fordelen med denne epilatoren er tilstedeværelsen av SoftLift-fingre, de løfter hår, det er ingen savnede hår i det hele tatt, huden er glatt, effekten varer i nesten en måned. Epilatoren har 2 hastigheter, som bidrar til å regulere epileringens intensitet for forskjellige steder.

ulemper:
ikke

Brukstid: flere måneder

Julia Skripaneva - 2. august 2016

Min første epilator. Jeg var veldig fornøyd med denne gaven. Lett å bruke, med lommelykt kan du se alle hårene. Også inkludert er en barbermunnstykke, noen ganger bruker jeg den. Men massasjevideoen var ikke nyttig for meg, fordi og uten det gikk alt greit. For å rense håret fra epilatoren er det en børste.
God enhet, jeg anbefaler alle!

fordeler:
Kompakt, det er en lommelykt, fjerner smertefritt hår.

ulemper:
Prosedyren tar mye tid.

Brukstid: flere måneder

Alekhina nf Christina - 3. august 2016

Jeg kjøpte denne epilatoren, da jeg var lei av å barbere beina mine hver dag. Jeg vil si at før jeg kjøpte, leste jeg mange anmeldelser, og jeg innså at hvis jeg kjøper en epilator, så bare Braun.
Første gang var litt smertefullt. Nå kjører jeg dem fritt og ingen smerte, bare en hyggelig effekt fra massasjedysen. Den innebygde lommelykten hjelper mye, jeg kjøpte denne modellen på grunn av den. Du kan se alle hårene, ikke gå glipp av en, dessuten har den en funksjon som øker håret og to hastigheter.
Jeg leser mye om innfelt hår, men med ham er det ikke noe slikt. Håret vokser nå tilbake, bare etter 2 uker)) Og på grunn av den konstante bruken av epilatoren har hårene blitt tynnere og lettere.
Jeg har aldri angret at jeg kjøpte det, det er en uunnværlig ting. Takk Braun for det, det er av høy kvalitet og veldig praktisk.

fordeler:
bakgrunnsbelysning

ulemper:
ikke

Bruk periode: mer enn et år

Christina Christina - 2. august 2016

Jeg har brukt denne epilatoren lenge, og jeg er veldig fornøyd med det. En liten og praktisk assistent som klarer oppgaven perfekt, nemlig, fjerner håret perfekt og en halv til to uker, jeg trives med glatte ben. For første gang bruker epilatoren, ser det ut til at det gjør vondt litt, men du blir raskt vant til følelsene, spesielt siden det er en massasjedyse som hjelper til med å slappe av. Hår vokser sjeldnere og langsommere enn etter en barberhøvel. Enheten i seg selv er kompakt, lett - praktisk å ta med deg. Det er en børste, lys, jeg bruker sjelden det, men noen ganger skjer det. Generelt er enheten utmerket og prisen, og design og kvalitet. I mange år har jeg aldri sviktet, og etter mitt råd kjøpte vennene mine samme epilator - alle var veldig fornøyde!

fordeler:
Det er lys, massasjedyse, 2 hastigheter

ulemper:
ikke

Bruk periode: mer enn et år

Yashina Lyudmila - 8. august 2016

Jeg elsker denne epilatoren kjærlig :)) Braun 3270 er lett, kompakt - ligger beleilig i hånden din. Med det opprettholder jeg glattheten av beina i lang tid. Jeg bruker det også til bikiniområdet, selv om jeg trenger å bli vant til sensasjonene litt. Kopper selv med små hår. Convenience legger innebygde lys. For maksimal komfort er det en massasje dyse, det er som om løfter håret for bedre epilering. Jeg har brukt det i årevis, og jeg er veldig fornøyd. Jeg er glad for å gi råd til denne enheten for kvinnelig skjønnhet!

fordeler:
komfortabel, to rotasjonshastigheter på pincett, massasjedyse, det er bakgrunnsbelysning, fjerner selv små hår

ulemper:
ikke

Bruk periode: mer enn et år

Nedwork - 12. august 2016

Jeg har brukt i mer enn et år. Jeg bruker nesten ikke vedlegg, men jeg holder epilatoren hver 2-3 uker. Et eller annet sted vokser håret sakte, et eller annet sted raskere. Håret trekker ut, bryter ikke.

fordeler:
Produksjon Tyskland, utmerket kvalitet på hårfjerning, det er en dyse som lar deg bruke epilatoren som trimmer og en dyse som masserer området som skal epileres. Lav pris, utmerket kvalitet. Epilatoren ligger godt i hånden, gjør at du kan trekke ut hår, selv på ikke veldig praktiske steder.
Flott modell for pengene dine.

ulemper:
som alt

Bruk periode: mer enn et år

Vasily Arkhipov - 27. august 2016

fordeler:
likte veldig høy kvalitet

ulemper:
som nr

Bruk periode: mindre enn en måned

Alyonushka Alena - 30. august 2016

Denne epilatoren er glad. Med hovedfunksjonen klarer seg, lysene hjelper. Det er ubeleilig å holde hånden en gang. Støyende-to og dyser trimmer veldig raskt, men de selges ikke separat. Hvis du bare barberer, ta den. Igjen, bruk mer enn et år.

fordeler:
Barberer godt

ulemper:
Dyse - trimmer, støy og størrelse

Bruk periode: mindre enn en måned

Tsyryapkina Lyubov - 7. september 2016

Kan brukes til epilering nesten hele kroppen. Spesielle fingre løfter hårene fra huden, så blir de fanget av pinsett og trekk dem ut. Trenger ut helt, det er praktisk talt ikke savnet hår, selv de minste og tynneste. SmartLight-bakgrunnsbelysningssystemet lar deg legge merke til selv små hår, og epileringsprosessen blir mer effektiv.

fordeler:
Effektivitet. 2 hastigheter, 2 dyser, 20 pinsett, SmartLight belysningssystem, SoftLift fingersystem, massasjedyse

ulemper:
Jeg har ikke noe uttak på badet

Bruk periode: mer enn et år

Nadolskaya Katya - 1. november 2016

Veldig fornøyd og vil ikke lenger gå tilbake til å bruke barbermaskinen!

fordeler:
Perfekt håndterer hovedoppgaven! Bena er rent barbert, ikke inngrodd hår! En innebygd lommelykt hjelper meg ikke å savne håret. Etter noen ganger passerer sterk smerte.
Komfortabelt å holde og vakker utseende!

ulemper:
Støyende og ikke egnet for min bikini sone.

Brukstid: flere måneder

Gausheva Elina - 2. november 2016

Jeg valgte en epilator som en gave i lang tid, les mange anmeldelser på Internett, og jeg stoppet valget på denne enheten. Braun-utstyret har lenge vært attraktivt for sin kvalitet, og denne gangen skuffet det ikke!

fordeler:
2 modus for fart, attraktivt utseende, mindre smertefull hårfjerning på grunn av massasjevalser, fjerning av det minste håret takket være spesielle SoftLift-fingre.

ulemper:
For bruksåret ikke oppdaget

Bruk periode: mer enn et år

Poryadina Natalya - 7. november 2016

Epilatoren er enkel å bruke, godt laget. Praktisk ligger i hånden og glir ikke, lett i vekt. Strøm fra nettverket, og det passer meg, siden det ikke er behov for å lade opp før prosedyren. Jeg tar med meg på forretningsreiser og hvile, det tar ikke mye plass. Epilering gjøres hver tredje uke, dette er nok. Første gang, da jeg bare kjøpte enheten, var det litt ubehagelig, men det er uunngåelig, fordi hårsekkene er ødelagt. Men så mye bedre og raskere. Nå om sommeren kan jeg ha på seg en kort kjole og shorts, og vite at bena mine er glatte. Selv armhulene "lærte" til epilering, nå hver annen dag er det ikke nødvendig å barbere "haster" på badet. Jeg liker det veldig mye, jeg skal ikke forandre det, alt passer meg!

fordeler:
Praktisk og enkelt, raskt og godt fjerner hår, barberhodet og lys, rimelig pris.

ulemper:
ikke

Bruk periode: mer enn et år

Fomina Alina - 16. november 2016

Jeg har brukt denne modellen i et par år, en enkel og pålitelig epilator, to hastigheter for forskjellige soner, det er lett å rengjøre og sette sammen, det forstås, jeg håper at modellen vil tjene så mange flere

fordeler:
pris, enkelhet og pålitelighet

ulemper:
ikke

Bruk periode: mer enn et år

Naumova Olga - 17. november 2016

Håret er perfekt tatt, fjernet sammen med hårsekkene. Etterlater ingen irritasjon og inngrodd hår. Og i reisen vil vi ikke erstatte i det hele tatt. Passer lett inn i en veske. Ved rengjøring er det ikke lunefullt, en børste til rengjøring av bladene er inkludert i settet. Brown er det beste merket. Jeg anbefaler til alle

fordeler:
budsjettalternativ, flott design

ulemper:
fjerner ikke 1 mm hår

Bruk periode: mer enn et år

Mikhailina Anna - 20. november 2016

Dette var min første erfaring med å kjøpe og bruke en epilator, og jeg vil si at denne erfaringen er mer enn vellykket. Enheten har to hastigheter, "ultra-soft" og "ultra fast", jeg er komfortabel å bruke i begge modi, det er veldig praktisk at det er en lommelykt, og dette gjør det mulig å behandle hele området epilering nøye. Jeg la ikke merke til at han savnet hårene, for vanligvis når håret lengder over 1 mm, når det epilererer. Også lett å rengjøre (det er en børste inkludert). Jeg har brukt det i mer enn et år, jeg har ikke forårsaket noen klager, jeg håper dette vil fortsette.

fordeler:
komfortabel, har lommelykt, har to hastigheter, er enkel å bruke og rent, budsjett

ulemper:
fant ikke

Bruk periode: mer enn et år

Tit Julia - 21. november 2016

Min erfaring med bruk av epilatorer har vært mer enn 8 år siden (siden 2008). Før dette bruk Braun 2270-epilatoren. Den nye Braun 3270-modellen er mer komfortabel og moderne. Det var et så viktig alternativ som bakgrunnslyset (lommelykten virker veldig sterkt). Epilatoren selv er veldig vakker - i hvitt og rosa design. Ergonomisk - lett å holde. Epilering gir ikke ubehag, 20 pinsetter gir en enkel barbering. Tilstedeværelsen av et barberhodet i denne modellen er ikke ubetydelig. Jeg anbefaler!

fordeler:
Med hensyn til pris og kvalitet - den ideelle modellen til epilatoren. Huden holder seg ren i lang tid.

ulemper:
Rettferdiggjorte forventninger, ingen feil har blitt identifisert.

Bruk periode: mer enn et år

Anna Volosatova - 22. november 2016

Dette er min første epilator, og jeg er veldig fornøyd med det. Den har alt du trenger for selvhjelp, det er både en epilator og en trimmer og en barberhøvel. For meg er det viktig at du ikke kan bekymre deg for at i løpet av arbeidsprosessen slår enheten av. Derfor foretrukket jeg denne epilatoren for hva som fungerer på nettverket og ledningen er lang. 20 pinsett gir ikke mye ubehag, det er en ganske tolerabel prosedyre. Og med hjelp av bakgrunnsbelysning er hårfjerning mer behagelig.

fordeler:
Denne modellen på epilatoren er et stort pluss, at det er trimmer og bakgrunnsbelysning

ulemper:
Mangler ikke funnet

Brukstid: flere måneder

Mikhailov Alexander - 24. november 2016

Jeg vet ikke hvordan du kan leve uten ham. Ingen smerte og ubehag. Denne epilatoren av en ny generasjon er utstyrt med anesthetiske enheter - spesielle børster og stenger masserer og slapper av huden, noe som reduserer ubehagelige opplevelser. Og ingen rødhet, det er nødvendig å behandle huden. Jeg liker virkelig de fantastiske tingene. Jeg hadde gjort voks med varm voks før, det var veldig smertefullt. Så gikk jeg for å kjøpe, Brown Epilator Silko Peel (flere hastigheter og en prikket dyse inkludert), et flytende hode, jeg gjorde ikke angre på det en gang. Min hud er veldig delikat, men her i denne epilatoren er det et alternativ - det knykker ikke håret, men det biter som det var, så det er ingen irritasjon. Håret vokser tilbake i en uke, myk og lydig. Praktisk, når som helst inkludert, laget, alltid til stede, praktisk å ta med deg på veien, ikke noe problem. Pluss pålitelig, funksjonell. Funksjonaliteten består av ytterligere hoder og dyser, som gjør det mulig å bruke epilatoren på hvilken som helst del av kroppen. Utstyr med hastighetsbrytere (en modus - for fine hår, den andre - for grov og hard) vil bidra til å fjerne selv den korteste "brystet". Tilgjengeligheten er svimlende når du vurderer at epilatoren er kjøpt en gang og i lang tid, og mislykkes ikke.

fordeler:
Enkel, effektiv, smertefri, pålitelig, praktisk, uten problemer.

ulemper:
ikke

Bruk periode: mer enn et år

ozerova spineva - 30. november 2016

Epilatoren ble produsert og samlet i Tyskland, ikke i Kina, som taler om kvaliteten. Pincet er ikke stumt, trekker ut hår fra roten, fjerner selv de tynneste hårene. Dyser sterke, høy kvalitet. Rakethodet har et veldig fint metallnett og skarpe skjæreelementer, noe som er sjelden i epilatorer. Derfor gir barberingsprosessen ikke ubehag, huden forblir glatt og silkeaktig i lang tid. Trimmeren fungerer perfekt, resultatet er mye bedre enn fra spesialiserte enheter! Strømledningen er lang, noe som gjør at du kan ta en komfortabel og komfortabel posisjon for denne prosedyren.
Når du langsomt og forsiktig opprettholder epilatoren, fjernes alle hårene samtidig. Plukker godt, til og med korte hår. Jo færre slike bevegelser, jo mindre irritasjon av huden etter prosedyren. Det er en massasjepute for å redusere følsomheten. Det er også en dyse for barbering + pute. Barberer enten veldig kort eller forlater 5 ml. Rengjøringsprosessen er veldig enkel. Etter hver prosedyre er det nødvendig å rengjøre enheten først og fremst av hygieniske hensyn, og for det andre å forlenge epilatorns problemfrie og høye kvalitet. Det leverer ikke noe vanskelig, alt er enkelt: det er nødvendig å fjerne fingertuppfeste og forsiktig rengjør alle pincettene med en børste. Jeg er veldig fornøyd med arbeidet med min tyske epilator, Braun 3270 Silk-epil. Copes med sin oppgave på en solid 5+. Veldig lett å bruke, kvaliteten samsvarer med prisen. Jeg anbefaler fordi Braun er en pålitelig, bevist produsent. Denne epilatoren passer meg 100%! Jeg anbefaler deg å kjøpe alt!

fordeler:
Takle 5+. Utmerket valuta for pengene!

ulemper:
ikke

Bruk periode: mer enn et år

ozerova spineva - 5. desember 2016

Rakethodet har et veldig fint metallnett og skarpe skjæreelementer, noe som er sjelden i epilatorer. Derfor gir barberingsprosessen ikke ubehag, huden forblir glatt og silkeaktig i lang tid. Trimmeren fungerer perfekt, resultatet er mye bedre enn fra spesialiserte enheter! Strømledningen er lang, noe som gjør at du kan ta en komfortabel og komfortabel posisjon for denne prosedyren.
Når du langsomt og forsiktig opprettholder epilatoren, fjernes alle hårene samtidig. Plukker godt, til og med korte hår. Jo færre slike bevegelser, jo mindre irritasjon av huden etter prosedyren. Det er også en dyse for barbering + pute. Barberer enten veldig kort eller forlater 5 ml. Rengjøringsprosessen er veldig enkel. Etter hver prosedyre er det nødvendig å rengjøre enheten først og fremst av hygieniske hensyn, og for det andre å forlenge epilatorns problemfrie og høye kvalitet. Det leverer ikke noe vanskelig, alt er enkelt: det er nødvendig å fjerne fingertuppfeste og forsiktig rengjør alle pincettene med en børste. Jeg er veldig fornøyd med arbeidet med min tyske epilator, Braun 3270 Silk-epil. Min vurdering er solid 5 +++!

fordeler:
Takle 5+. Utmerket valuta for pengene!

ulemper:
ikke

Bruk periode: mer enn et år

Anya Kucherova - 8. desember 2016

Hyggelig å bruke enhet, søt og funksjonelt komplett. Jeg valgte ikke å spare penger, men det koster litt og hver rubel fortjente.
For å være ærlig, i epilatoren trengte jeg epilatoren selv - en massasjedyse for å fjerne ubehagelige opplevelser, en børste til rengjøring, en trimmer - ikke det rette for meg. Her er en barberhøvel - ja det! Jeg er veldig fornøyd med hennes tilstedeværelse.
Jeg visualiserte det også, slik at utseendet på enheten spilte en viktig rolle - det er vakkert :) Det er behagelig i hånden, ledningene ikke angre, for hvilke mange takk!
Trekker håret pent, men kompromissløst. Copes med korte, sjelden savner, noe som er fint, ikke mye tid blir brukt på epilering.
To moduser - også bra, morsommere enn en)
Tilfreds med enheten, jeg anbefaler på en sikker måte.

fordeler:
Tilstedeværelsen av et barberhodet i et sett - noen ganger hjelper det mye der det er for smertefullt å rive håret)

ulemper:
Jeg har ikke identifisert.

Bruk periode: mer enn et år

Sidorov Igor - 9. desember 2016

Jeg kjøpte i retur for den gamle og den tapte. Alt er like pålitelig og forståelig. Baklyset er veldig praktisk.

fordeler:
bakgrunnsbelysning

Bruk periode: mindre enn en måned

Pavlyuk Karina - 21. desember 2016

Meget god modell når det gjelder pris / kvalitet, etter min mening. Baklyset er aldri overflødig, selv i et rom med veldig god belysning, er det fortsatt nyttig. Ved en lavere hastighet på epilatoren viser det seg en så "sparsom" -modus, prosessen for meg er uansett smertefull, men i denne modusen er det litt enklere. En annen fordel er en ganske lang strømledning. Enheten selv er lett og praktisk passer i hånden din. Jeg brukte dyse-trimmer flere ganger, dysemassageren brukte ikke i det hele tatt, jeg forstår nesten ikke hvorfor det trengs. Enheten klarer seg godt med sin oppgave, ikke la håret gjennom.

fordeler:
to moduser, tilleggsutstyr, lys

ulemper:
fant ikke

Bruk periode: mer enn et år

Kalashnik Natalia - 22. desember 2016

I et halvt år har jeg brukt Braun 3270 Silk-Epil 3-epilatoren, og jeg er veldig fornøyd med det. For det første liker jeg det faktum at det har så mange som 20 pinsetter som raskt og praktisk smertefritt plukker selv de minste og tynneste hårene. Dette er praktisk når du trenger å utføre hårfjerning på de mest utilgjengelige stedene. For det tredje er et eget barberhodet godt, fordi epilering ikke kan gjøres overalt på grunn av følsomheten i huden, og så hjelper det mye. I seg selv er epilatoren kompakt, komfortabel, den passer lett i hånden, ikke tung, du kan ta den hvor som helst, fordi det tar opp minst plass i posen. Det fungerer fra nettverket, ledningen er ganske lang, noe som gjør at du kan ta en komfortabel posisjon under epilering. Inkludert er en massasjedyse. Jeg liker det faktum at etter epilering har jeg ingen irritasjon, vokser håret mitt sakte, og jeg kan glemme hatet hår i tre uker! Med hastigheten på hårfjerning, kan du velge hvilken som helst, første tregere rotasjon av pincett, for nybegynnere, den andre er raskere, for de som allerede er vant til det og ønsker å utføre raskere hårfjerning. Det er også lett å rengjøre, en børste for dette følger med den. Prisen tilsvarer kvaliteten, hvem andre tenker på å kjøpe den, ta den, du vil ikke angre på det! Når alt kommer til alt, tar Braun seg av smidigheten av beina, og dette er dobbelt hyggelig!

fordeler:
To arbeidshastigheter, 20 pinsett, lys, barberhodet

ulemper:
fant ikke

Brukstid: flere måneder

Tsvetkova Inna - 22. februar 2017

Veldig kul epilator, Før det var det også Brown, bare en eldre modell. Her lysene er glade, dette er et reelt tema. Jeg gjør ikke vondt for dem å gjøre hårfjerning i det hele tatt, selv om det kanskje bare er vant til det allerede)

fordeler:
bakgrunnsbelysning

Brukstid: flere måneder

d.mila2017 - 16. juni 2017

Første gang det var smertefullt, men fra den andre følelsen, var smerten kjedelig, og alt "går som urverk." Veldig komfortable lys, bra.

fordeler:
Liten, komfortabel!

ulemper:
Jeg bruker måneden til jeg fant den.

Bruk periode: mindre enn en måned

Zarubina Natalya - 7. juli 2017

Flott epilator for en rimelig pris. Jeg anbefaler.

fordeler:
Praktisk og kompakt bakgrunnsbelysning

ulemper:
ikke

Brukstid: flere måneder

Mod Ana - 8. juli 2017

For et år siden kjøpte jeg en Braun 3270 Silk-epil 3-epilator. Og jeg kan fortsatt ikke få nok av det! Det er bare en slags mirakel! Alle spør om produktets ulemper, men det forekommer ikke engang for meg, hva kan det være? Noen fordeler! La oss forstå denne undre enheten.

fordeler:
Design, kvalitet epilering, belysning

ulemper:
Absolutt ikke

Bruk periode: mer enn et år

Anna Volosatova - 8. juli 2017

Dette er min første epilator, og jeg er veldig fornøyd med det. Den har alt du trenger for selvhjelp, det er både en epilator og en trimmer og en barberhøvel. For meg er det viktig at du ikke kan bekymre deg for at i løpet av arbeidsprosessen slår enheten av.

fordeler:
Denne modellen på epilatoren er et stort pluss, at det er trimmer og bakgrunnsbelysning

ulemper:
Mangler ikke funnet

Brukstid: flere måneder

Anonym - 11. juli 2017

Han klarer oppgaven perfekt. Epilator Braun Silk-épil 3270 er liten i størrelse, behagelig å holde i hånden. Jeg bruker for å fjerne hår på beina mine. Håret fjerner seg bra, ikke i det hele tatt smertefullt. Irritasjoner.

fordeler:
Ikke høy pris, kvalitet, smertefri

ulemper:
ikke

Bruk periode: mer enn et år

Anonym - 13. juli 2017

Jeg bestemte meg for å behage min elskede og kjøpte denne fantastiske epilatoren til bursdagen min. Prisen er ganske akseptabel for en modell av et populært og veletablert selskap. Den har absolutt alt du trenger for en komfortabel barbering hjemme. Det fanger håret godt, men når de fortsatt er svært små, må du gå på ett sted.

fordeler:
Kompakt, brukervennlig, har bakgrunnsbelysning, klarer å klare sin oppgave.

ulemper:
fant ikke

Bruk periode: mindre enn en måned

Anonym - 14. juli 2017

En flott epilator for pengene dine, takler oppgaven sin 100%. Huden blir jevn i 2-3 uker. I et sett er det alle nødvendige dyser (barbering.

fordeler:
Kompakt, har alle nødvendige vedlegg

ulemper:
ikke

Brukstid: flere måneder

Yakovenko Valentina - 16. juli 2017

Den er veldig praktisk å bruke, den ligger i hånden som en hanske, på baksiden av enheten er pimples anti-slip. Den rosa runde bryteren beveger seg opp og ned for å møte vakre ben. Til tross for den lille støyen, vibrerer epilatoren ikke, prøver å hoppe ut av hånden, dette er et pluss.
Strømforsyningsenheten fornøyd meg med at den har en lang ledning, jeg måler den, det er mer enn to meter. Enheten er fjernet for rengjøring med 20 pinsett, det er også en spesiell børste i settet, noe som sikkert er et annet pluss. Det er fortsatt en dyse.

fordeler:
+kompakt
+Lang ledning
+bakgrunnsbelysning

ulemper:
-Ingen bikini tips

Bruk periode: mer enn et år

Dobrash Valentina - 19. juli 2017

En av de enkleste og dyreste epilatorer som har tjent meg feilfritt i flere år. Behagelig for øynene farger og kompaktitet tiltrekker seg øyeblikkelig oppmerksomhet. Epilatoren er praktisk å passe i hånden. Takket være bakgrunnslysfunksjonen blir hårfjerning enda mer effektiv. Tidligere ubemerkede hår.

fordeler:
Liten og praktisk. Med bakgrunnslys og to driftsformer. Tilgjengelighet av barberhodet. Bakgrunnsbelysning.

ulemper:
ikke

Bruk periode: mer enn et år

Zashezova Zalina - 22. juli 2017

God kvalitet epilator! Praktisk størrelse: det er praktisk å holde og ta med deg. Godt utstyr: Dyser til epilasjonsben med ruller for.

ulemper:
ikke

Brukstid: flere måneder

Nikolaevna Nina - 25. juli 2017

Jeg er veldig følsom overfor beinets skjønnhet og har derfor alltid lidd sterkt av at de er for hårete, vanlige barbermaskiner klarte ikke å takle mitt problem - neste dag så merkbare hår på bena mine igjen. Jeg var veldig redd for epilatorer, det virket for meg at det var en så smertefull prosess, fordi da jeg prøvde å trekke minst ett hår på beinet mitt med pinsett, var det sint smertefullt! Min hud er øm og krever spesiell forsiktighet. Men i løpet av årene ble frykten mindre og jeg bestemte meg endelig for å kjøpe Braun 3270 Silk-Epil 3. Det var mer enn et år siden. Siden da har jeg glemt håret, kutt, evig irritasjon, epilatoren i bokstavelig forstand av ordet ble min virkelige frelse! Herlige jenter, ta det og ikke nøl! Det viste seg det.

fordeler:
Utmerket budsjettmodell med høy kvalitet

ulemper:
fant ikke

Bruk periode: mer enn et år

Kovalenko Galina - 28. juli 2017

Jeg har brukt epilatoren i flere måneder, og denne tingen er veldig nyttig, jeg kan ikke engang forestille seg hårfjerning uten det). Håret bryter ikke, de fjernes nesten uten smerte. Massasjehodet gir sjarm til prosessen, og beina en liten massasje).

fordeler:
Design, kvalitet på epilering

ulemper:
ikke

Brukstid: flere måneder

Marina Ivanova - 3. august 2017

Epilatoren lar deg glemme barbering en gang for alle. Tilstedeværelsen av lys og massasjevalser lar deg gjøre hårfjerningsprosessen behagelig og hyggelig. Også et stort pluss for dyse trimmeren. Og ved hjelp av en børste er det lett å ta vare på en så god scha.

fordeler:
Utfører sine funksjoner på 100%

ulemper:
ikke

Bruk periode: mer enn et år

Moiseeva Valentina - 7. august 2017

God verdi for pengene. Jeg pleide å bruke et annet selskaps epilator, jeg husker det som en slags tortur. Det er ikke mulig å beskrive noe annet. Med Braun er alt helt annerledes. Først løfter han hårene og fjerner dem fra roten. videoer, de fjerner ubehagelig.

fordeler:
Tysk bygge kvalitet
Komfortabelt å holde
Det er lys
Fjerner de fineste hårene.
Ingen hår inngroet problem
Ingen irritasjon og tørrhet
Rimelig pris

ulemper:
Mangel på et deksel for lagring. Arbeid fra et nettverk

Bruk periode: mer enn et år

Ivanova Marina - 11. august 2017

Denne epilatoren jeg har om et år, og det er bare en fantastisk ting, en trofast assistent i kampen for jevn hud. Umiddelbart merker jeg at han ikke har feil, men bare noen fordeler. Enheten er praktisk, lett, det er ikke noe overflødig i det, og hver detalj er gjennomtenkt og nyttig. For eksempel massasje ruller gi epilering mer behagelig, masserer huden reduserer smerte effekt, hvis tilstede. Baklys gir deg mulighet til å bruke epilatoren på ethvert sted som er praktisk for deg. For meg er arbeidet fra nettverket bare et pluss, siden det ikke er nødvendig å ha tilførsel av batterier og strømmen til enheten alltid er konstant, er ledningen lang. Pincettene tar forsiktig på hårene, trekker dem ut, men ikke plukk dem ut, noe som forhindrer dannelsen av et så ubehagelig fenomen som inngrakte hår. Det er to hastigheter som lar deg velge rotasjonsintensiteten til pincettene. En stor fordel ved denne modellen er tilstedeværelsen av et barberhodet med en trimer.

fordeler:
Utfører sine funksjoner på 100%

ulemper:
ikke

Bruk periode: mer enn et år

Veronika Buynevich - 10. august 2017

Som det sier - "jenter er jenter"! Denne epilatoren er for jenter-jenter.
Først, design. En fin rosa farge, gjør denne epilatoren øyeblikkelig ønsket om alle jentene) Etter at øyet var lykkelig, bemerket hun at enheten er veldig behagelig i hånden og ikke glir ut av det!
For det andre, utstyr. Hyllehode med massasjevalser, hvor hårfjerningsprosessen blir til en hyggelig og smertefri tidsfordriv! Dyse trimmer, som du kan barbere.

fordeler:
Flott design, høy kvalitet arbeid.

ulemper:
Ikke funnet

Brukstid: flere måneder

Evstratova Anastasia - 27. august 2017

Kjære damer, hvis noen av dere fortsatt har spørsmål om metoden for hårfjerning, så kan min erfaring være nyttig for deg :) og vi snakker om dette mirakelapparatet: etter min mening er dette den mest optimale løsningen! Effekten av bruken er åpenbar glatt hud i en veldig imponerende periode. Etter langvarig bruk svekker pærene, noe som forenkler epileringens oppgave, samt påvirker dens etterfølgende frekvens (du kan kalle det en positiv akkumulativ effekt).

fordeler:
Fantastisk skjønnhetsutstyr, som perfekt løser problemet med å bli kvitt uønsket vegetasjon.

ulemper:
Ikke oppdaget

Bruk periode: mer enn et år

Anonym - 20. oktober 2017

Selvfølgelig trakk jeg meg selv og tok denne modellen ikke bare for bena, men også for armhulene. Jeg brukte en lang disk Philips Satinelle, den døde, og jeg ønsket en grunnleggende modell med gode anmeldelser, for eksempel klassikere, uten noen nye flytende hoder og våtdrikk.

fordeler:
ikke

ulemper:
Biter huden, egnet bare for beina med sterk hudspenning

Bruk periode: mindre enn en måned

Naida Alexander - 17. februar 2018

Dette er min første epilator, og jeg er ganske inn i den. Sannsynligvis som alle epilatorer, er alle hårene ikke revet ut første gang, selvfølgelig bruker du det flere ganger, men dette.

fordeler:
Praktisk. Lang ledning. Fungerer fra nettverket. Gjør jobben sin bra

ulemper:
Buzzes ganske høyt, men dette er trolig alle epilatorer

Bruk periode: mindre enn en måned

Dronning Daria - 7. mai 2018

Enkel, pålitelig, kvalitet. Det var en brun modell for mindre, tjent trofast i 10 år. Togo er det ikke.

Brukstid: flere måneder

Anonym - 30. mai 2018

Generelt passer alt til meg. Basemodellen som den allerede var her.

fordeler:
1. Baklys
2. Strøm
3. Resultat

ulemper:
1. Noen ganger virker det som at noen hår ikke trekker ut og barberer, men igjen gjentar jeg at det virker for meg
2. Kanskje jeg aldri lært å bruke epilatoren, men jeg må gå gjennom noen seksjoner flere ganger for å oppnå et godt resultat.

Bruk periode: mer enn et år

GRU KARINA - 19. juni 2018

Jeg har ikke endret Brown i 2 tiår. ingen klager.

fordeler:
lang ledning + strømnettet
tips

ulemper:
støy som vanlig

Bruk periode: mindre enn en måned

Epilatoregenskaper Brown 3270

En av de mest pålitelige og høyverdige epilatorene er enhetene til selskapet Braun: Ifølge flere vurderinger har enhetene i Silk-épil 3-serien, spesielt Braun SE 3270, som er anskaffet for over syv år siden, fortsatt jobbet pålitelig. Til tross for at de grunnleggende modellene til dette selskapet er dyrere enn tilsvarende enheter av konkurrerende firmaer, foretrekker mange kvinner produkter fra dette selskapet, til tross for at for de samme pengene kan du kjøpe en mer allsidig enhet.

Grunnleggende serie

Avhengere Silk-épil 3 er avanserte enheter av den grunnleggende modellen av depilators som tilhører Silk-épil 1-serien. To epilatorer anses å være de: 1170 og 1370. Begge enheter opererer fra nettverket, i samme hastighet, de er ikke utstyrt med bakgrunnslys, Bare med ren, tørr hud er det umulig å fukte det, akkurat som å vanne enheten med vann.

Den første modellen fjerner håret sammen med en pære ved hjelp av tyve metallpincett, hvor vinkelen gir dem mulighet til å fange selv hår i størrelsen på en halv millimeter. I pakken til den andre enheten har produsenten lagt til en spesiell cap-limiter for bikini og underarmene.

Til tross for at hovedfunksjonen, det vil si fjerning av uønsket vegetasjon på beina, klarte disse enhetene godt, de hadde mange klager, så i etterfølgende modeller ble enhetene i Silk-Epil 3-serien (enheter 3170, 3270, 3370 og 3380) gjort en rekke endringer. De jobber fortsatt på nettverket, men to hastigheter er allerede gitt. Den første, langsommere, er designet for å bli kvitt hår på følsomme steder, ved andre hastighet er hårfjerning effektivere og raskere.

Som i den forrige versjonen skjer hårfjerning ved hjelp av tyve pinsetter, men prosedyren for å kvitte seg med uønsket vegetasjon er mer effektivt på grunn av SmartLight-systemet, noe som gir "fingre" på det epilerende hodet, som ikke bare styrer det minste, men også ved siden av huden hårene.

Baklyset som er bygd inn i 3270-modellen og andre enheter i serien bidrar også til å fjerne håret effektivt. Med hjelpen kan du legge merke til og ikke savne enda svært tynne og små hår.

Selv om denne funksjonen forårsaket en stor positiv tilbakemelding fra kvinner, var det ikke lyst på nærværet av belysning: Noen kvinner hevder at bakgrunnslyset er så ubehagelig at i stedet for å belaste overflaten av huden, rammer lyset øynene (denne feilen ble senere korrigert).

En annen nyhet av serien er tilstedeværelsen av masseringsruller, som under epilering masserer huden, reduserer smerte (ifølge vurderinger er denne massasjedysen ganske egnet for andre modeller av serien). Det er ingen entydige vurderinger om denne funksjonen: Noen kvinner finner dysen helt ubrukelig og ikke i stand til å takle sin hensikt. Men det er anmeldelser som roser dette tilbehøret og hevder at takket være massasjevalsene er depileringsprosessen mindre smertefull.

Hovedforskjellen mellom modellene i denne serien er som følger:

  • SE 3170 - unntatt hoveddysen og massasjevalsene er det ikke gitt ekstra dyser;
  • SE 3270 - tilstedeværelsen av et knivhodet, samt en dyser-trimmer, som du kan finne hår på eller trimme det (hvis håret på beina er for langt, kan du bruke det til å kutte det. Også brukt til bikini design);
  • SE 3370 - dyse designet for hårfjerning i bikiniområdet, underarmene;
  • SE 3380 - så vel som i modell 3370, er det tilført en dyse for delikate soner, en kjølemiddel tilsettes, kjøler huden før epilering og beroligende etter det. Behovet for dette tilbehøret blir stilt spørsmål av mange, siden svaret på spørsmålet om hvorfor damping av huden før prosedyren dersom hansken helt avkjøles, er det uforståelig. Men bruken etter epilering, mange anser det overflødig, selv om de nevner at det kan erstattes med isbiter fra fryseren.

Epilatoren SE 3270 blant andre modeller av serien er preget av tilstedeværelsen av et barberhodet, som produsenten nektet i etterfølgende enheter i denne serien, erstattet det med et epilerende hode for følsomme områder. Kanskje ble denne avgjørelsen påvirket av det faktum at det første barberingshodet til depilatoren viste seg å være feil: til tross for den raske barberingen, barberer de fine hårene i henhold til vurderinger ikke seg.

Midtkategori

Silk-épil 5 (epilatorer 5180, 5280, 5-329, 5380, 5580, 5780) utviklet seg til modeller for neste serie, og det ble lagt vekt på mer smertefri hårfjerning, noe som ville være egnet for nybegynnere, så vel som kvinner som reagerer akutt på smerte, på grunn av det de ofte nekter å bruke enheten. For dette formål gir enheten en avansert massasjedyse. Produsenter forlot heller ikke kjølevettene.

Allerede i de første enhetene i serien, for eksempel 5-329, fjernes uønsket vegetasjon ved hjelp av førti pinsetter (Close-Gripe system) og SmartLight fingre som har bekreftet effektiviteten. For å lette oppgaven, er bakgrunnsbelysningen igjen, et flytende epilerende hode vises, som kan bøye fremover / bakover i en vinkel på femten grader, noe som gjør at det, etter kroppens konturer, kan nå vanskelige områder og forsiktig fjerne hår.

5-329-enheten er forskjellig fra andre modeller av serien ved at dysene i den er utstyrt litt (foruten hoveddysen - bare en massasje børste), men et ekstra tilbehør til det er en børste for å rengjøre ansiktet. Hun utfører 60 tusen mikrovibrasjoner per sekund, fjerner døde hudpartikler fra huden, og ved å bruke det, kan du fjerne sminke og urenheter fra ansiktet, rengjøre T-sonen og haken.

Det er ingen bestemt reaksjon på en slik børste. Noen kvinner gleder seg over henne og hevder at huden har blitt glatt og glatt (spesielt gode resultater kan oppnås hvis du bruker en liten skrubbe på ansiktet og masserer huden med det i et minutt). Andre har kritisert tilbehøret: etter deres mening er det riper på ansiktet og klager på at når du renser ansiktet, kan du ikke trykke på en pause. Uansett årsak, i etterfølgende modeller av denne serien, nektet produsenten sin tilstedeværelse, og erstattet i noen enheter med en dyse for å fjerne uønsket hår fra ansiktet.

En annen funksjon i Silk-épil 5-serien er at selv om epilatørene fortsatt jobber på nettverket, utføres epilering bare på tørr hud, det ble mulig å rengjøre enheten helt under rennende vann under rengjøring (i tidligere serier ble rengjøring av epileringshodet gjort med en pensel).

Hovedforskjellen mellom Silk-épil 5-modellene er i forskjellige dyser. Den enkleste modellen, der det ikke er ekstra tilbehør i tillegg til hoveddysen, er 5180. I en annen 5-329 enhet kommer en ansiktsbørste med hoveddysen. I andre epilatorer er utstyret mer variert.

I modellene 5380, 5580 og 5780 er det anordnet en dyse for fjerning av uønsket vegetasjon i armhulene og i bikiniområdet. Et nytt tilbehør vises: Effektivitetsvedlegget, som sikrer nærmest mulig kontakt med hudoverflaten, noe som gjør det mulig å øke epileringsprosedyren og gjøre den mer effektiv.

I innretningene 5580 og 5780 er det anordnet en dyse for fjerning av uønskede hår fra ansiktet. I modellene 5280 og 5780 bestemte produsentene å returnere barbermunnstykket og trimmeren til pakken.

Vannavhenger

I etterfølgende modeller utviklet utviklerne Braun Silk-pil 7-serien, utviklerne ideen om vann og gjorde det mulig å utføre hårfjerning, ikke bare ved det tørre, men også ved den våte metoden: rett i badekaret eller under dusjen. Bruken av en depilator i vann dør betydelig smerten som uunngåelig oppstår under epilering, og ifølge mange kvinner er Braun-vannepilatorer blant de beste i sin form, og de håndterer sin oppgave ekstremt effektivt.

I deres hånd ligger de sikkert, ikke slippe. I motsetning til enhetene i den forrige serien, jobber de fra et batteri, tiden for kontinuerlig drift er førti minutter, batteriet lades i omtrent en time. Blant minusene er det at hvis hårfjerningen ikke ble fullført før slutten av ladningen i batteriet, virker enheten ikke fra nettverket, så du må vente til Braun-epilatoren er ladet igjen. Uønsket hår fjernes ved hjelp av førti pinsett, hevet spesielle fingre fast på våt hud, et flytende hode er gitt.

Epilatorer av denne serien er delt inn i tre grupper:

  1. Silke-pil 7 SkinSpa - enheter designet for å ta vare på ikke bare kroppens hud, men også ansiktet. I alle enheter er det en dyse for peeling, designet for å exfoliere døde hudpartikler fra huden flere ganger mer effektivt enn med manuell peeling. I noen modeller (7-979 og 7-929) returnerte produsentene en forbedret børste for å rengjøre ansiktet, hovedformålet er å forberede huden for fuktighetskrem, forbedre blodsirkulasjonen, eksfoliere døde hudpartikler.
  2. Silke-pil 7 Dual Epilator - sørger for raskere og mindre smertefull fjerning av uønsket hår: rett etter pincetene følger de innebygde bladene, som fjerner uåpnede hår og spiller rollen som peeling, fjerner døde hudskalaer.
  3. Silke-pil 7 for våt og tørr epilering - det er ingen peeling dyse i enhetene i denne gruppen, bare en gir en børste for å rengjøre ansiktet, men i motsetning til modellene fra de foregående gruppene, er flere enheter inkludert med enheten. I sine vurderinger når man kjøper modeller av disse seriene, anbefales det kvinner å være spesielt oppmerksom på tilstedeværelsen av trimmer og barberhodet: de vil være overflødige.

Elite klasse enheter

Modeller av Silk-épil 9-serien er ekstremt dyre, men de fjerner også håret mer effektivt og effektivt. Som forrige serie er epilatorer av dette modellområdet beregnet for tørr og vannavhending, men de har et grunnleggende vedlegg som økes med førti prosent, på grunn av hvilken epilering utføres raskere. Dette forenkles av "fingrene", som øker hårene til pincettene, de forbedres også i epilatorene i denne serien, slik at de klarer å bedre fange hårene.

Enheter av Braun Silk-Epil 9-serien er delt inn i to grupper. Epilatorer av den første gruppen er ment for epilering og eksfoliering av døde hudvev. Takket være en forbedret dyse for peeling gjør de det mye raskere.

Modeller av den andre gruppen av funksjonene til dysen for peeling har ikke, deres hovedformål er å fjerne uønsket hår så raskt som mulig, og hver enhet har sine egne egenskaper. For eksempel antar modell 9-558 i denne gruppen at en epilator for ansiktet, som ved hjelp av ti pincett fjerner uønskede hår fra huden.

Disse pinsettene har en spesiell design som lar dem gripe det tynneste håret som vokser over overleppen, på pannen, haken. Depilatoren er også designet for flekkfjerning, slik at du kan opprettholde øyenbrynslinjen med den.

Hvordan velge

Etter å ha tatt beslutningen om å kjøpe en Braun-epilator, må du avgjøre hva nøyaktig kjøpet er gjort og se på budsjettet ditt. Kostnaden for Braun-enheter er i stor grad avhengig av serien og funksjonene til enheten:

  • Silke-pil 9 varierer fra 150 til 200 dollar;
  • ilk-pil 7 - fra 85 til 150 dollar;
  • Silk-pil 5 har en mer fornuftig pris, for eksempel 5-329 koster rundt $ 90;
  • Med et beskjedent budsjett kan du begrense en serie Silk-pil 3: epilator 3270 koster rundt $ 50.
  • Den billigste modellen 1170 koster fra 25 til 30 dollar.

For å gjøre det enklere å velge, er det nødvendig å bestemme for hvilket formål enheten er anskaffet: Med hjelp vil uønsket vegetasjon bare fjernes fra bena eller fra mer følsomme deler av kroppen: i armhulene, i bikiniområdet.

Du må også bestemme hvor nødvendig dysen er for peeling, om du trenger narkosedyser, og hvordan epileringen skal utføres: ved tørrmetoden eller under vannbehandlingsprosedyren. Det bør huskes at alle Braun-modeller er preget av kvalitet, slik at du kan kjøpe selv den billigste modellen uten frykt: ifølge vurderinger kan det trolig tjene i mer enn ti år.

Hvordan bruke voks til depilering i blekkpatroner

Laser terapi: indikasjoner og kontraindikasjoner