Hvordan vokser - før og etter bilder, vurderinger, mulige konsekvenser

Tiden da håret på kroppen var normen, har lenge sunket i glemsel, og moderne kvinner i verden drømmer om å bli kvitt dem. I dag er det et stort antall måter å gjøre huden din jevn som silke: en barberhøvel, forskjellige typer hårfjerning og depilering.

I denne artikkelen vil vi snakke om en av de mest populære typer hårfjerning - "voksfjerning".

Kjernen i prosedyren

Voksing er en av de mest populære kosmetiske prosedyrene for å fjerne uønsket kroppshår med varmt voks. Denne prosedyren er trygg for menneskers helse og passer for alle.

Hvordan er prosessen med hårfjerning? Voksen oppvarmes til ønsket temperatur og påføres med en spesiell spatel til et bestemt område av huden, hvorpå den fjernes skarpt sammen med unødvendige hår og døde hudpartikler.

En av fordelene ved denne prosedyren er at hårsekkene ikke blir ødelagt, og bare stengene fjernes. Etter litt tid begynner håret å vokse igjen, men hver gang kjernen blir tynnere, som skaper effekten av mangel på vegetasjon. Men forvent ikke at ved hjelp av voksfjerning kan du "fjerne hår for alltid".

Hårfjerning på kroppen brukes ofte til ikke bare kvinner, men også menn. Ved hjelp av voks kan du kvitte deg med unødvendig vegetasjon på beina, ryggen, armene, armhulen, bikiniområdet, så vel som over overleppen.

Vet du det? Glatt og silkeaktig hud etter voksing forblir i ganske lang tid - fra 3 til 5 uker.

Typer av voksing

Som alle andre kosmetiske prosedyrer, er denne prosedyren delt inn i flere typer, avhengig av voksens temperatur:

varm

Voks for å fjerne vegetasjon oppvarmes til en temperatur på 60 grader, og deretter påføres klientens hud. På grunn av den høye temperaturen åpnes porene sterkere, noe som gjør hårfjerning enklere.

Hvis du bestemmer deg for å bruke varm voks, er det bedre å konsultere en spesialist på grunn av høy risiko for brannskader. Denne prosedyren er flott for bruk i følsomme områder, for eksempel kan du lage en varm voks fjerning av armhulene og bikini soner.

Effekten etter en slik prosess for fjerning av uønsket vegetasjon varer opptil 2 måneder.

varm

For å utføre hårfjerningen ved den varme metoden blir voksen oppvarmet til 40 grader og påført huden med en spesiell scapula. Etter at voksen har avkjølt, sitter spesielle strimler fast på den, ved hjelp av hvilken voks blir fjernet sammen med unødvendige hår.

Derfor, hvis du trenger en voksepilering av beina, så kan du trygt velge metoden for varm fjerning av uønsket hår. Effekten etter en slik prosedyre fortsetter i en hel måned.

forkjølelse

Denne metoden brukes oftest hjemme, fordi den ikke krever spesiell kunnskap og ferdigheter. Spesielle striper med voks påføres et bestemt område av huden, som må forvarmes i håndflatene. Fjern strimlene bør være en skarp bevegelse av hånden mot veksten av håret.

Denne metoden passer ikke bare for hårfjerning på intime steder, men også for andre hudområder. Men før du bestemmer deg for å bruke denne prosedyren, er det verdt å huske at kaldemetoden er den mest smertefulle, og effekten varer ikke lenger enn 2-3 uker.

Hvor kan jeg vaske hårfjerning

Spesielt for våre lesere har vi opprettet en liste over de mest populære stedene i Moskva, St. Petersburg og Kiev, hvor denne prosedyren utføres kvalitativt.

Hvor å lage voksfjerning i Moskva

  • Skjønnhetssalong "Opera"
    Moskva, Leninsky Komsomol Avenue, 5
    tlf. +7 (495) 021-94-28.
  • Skjønnhetssalong "Hage av skjønnhet"
    Moskva, Begovaya gate, 13
    tlf. +7 (499) 649-28-61.
  • Beauty House "Gentil"
    Moskva, Leningradsky Avenue, 54/1
    tlf. +7 (495) 152-37-94.

Hvor å lage voksfjerning i St. Petersburg

  • Klinikk "Altermed"
    St. Petersburg, Oleko Dundich street, 17, bld. 1, bokstav A
    tlf. +7 (812) 646-50-38.
  • Skjønnhetssalong og medisinsk kosmetologisenter "Sunny Blues"
    St. Petersburg, Composer Street, 18 V
    tlf. +7 (812) 416-39-44.
  • Tverrfaglig klinikk "Medi"
    St. Petersburg, Butlerov Street, 11, bygning 1
    tlf. +7 (812) 385-64-23.

Hvor å lage voks hårfjerning i Kiev

  • Epilasjonssenter "Lyumenis"
    Kiev, Goloseevsky Avenue, 74
    tlf. +38 (067) 362-55-88.
  • Skjønnhetssalong "New Style"
    Kiev, Kharkiv motorvei, 144 B
    tlf. +38 (095) 195-08-48.
  • Studio av Alexander Lipin massasje
    Kiev, 70 års jubileum av oktober, 70 år
    tlf. +38 (096) 100-06-25.

Mulige konsekvenser

Som enhver annen prosedyre har voksaktig hårfjerning konsekvenser, spesielt hvis en persons hud er følsom. Nylig har det vært en økning i antall infeksjoner som utvikler seg etter voksing i et dypt bikiniområde.

Hvilke andre farer kan ligge på vent for kvinner som har brukt denne prosedyren? La oss se nærmere på alle mulige konsekvenser av å fjerne vegetasjon på kroppen:

  • Betennelse og rødhet i huden. Med dette vil det bidra til å takle spesifikt valgt av dine hovedverktøy.
  • Små kviser kan eliminere skjønnhetspleieren, som vil lære deg å håndtere det.
  • Overdreven tørr hud vil kunne takle riktig hydrering og omsorg.
  • De inngroste hårene anbefales av eksperter som skal fjernes med en spesiell gel mellom prosedyrene.
  • Å gjøre voks hjemme kan føre til forbrenninger på grunn av unprofessional tilnærming.
  • Du bør være forberedt på det faktum at prosedyren for hårfjerning med denne metoden alltid ledsages av smerte.

Anmeldelser av voksing

Vi spurte våre abonnenter, som ofte bruker voksfjerning, for å dele sine synspunkter på denne prosedyren. Og vår ekspert på kosmetikk kommenterte jentene og ga dem verdifulle anbefalinger.

Marina, 27 år gammel

Siden barndommen hadde jeg veldig tykk vegetasjon på hendene mine. Opptil en viss alder bryr jeg meg ikke, men da skolen begynte å gjøre narr av meg, tenkte jeg på hårfjerning. Første gang jeg barberte alt av med en barberhøvel, men dette måtte gjøres for ofte, og jeg begynte å lete etter alternativer. I øyeblikket bruker jeg voksvoksing, noe som gjør meg til en mester i hytta. Jeg liker virkelig resultatet, og effekten varer i nesten 3 uker. Men ikke så lenge siden lærte jeg om en annen prosedyre, som, som de sier, er mindre smertefull. Nå tror jeg at shugaring eller voksing er bedre?

Svaret fra eksperten. Ofte lider jenter av rikelig vegetasjon på kroppene deres, og særlig på føttene og hendene. Du gjør det riktige, at du blir kvitt den ved hjelp av hårfjerning, og ikke barbermaskiner. Tross alt gjør barbermaskinen det nyvoksne håret hardt og stikkende, og epilering, tvert imot, myker dem og gjør dem mindre merkbare. Som for shugaring, i dag er det en svært populær metode for hårfjerning, noe som er veldig mindre smertefullt og mer effektivt. I tillegg er blandingen for shugaring basert på naturlige ingredienser, noe som gjør sammensetningen akseptabel, selv for allergi.

Dinara, 40 år gammel

Noen ganger kan jeg ikke komme inn i en skjønnhetssalong for hårfjerning, fordi jeg ofte gjør - epilering hjemme - ved hjelp av voksstrimler. Generelt kan jeg si at jeg liker resultatet etter at jeg har vokst bena mine i salongen mye mer enn fra strimler. Men hvis det ikke er tid og et viktig møte om morgenen, kan du trygt bruke denne metoden for å fjerne vegetasjon på kroppen. En annen ulempe, som for meg, er resultatets skrøpighet - bare 2-3 uker, hvoretter du må gjenta prosedyren igjen.

Svaret fra eksperten. Ja, voksstrimler er et godt alternativ for de som utfører en lignende prosedyre hjemme eller på tur. For å oppnå en mer varig effekt bør du imidlertid være oppmerksom på tjenestene til en profesjonell mester. At han vil kunne velge den ideelle prosedyren for deg og fortelle deg hvordan du skal ta vare på huden din etter epilering.

Margarita, 19 år gammel

I flere år har jeg gått til en bevist mester for voksfjerning av armhulenes vegetasjon. I prinsippet passer alt til meg, bortsett fra smerten jeg føler hver gang i løpet av prosedyren. Jeg har en veldig lav smertegrense, og en gang har jeg engang mistet bevisstheten. Og et annet alvorlig problem for meg er inngrodde hår, som jeg allerede er trøtt til å kjempe for. Min herre anbefalte at jeg legger oppmerksomheten mot laserfjerning.

Svaret fra eksperten. Smertefornemmelser under voksfjerning av vegetasjon og inngrodde hår er et konstant problem med denne prosedyren. Men tiden står ikke stille, og i dag er det et stort antall lignende prosedyrer som ikke er så smertefulle. En av disse er laserfjerning av vegetasjon. Essensen av denne prosedyren er at håret er fjernet ved hjelp av en laser, noe som er helt smertefritt, men kostnaden ved denne prosedyren er ett nivå høyere enn voksepilering.

video

Hårvoksing er en enkel prosedyre, men det krever noen ferdigheter. Derfor, spesielt for deg, har vi valgt flere treningsvideoer hvorfra du vil lære alle finesser av denne prosedyren.

I den første videoen lærer du i detalj hvordan du skal riktig og i hvilken rekkefølge du trenger å fjerne hår med varm voks. Mesteren bruker spesielle patroner som varmes opp til en bestemt temperatur, samt tilleggs hudpleieprodukter.

Og for de som vil fjerne ansiktshår, anbefaler vi at du ser på følgende video. Det viser trinnvis hvordan du fjerner uønsket hår over overleppen og i nærheten av øyenbrynene.

I dagens artikkel har vi undersøkt i detalj alle typer voksing, samt konsekvensene. Anser du for slik hårfjerning eller bruker du en barberhøvel den gammeldags måten? Del din mening i kommentarene under denne artikkelen.

Epilasjon voks hjemme (instruksjon)

  • Vaskpatroner
Det er to typer: med et bredt hode og en smal.
  • Kroppsmørk
Absolutt noen vil gjøre (jeg bruker Johnson Baby med aloe). Hva er det for? Å vaske av voks.

Jeg kan si at det ikke er nødvendig å kjøpe voksvoks. Jeg varmer opp i mikrobølgeovn. effekten er den samme!

Personlig, ifølge mine følelser var det smertefullt å gjøre hårfjerning, men etter fødselen virket det som om det ikke var så smertefullt)))))

Hei alle Stod overfor et slikt problem! Jeg kjøpte voks i en patron oppvarmet, brukt hårvekst, stakk en strimmel (presset tett) kraftig trakk ingen effekt (prøvde igjen bare sakte det samme og flere ganger generelt, så snart jeg ikke hadde noen resultater. Fortell meg hva jeg gjør feil?

Hårlengde på 5 mm skal være. Hvis hele voksen har blitt revet av, men håret er på plass, så er voksen sannsynligvis ikke veldig varmt. Hvis voksen "smurt" avskallet - så var huden våt

Hei jenter, og ingen prøvde å trekke stripene ikke mot vekst, men som en shugaring, i høyde.

Jeg har også et spørsmål i emnet. Jeg kjøpte voks i en krukke og striper for... faktisk forstått hva. Butikken sa at den kan varmes opp i en mikrobølgeovn. men hvordan? Tidligere kom en kosmetolog til meg med en stor voksvokspotte, men nå skal sykepleieren gjøre (jeg er deaktivert)... hun vil gjøre det for første gang! Jeg tror jeg kan gi henne en hånd eller et ben til å trene, fordi smertetærskelen min er achrih-høy, det er for meg selv å røre på venstre side er ubehagelig. Vi vil epilere haken.

Jenter, fortell meg vennligst to spørsmål:

1. hvordan varmes voksen i mikrobølgeovnen? og andre

Hvordan kan jeg lære en person å gjøre dette? (Jeg fant ikke detaljerte instruksjoner på YouTube, i dag ser jeg etter en halv dag ((((

Jeg ville virkelig være veldig takknemlig for deg!

å varme opp - bare sett i mikrobølgeovnen i 1 minutt, deretter trekk den ut, bland den opp og igjen i 1 minutt. Og så før oppvarming (bør ikke være for varmt - 37-38 grader)

Det er bedre å først prøve det et sted på armen / benet, siden en liten knack vil ikke skade.

Jenter som har problemer med strippestrimler: Ta en gammel bomullsjakke, kutt den i strimler, ta en vokssmelte og varme voksen godt, rett varm, hva ville det vært, temperaturbegrensningen, brennstoff vil ikke komme fra voks selv, men fra de slitte på følsomme hårplasser - kanskje. Lykke til deg! Allerede mye tid på å gjøre det! Alt er fint og håret er redusert), men jeg fjerner det også fra magen)

Og ikke glem om mild fettkrem eller olje (kokosnøtt / sinn) etter prosedyren.

For intime steder, voks i kapsler eller pulver, oppvarming i mikr. Ovner, påføring der. spisepinner, fjern fingrene.

For armhulene er epilatoren velegnet til høye hastigheter)

Jenter, jeg anbefaler etter fjerning av hår fra roten for å prøve maurolje. Dette er et orientalsk middel som bidrar til å bli kvitt uønsket hår permanent. Forsøkt på ett ben på ett ben bidrar virkelig, håret blir sjeldnere, sammenlignet med det oljebærte benet. Jeg la også merke til at når jeg fjerner voks, vokser håret mer enn fra sukkerpasta til shugaring. Men sukkerpasta er ikke veldig praktisk å fjerne, det er mer praktisk enn voks i blekkpatroner. Jeg leste et sted at de begynte å produsere sukkerpasta i patroner, jeg vil kjøpe en prøve. Suger for jenter hvis hud er revet av med voks, skadet. - GIRLS GJELD IKKE BATTERIER))) Applicer det rikelig på huden, pulveret beskytter huden under epilering, og har ingen effekt på rotenes hårfjerningsprosess.

Jeg drikker ikke så mye for å gjøre det med meg selv))

Anmeldelser shugaring hjemme

Legg igjen din tilbakemelding og les den utgitte:

Beslektet informasjon

Jeg gjorde huset shugaring meg selv. Før det, selvfølgelig, leste jeg mange artikler om matlaging av pasta, så på en video om hvordan å gjøre det. Alle forberedt i henhold til oppskriften, kjøpte et spesielt pulver. Tvunget til å innrømme, mislyktes. Kanskje pastaen ikke er riktig tilberedt, kanskje denne typen depilering er ganske enkelt ikke min.
Først, smerten, og for det andre det mest ikke praktisk å skjule hendene og armhulen. Det er også plusser - de jentene som kan gjøre shugaring på egenhånd, vil ikke kaste bort tid på salongen. Materialer til pasta ganske billig, så "hjem salongen" er billigere.
Shugaring er en god ting, mindre smertefull enn en annen form for depilering, men ikke min. Hvis jeg noen gang blir klar til å gjøre denne prosedyren igjen, vil jeg sannsynligvis gå til salongen.

I lang tid var jeg redd for å oppleve effekten av en shugaring, selv om vennene mine ikke kan leve uten den. Nylig, på Internett, fant jeg ved et uhell en oppskrift på hvordan du la sukkerpasta hjemme. Det viste seg at prosedyren krever mye tid og tålmodighet, men jeg ble virkelig overrasket over resultatet. Lang kunne ikke tro at huden kan forbli helt jevn så lenge etter sukkerepilasjon. Et par uker med ro og tillit. Sannsynligvis er det ikke lenger noen vei tilbake til barbermaskiner.

Vanligvis gjør jeg sukkerepilering selv hjemme. Når sirupen er riktig tilberedt, er det en glede å jobbe. Først, litt smerte på enkelte steder (spesielt over hælen), men følelsene er kjedelige og rolige ferdig med prosedyren. Jeg kom sammen med hårfjerning før bryllupet og så hele tiden jeg var på ferie under bryllupsreisen jeg ikke tenkte på barberhøvelen. I tillegg er resultatet langsiktig (minst flere uker), så er ingrediensene for sirup tilgjengelig for alle (det viktigste er å lage mat riktig, slik at du ikke trenger å gjøre det igjen). Som et pluss, vil jeg merke at det er mer praktisk å gjøre shugaring hjemme, fordi du kan gjøre deg selv når som helst og ikke bli festet til salongrekordet. Hovedhånden å fylle og alt vil vise seg enda raskere og bedre.

Jeg prøvde krem ​​og voks. Jeg leser om shugaring hjemme. Løst lenge. Lim inn for prosedyren tilberedt seg, med tilsetning av sitronsaft. Jeg gjorde alt i henhold til oppskriften, som skrevet. Prosedyren er ikke hyggelig, det var veldig smertefullt. Vel, det gjorde bare bena. Jeg har ikke følt noen forskjell etter at jeg har vokst fra voksing. Er det så vakkert. Men et spørsmål om smak.

Tidligere kunne jeg ikke takle problemet med hårvekst på kroppen min, slik at jeg kunne glemme det lenger. En gang på nettstedet kjøpte jeg en kupong-rabatt for shugaring-prosedyren, prosedyren var som effekten varet lenge, men i hytta uten rabatt viser det sig å være litt dyrt. Å ha rystet på Internett, fant jeg en flott oppskrift på sukkerdepisjonspasta, men det viste seg bare fjerde gang.

Ingrediensene er imponerende enkelt vann, sukker og sitronsyre. Effekten er en god hovedtakt å rive veldig kraftig, smerten er selvsagt tilstede, men den går fort, hårene fjernes alt, men det er nødvendig at de blir litt overgrodde. Flere ganger hårene vokste, klarte problemet, gjorde en skrubbe et par dager etter prosedyren. Hudirritasjoner har aldri vært.

Etter å ha analysert Internett-opplevelsen av uavhengig shugaring, bestemte vi oss for å prøve Napara med en venn. Vi kjøpte ferdiglavet pasta som et alternativ for sikkerhetskopiering, i utgangspunktet planlegger å fullføre hele prosessen på egen hånd. Bevæpnet med de nødvendige, prøvde to oppskrifter for klargjøring av pasta for depilering av sukker, fungerte begge ikke som det skulle, gikk til kjøpet. Med det fjernet vi også hår fra bena. Resultatet er utmerket, ikke smertefritt, men varig - ingen irritasjon, noe som er viktig! Ukeffekten var sann. Bruk nå gjennom hele kroppen.

Av fordelene ved shugaring kan identifiseres:
1. Hud i lang tid (2-3 uker) forblir glatt.
2. Pris. På pastaen tar et minimum av midler.
3. Uansett gjør prosedyren hjemme hos enhver passende tid.
4. Naturlige ingredienser.
5. Anti allergen.

Men det er et par ikke veldig hyggelige øyeblikk:
1. smerte En skarp bevegelse for å bli kvitt hår.
2. Pasta kan ikke fungere med det samme. Du må eksperimentere med oppskrifter.
3. Det er nødvendig å vokse den minste lengden på håret.

Men etter å ha veiet alle fordeler og ulemper, gleder den skyggende effekten.

Første gang jeg skygget i hytta, likte jeg virkelig effekten - bena er glatte og fløyete, jeg glemte barberhøvelen i to uker. Da bestemte hun seg for å lage en sukkerfjerning hjemme, men det trente ikke ut første gang. Først kunne hun ikke koke den nødvendige pastaen, det viste seg å være enten for flytende eller for tykt. Det viste seg bare fra fjerde gang, men da selve prosessen startet, viste det seg at det er noen nyanser i den. Det var mye hår på føttene mine. Jeg måtte tinker. Nå har jeg det riktig i denne virksomheten, jeg gjør det en gang i måneden til meg selv, veldig praktisk og lønnsomt.

Hjem depilering

Les hele artikkelen »

kommentarer

takk)
Jeg leste mye og bestemte meg likevel og gjorde en depilering 2 måneder siden)
Jeg likte å barbere med maskinen: det er ingen irritasjon, ingen kutt)
fordi Jeg har pappas hud (han lar Gud barbere en gang i måneden og barberer tre hår), så det er ikke ofte nødvendig å barbere
i 2 måneder barberte jeg bare 3-4 ganger

takk for infoen (jeg vil bare ha den første depileringen)

Artikkelen er selvfølgelig bra, men hva om en av disse metodene ikke er en?
Det første jeg prøvde å barbere med en maskin, forferdelig irritasjon, alle bena i kviser. Da prøvde jeg en elektrisk depilator for første gang, selvfølgelig, det gjorde vondt, men da ble jeg vant til det, og alt ville ikke ha skjedd hvis håret etter langvarig bruk vokste, hårene ikke kunne vokse gjennom huden, bli rød, rive det bare en slags skrekk. Ikke omgått og kjemisk metode (kastet to rør av krem ​​- ikke ta hårene mine, du kan se veldig grov. Voks striper er ikke så smertefulle som de maler (unntatt bikinisonen), men de fjerner heller ikke håret, flere ganger en om gangen og Det samme stedet må være traversert. Er det egentlig ingen vei, selv om det ikke var veldig hyggelig, var det bare ingen forferdelig irritasjon og inngrodd hår. Noen ganger synes det meg at jeg ikke rørte håret på beina i det hele tatt, det er bedre enn et lite hår enn huden i den røde åpne spettet.

Jeg håper at smertegrensen min er høy og jeg vil takle voksing!

helt billig måte - karamell. Kok karamellen og fortsett)) du trenger bare å fylle hånden) og restene blir vasket av på en gang, ikke som voks før du vasker den.

Artikkelen er informativ. Her skriver de at artikkelen for brgatyh. dette er skurk! Jeg bruker varm voks, jeg gjør alt selv. fordi Det er ingen mening å gå til mesteren, det viser seg å være mye dyrere. For voksepilering trenger du: voksvoks (180 UAH), en kassett med voks (16 UAH) papirstrimler (100 stk. - 50 UAH) og babypulver. ALL) og faktisk over tid, håret sn = tanovitsya mindre og mindre, vokser øyer og tynn)

Jeg likte artikkelen. Fra alle metoder for depilering fra begynnelsen valgte jeg kremavleren "Veet", spesielt bra i et lysegrønt rør, det har en fuktighetsgivende egenskap. Og ett rør varer svært lenge, for eksempel gjør jeg depilering en gang hver 2. uke, så jeg har ca 7 måneder for meg. Jeg tror 250 rubler. i 7 måneder - det er ganske billig, og viktigst - det gjør ikke vondt :-) Takk for artikkelen!

Håper veldig levende malt alle gleder av hårfjerning! Jeg har også prøvd alt, ingenting hjelper, håret blir bare mer :( spesielt på hoftene bikinilinjen alle problemer, konstant irritasjon fra kremer, voks, pinsett, mykt og tynt hår er svart og hard, generelt vet ikke hva jeg skal gjøre...: (gi råd om noe, vær så snill!

For eksempel kan jeg ikke få voks, epilatorer. For meg er det veldig dyrt. Er det egentlig ingenting mer enn en enkel barbering? Det kan ikke være. Stasya likte ikke, fordi det sier alt for rike mennesker.

Jeg likte artikkelen. Vel, i prinsippet visste jeg det før, forsterket min kunnskap, det er synd at de ikke skrev hva du trenger for bioepiolasjon. og hvilke produsenter. men på bekostning av laser- og fotoepilering kan jeg ikke si det bra.. det hele er avhengig av legen. Jeg vet ikke et tilfelle når håret ikke har gått bort og vokser like etter bioepilering etter at håret har blitt fjernet, og pengene blir brukt ti ganger mer. Vel, generelt, tenk for deg selv, bestem deg selv!)) Men jeg forblir trofast mot bioepilering, jeg har gjort det lenge med en kosmetolog, nå vil jeg prøve denne prosedyren selv =))

Shugaring (Persisk hårfjerning) hjemme

side

Cannaan shugaring pasta, for prof. av bruk. Jeg har ikke gjort noe enda, venter på pakken å ankomme. Jeg bestemte meg for å spare pasta verdt 1000r. og det burde være nok i svært lang tid, og så hver måned går jeg til salongen og tilbringer 800r. bare bikini.

Wow, kjære til deg, jeg gjør dyp - ca 500 p. det viser seg

Jeg vil også prøve en bikini, men jeg tviler på at jeg kan gjøre det til meg selv, selv om jeg kan gjøre resten

og jeg lette etter slik pasta fra oss, men noe var kjedelig (((hvilken butikk bestilte du fra?

Vi kan også bli funnet for 500, men dette vil bli en båndmetode med vanlig voks, og jeg lager sjokolade eller karamell. det blir på huden som glass og er lett revet, mindre traumatisk.

ja, jeg også gjøre det, gjør du tape det umulig å skade, hun fortalte meg en gang stykke gjort det, så å si ved sammenligning, i det første stedet jeg lenge gikk blåmerke og for det andre så ville jeg neppe gå videre for 1 økt))

og jeg, så å si, den gamle gropen. Hun startet for ca 6 år siden med ham. og ingenting, selv første gang var tålelig. så jeg er nå selv enn det jeg gjør, ikke redd !!))

gjort! Dette er flott! etappe kurs for lang tid (ca en time), men etter min barberhøvel, slik at du kan forestille deg hva det hårvekst på en kvadratmeter! armhulene på en gang, men de på meg etter voks, så hårene spesielt for livet ikke fange) ) bikini til rett etter hårfjerning, sannsynlig å overlate stranden sesongen er fortsatt mesteren og da vil jeg prøve meg selv.

bare jeg gjorde ikke knead noe i hendene mine, tok et stykke og det var umiddelbart plast, rullet ut og ble revet av normalt

veien er egentlig nesten smertefri, og hvis du ikke har inngrodd, må du opprette et monument til noen som oppfunnet det, vel en spesiell takk til forfatteren av videoen)))

Jeg bestilte også sukkerpasta, jeg har allerede testet det, og det virker for meg at jeg gjør noe galt. Først avfett jeg føttene mine og legger babypulver på det, jeg tar litt fra krukken (for å gjøre det som en ball fra videoen), jeg gjør det ikke knust - massen er plast, jeg begynner å rive den i henhold til instruksjonene - alt er super. Men nesten umiddelbart (et sted 3-4 "tåre bort") blir massen svært klissete, melkehvite, det er umulig å rive det av, og enda mer så på en eller annen måte epilere. Hun er selvsagt tåre, men etter slike tårer er det blåmerker. Derfor er det nødvendig å vaske det av. På grunn av dette blir raskt forbruk og mye tid drept. En halv krukke på 0,28 og minst en og en halv time gikk bort i to hender: (((forsiktig forsinkelse av pulverets masse bidrar til å forsinke denne mucken - det blir mindre klebrig for en stund, og du kan rulle den inn i en ball. Men du gjør det ikke. Hvem vet løsningen på problemet - vær så snill å svare.

Her har jeg det, men ikke 3-4 ganger, men det blir en klebrig masse og også en utgift, så jeg kokte en blanding av 0,5 sukker, og jeg hadde nok på bena til knær og armhule og det var fortsatt litt igjen, bare ikke i går Jeg ville, men i dag var det ingen tid, jeg tror bena over kneet kan bli helt ferdig, men likevel forsto jeg at forfatteren ville ha hatt nok av en slik blanding mye lenger

Åh, noe om 3-4 ganger jeg virkelig bøyde meg. Litt mer) Spesielt nå sjekket jeg) Men fortsatt er jeg plaget av tvil om at det skulle vare lenger.

Forresten, i min pasta er det bergamot essensiell olje i sammensetningen, du kan prøve å legge til noen som vil lage det selv)

Å, og jeg ønsket å legge til noe, men jeg var redd, plutselig vil det påvirke resultatet

For dette tilfellet brukte jeg bare en barberhøvel, jeg bestemte meg for å velge den søteste)), men de plaget av vag tvil, hele mitt liv var jeg redd for at håret mitt ville vokse større, tykkere og mørkere etter depilering. På internett rømmer jeg - andre vurderinger sier de tvert imot, mykere og mindre. Del dine erfaringer ^ _ ^

håret blir mer slabymi- få deg til å trekke ut ved røttene, de blir tynnere, klatrer, ikke alle på en gang, slik at illusjonen av en sjelden-hvis ikke rørt i seks måneder vil fange opp sin tykkelse, men ikke tykkelsen er ikke tykk, ikke bekymre deg

Jeg har brukt epilator for ben i mange år, og noe som er nifiga hår er ikke svakt eller tynt og vokser med hull.

med hvilke hull.

etter min epilator hår er ikke så stiv som etter en barberhøvel. Selvfølgelig de ikke blir svakere og svakere hver gang er E, da jeg begynte å gå til voksen er å fortelle meg cosmetician))), men jeg innså at nifiga - hvis du savner en gang hårfjerning så alt vokser i samme volum. men etter epilering voks og etter mindre synlig håret blir finere. Vel kanskje mer avhengig av hårtype, leste at hvis håret tynt over tid kan faktisk slutte å vokse, og jeg har en tykk og vanskelig

Jeg har hull på bena mine der håret ikke vokser nå. Generelt kaller jeg dem hull. hår, hår,-hull)))

haha, håret ditt begynte å bli skallet min kjære))))) snart blir de helt skaldede))))

Jeg forsto, jeg har også slike "bald spots" - tilsynelatende disse "fighters" overgav uten kamp))

Allerede brukt og fullstendig bein kunne skallet. drømme)))

Jeg vokste håret mitt i en uke, jeg dro for å lage mat

så fortell meg om resultatene))) Jeg vil også gjøre armhule, vokse opp

hamre den. Jeg har ingenting igjen, alt er tilberedt, klissete, men i hendene raskt kameet til vymeshu borrelås det fryser vel, som det er litt av pinnen, og hårene er ikke otryvayutsya.maksimum 1-2 hår fly. Jeg trekker ut med pinsett.

Her er en pannekake. (((Jeg er opprørt

men jeg har ikke knead noe, jeg straks skulpterte beina mine! Hvis du knir, så vil det selvfølgelig holde fast. Jeg tok ballen ut og rullet den.

og det sitter fast med meg, så jeg ruller det i hendene mine, det ser ut til å ha blitt som en fløtekaramell, og så igjen, kjære, herdes. Vel, det i badekaret, bare sukker overført.

Jeg forstod selv ikke hva det var, forrige uke viste alt for en venn, gjorde ifølge oppskriften hennes, og det så ut som. Det ser ut til å stikke, spre seg på beinet, stikker og kommer uten hår. og etter et par sekunder blir det hardt og stikker ikke i det hele tatt. kanskje fordøyd? eller overdreven, men det vil bli varme forbrenninger. kortere epilator FOREVER!

Hjem epilering vurderinger

Lesia Kota »20. mars 2012, 21:44

Re: Depilation og epilering

Dans "20 mar 2012, 22:04

Re: Depilation og epilering

Makaronina) "22.mar.2012, 13:47

Re: Depilation og epilering

Mamzelka »22. mars 2012, 13:59

Re: Depilation og epilering

Makaronina) »22. mars 2012, 14:02

Re: Depilation og epilering

Dans "22. mars 2012, 14:18

Re: Depilation og epilering

Alex "13 mai 2012, 15:48

Re: Depilation og epilering

Ryzhik78 »13. mai 2012, 15:58

Re: Depilation og epilering

»13. mai 2012, 16:00

Re: Depilation og epilering

Galka »13 mai 2012, 16:42

Epilering av sukker hjemme: oppskrift, vurderinger, video

Shugaring eller hårfjerning med sukker hjemme (oppskrift, vurderinger) gir bare fantastiske resultater, ingen smerte, rødhet og lignende problemer etter prosedyren. Mange av vennene mine, som jeg, har lenge praktisert denne metoden for hårfjerning. Selvfølgelig kokker ikke alle det selv hjemme. Mange kjøper bare ferdig pasta.

Ja, å lage sukkerpasta hjemme er fortsatt nødvendig for å få tak i det. Kanskje den første gangen ikke engang fungerer. Ikke rart at denne oppskriften ble holdt i århundrer av kongene i det gamle Persia og Egypt og overlevert den fra generasjon til generasjon som en familie arvestykke. Så, sukker depilering eller shugaring hjemme: anbefalinger for shugaring hjemme eller i en skjønnhetssalong, oppskrifter for matlaging pasta, shugaring under graviditet og mye mer.

Sukker eller voks?

Epilering med sukker og voksing har svært få forskjeller. Hvorfor velge sukkervoks? For det første kan du enkelt lage en sukkerblanding hjemme fra de tilgjengelige produktene. For det andre ødelegger sukker skadelige bakterier, slik at en sukker depileringsmetode kan betraktes som trygg. For det tredje har sukkerfjerning betydelige fordeler i forhold til voks:

  • forårsaker ikke allergiske reaksjoner;
  • skader ikke huden
  • forårsaker ikke betennelse
  • krever ikke bruk av spesielle midler for spyling, nok varmt vann;
  • smerte er betydelig lavere enn fra voksepilering.

I tillegg er den viktigste fordelen med sukkerfjerning den absolutte naturligheten av komponentene. De fleste som har prøvd begge typer epilering på seg selv, hevder at håret etter shugaring vokser litt tregere enn etter bruk av voks for å fjerne hår.

Første gang du kan gjøre denne prosedyren i hytta, men etter den første shugaring vil du forstå at prosedyrens brukervennlighet presser på hennes hjemrepetisjon. Hvorfor prøver du ikke å gjøre hårfjerning sukker hjemme? Selv om det ikke virker, kan du alltid bare barbere bena. Før epilasjonen må du ta en dusj og tørke deg selv med et håndkle.

Fordeler med sukker depilering eller shugaring

  • Helt sikkert og ufarlig. Ingen kutt, riper eller arr som en barberhøvel. Sukker depilering
  • Passer til både menn og kvinner.
  • Dyp penetrasjon og fjerning av selv inngrodd hår.
  • Allergivennlig.
  • Enkel å bruke.
  • Effektivitet opptil 3 uker.
  • Ikke forårsaker langvarig rødhet og absolutt mangel på defekter på huden. Rødhet fra en barberhøvel kan ikke gå opp til flere dager, og fra en shugaring i maksimalt 2-3 timer.
  • Takket være sukker hindrer det inntak av patogene mikrober.
  • Mindre smertefull enn voksavhuggning.
  • Lett tilgjengelige og rimelige ingredienser (du kan kjøpe ferdig pasta i butikken eller lage mat hjemme).
  • Etter bruk av shugaring, vil nye hår bli mykere, tynne og silkeaktig. Dette skyldes det faktum at pasta
  • trenger dypt inn i vevet og tår ut håret med pærer, dvs. veksten starter fra begynnelsen.
  • Ekstra peeling effekt for huden.
  • 100% tillit dag og natt!

Ulemper med sukker depilering

  • Lang matlaging. Noen ganger tar hele prosedyren (fra forberedelse til søknad) 3 timer, hvorav 1,5 timer for å forberede pastaen og 1 time til selve prosedyren. I dette tilfellet, hvis du ikke vil bry deg, er det absolutt bedre å besøke en skjønnhetssalong, hvor shugaring masters vil depilate deg raskt, effektivt og billig.
  • Lang prosedyre. Hvis du raskt vil bli kvitt håret, vil det ikke fungere, fordi Den nødvendige lengden for prosedyren er 5 mm. På lengre hår er det vanskeligere å utføre prosedyren, før prosedyren, kutte minst halvparten av hårets lengde.
  • Individuell intoleranse mot komponentene i pastaen. Hvis du er allergisk mot sukker eller honning, er det best å ikke eksperimentere og avstå fra denne prosedyren.

Krav til shugaring prosedyre

  • ikke mer enn 1 gang om 10 dager. Med tiden vil du gjennomføre mindre ofte prosedyre siden håret vil vokse langsommere;
  • hårlengde 5-7 mm;
  • Ikke bruk peeling eller scrubs i 3-4 dager før prosedyren;
  • damp hud før prosedyren;
  • Før prosedyren, rengjør og tørk huden og ikke bruk kremet;
  • Ikke prøv å ta et stort område av depilation på en gang;
  • Før du depilerer intime steder, trene på mindre følsomme områder av huden.

Tips for nybegynnere

Visuelt bestem håretypen din. Det avhenger av hvilken type lim du får. Så for eksempel:

For mer hardt mørkt hår bør konsistensen av pastaen være tykk og hard. Og omvendt: jo tynnere håret, jo tynnere limes. Jo varmere pennene dine før du oppvarmer pastaen, desto vanskeligere blir pastaen. Men ikke glem at bikini hud på slike områder av huden som armhulen også er varm (kroppstemperaturen er høyere der), slik at konsistensen blir enda vanskeligere når den påføres. I denne forbindelse må du ikke overopphete pastaen.

Temperatur (kropp, rom og tid på året) er en viktig del av en riktig utført prosedyre. Hvis du bare kom inn fra kulden, så vet du at kalvtemperaturen er lavere enn i andre deler av kroppen. Hvis du utfører prosedyren i et rom med klimaanlegg, vil dette også påvirke pastaens konsistens.

Hvis du er i tvil om valget, er det bedre å få 3 typer pasta, mens du bruker, bestemmer du hvilken som passer deg best. Kanskje du bruker alle tre typer, bare på ulike deler av kroppen.

Hvis du minst en gang var på denne prosedyren med mesteren, så vær ikke overrasket når du er hjemme, vil du legge merke til at forbruket av pastaen din er mye høyere. Alt vil komme med erfaring, og du vil også lære å effektivt bruke limen, redusere kostnadene.

Før du prøver å lage en sukkerblanding for hårfjerning, må du forberede deg på det. Første gang det er best å teste sukker på beina, og ikke på armhulen, og spesielt ikke i bikiniområdet. Grow hår på beina til en lengde på 5-6 mm. Dagen før epilering, er det tilrådelig å lage peeling for å maksimere slippe hårene og lette fjerning av dem. Hvis benbehovsforsøket lykkes, neste gang du kan prøve hårfjerning andre steder.

Vanlige spørsmål

Pasta slemmer, hva skal jeg gjøre?

Mest sannsynlig tok du for fast, tett lim på konsistens. Eller ikke varmet henne nok. For å gjøre dette, mash igjen og strekke det i hendene, til det øyeblikket når limen får en lys nyanse.

Pasta stikker ikke fra hendene, hvordan å være?

I dette tilfellet er motsatt sant. Du har kjøpt for myk pasta, eller overopphetet den. la dette stykket avkjøles og ta en ny. Arbeidstemperaturen til pastaen er ca. 24-34 ° C.

Kontraindikasjoner til bruk av shugaring

Hvis du er i tvil, kontakt legen din, fordi det er bedre å ta vare på deg selv på forhånd, enn å gjennomgå behandling av en eller annen grunn.

  • Tilstedeværelsen av sår eller hudlesjoner på depileringsstedet;
  • virusinfeksjonssykdommer;
  • sensitivitet for ingredienser (hvis individuell intoleranse er mulig på grunnlag av honning);
  • høy feber;
  • diabetes mellitus;
  • dårlig blodpropp;
  • åreknuter
  • epilepsi;
  • Tilstedeværelsen av vorter eller papillomer på depileringsstedet, siden skade på dem kan føre til blødning eller videre spredning på huden.

Oppskrifter for å lage sukkerpasta til depilering hjemme

Så, vi vil vurdere de 2 vanligste oppskrifter, fra de mest klassiske, til de kompliserte avanserte brukerne.

Oppskrift nummer 1 Tradisjonell

  • juice av halv sitron;
  • 10 ss sukker;
  • 1 ss vann

Merk: sitronsaft kan erstattes med sitronsyre.

Sett denne blandingen på en komfyr for å varme over lav varme. Selvfølgelig er det bedre å ta oppvasken, som ikke er synd for jord.

Rør pastaen til den koker. Bobler er et tegn på at alt går bra. Pasta skal få en gylden honningskygge. Etter å ha dannet pastaen av ønsket farge, kok en annen 8 minutter. Fjern fra varme og avkjøl konsistensen.

Korrekt konsistens av pastaen blir når den kan rulles inn i en ball. Hvis dette ikke er mulig, legg til en annen ss vann og varme den i et vannbad eller på ovnen med lav varme.

Oppskrift nummer 2 Honey

Vær oppmerksom! Hvis du er allergisk mot honning, ikke bruk denne oppskriften.

  • juice av halv sitron;
  • 1/4 kopp honning;
  • et glass sukker.

Bland alle ingrediensene og sett i 2 minutter i mikrobølgeovnen. Etter at du har fått pastaen, kontroller du konsistensen (farge, karamell lukt, evnen til å si til ballen) og hvis resultatet ikke oppnås igjen, sett pastaen i ovnen i 2 minutter.

For å lage sukkerpasta hjemme trenger du tålmodighet, dyktighet og mye tid.

Det ferdige produktet må være smidig og spre ut på fingrene.

Hvis prosedyren din har blitt forsinket og pastaen har begynt å herde - det er ikke noe forferdelig i dette, det er nok bare å varme det opp igjen i et vannbad.

Pasta kan tilberedes med lager. Den er godt lagret i kjøleskapet i lang tid. Tilberedt pasta kan dekomponeres i batch-bokser og ta ut hver form etter behov, oppvarm den i en mikrobølgeovn.

Stadier av sukker depilering

  • Rull ballen eller spre en pasta med en spesiell spatel i et lite område av depilering. Shugaring
  • I retning av hårvekst for å distribuere pastaen.
  • For enkelhets skyld kan du legge et papirhåndkle på toppen. I utseende vil dette ligne en voksstrimmel, som deretter trekkes.
  • La den lille enden av pastaen heves (hvis du ikke bruker et papirhåndkle).
  • Etter en stund, når pastaen begynner å herdes litt med en skarp bevegelse, rive av pastaen eller papiret mot hårveksten.
  • Gjenta prosedyren på et annet område av kroppen. En klump kan brukes flere ganger, til den slutter å være klebrig og ikke mørkere.
  • Vask av pastaen med varmt vann og smør avhyllingsområdet med fuktighetskrem.

Jo skarper bevegelsen, desto mindre vil du føle smerten.

Hvis du har planer om å behandle flere soner av gangen, er det best å starte fra toppen ned. For hver sone en ny stykke pasta.

Beskyttelsesprosedyrer etter depilering

Etter shugaring for å unngå irritasjon anbefales ikke:

  • besøke bassenget, solarium eller bad i løpet av dagen etter depilering;
  • Bruk en deodorant hvis du har epilierte underarms. Bruk baby pulver;
  • Etter depilering av en dyp bikini, bruk først bomull undertøy;
  • Etter depilering minst en gang i uken, bruk en skrubbe for å forhindre inntørring av hår.

Smerte fra shugaring avhenger av:

  • tilstedeværelsen av alkohol i blodet;
  • menstruasjonssyklus;
  • mottakelighet og følelsesmessig spenning av klienten;
  • individuell følsomhet;
  • biologiske rytmer gjennom hele dagen.

Sukkersepilasjon bikiniområde

På dette området er sensitiv dermis. Hvis håret i det intime området er lengre enn 5 m, vil prosedyren være smertefullt.

Før du fjerner håret med sukkerpasta hjemme, må du forberede huden.

  • Dagen før prosedyren, rengjør huden i bikiniområdet ved hjelp av en skrubbe;
  • En time før prosedyren, ta en varm dusj for å åpne porene;
  • Behandle huden med lotion mot veksten av hår slik at de stiger.
  • Etter det, la huden tørke helt.
  • Påfør talkum.

Hvis pastaen er helt kald, varm den opp i et vannbad til det er mykt. Ta en bit pasta (ca. 3x3 cm) og bland den i hendene. Han må bli hvitaktig.

Prosessen med å shugaring en bikini sone i trinn:

  • Påfør blandingen på huden mot hårvekst. Dette bør gjøres med trykk for å klistre godt.
  • Ikke ta et stort område umiddelbart, ellers vil det skade.
  • Vent 10-20 sekunder, ta deretter opp kanten av blandingen og med en skarp bevegelse rive den strengt langs veksten av hår parallelt med huden!
  • Gjenta dette til alt håret er fjernet.

Hvis du etter prosedyren merker gjenværende hår, fjern dem med en barberhøvel eller pinsett. Siden en annen shugaring vil forårsake alvorlig irritasjon av dermis. Gjenta prosedyren kan bare utføres i en uke.

Sukkerepilasjon av armhulene

Shimping av armhulene er ledsaget av smerte, det bør utføres nøye. For å gjøre dette må du bruke den nødvendige mengden lim inn mot håret, det vil si fra topp til bunn.

Med vanlige prosedyrer vil mengden hår i dette området bli mindre. Men dette skjer ikke umiddelbart, da hårsekkene i dette området er sterke.

Face shugaring

Sukkerepilering på ansiktet utføres bare i leppene for å fjerne hår over overleppen og langs kantene. Påfør et tynt lag av pasta på huden for hårfjerning mot hårvekst. Etter 20 sekunder, rive av pastaen raskt.

Før og under epilering, sørg for at dermis er tørr på hårfjerningsstedet. Ellers vil sukkersammensetningen ikke kunne hekte hårene.

Shugaring under graviditet

Det er ganske tillatt. Siden dette er den mest smertefrie og sikreste prosedyren. Shugaring er mer å foretrekke enn voksavhuggning. Alt fordi fordi en kvinne i svangerskapet er svært utsatt for smerte, og shugaring er den minst smertefulle og sikreste typen av depilering.

I tillegg er det under sykdomsdeponering risikoen for å plukke opp patogene mikrober ubetydelig, fordi på grunn av sukker og sitronsaft desinfiseres huden og mikrober kan ikke lenger trenge inn.

Epilering av sukker hjemme: vurderinger

Svetlana, 25 år gammel

Flere ganger i skjønnhetssalongen skygget. Da bestemte hun seg for å gjøre det hjemme. Først har jeg brent sukker flere ganger, men med tiden lærte jeg å lage en utmerket pasta for epilering. Jeg lager shugaring ben, jeg liker virkelig effekten!

Vladlena, 29 år gammel

En venn fortalte meg hvordan å lage en shugaring raskt hjemme. De første gangene hun lagde pasta til meg, lærte jeg det selv. Jeg gjør sukkerepilasjon på ansiktet og armhulen. Legg merke til at hårene nå vokser sakte og ikke så merkbar.

Som barn ble hun skamfull over den tette vegetasjonen på kroppen sin, først barbert den med en maskin, men over tid ble hårene stive. I flere år har jeg brukt shugaring for å eliminere irriterende vegetasjon. Jeg bruker prosedyren hjemme, for det første er det billigere enn i hytta, og for det andre er effekten den samme.

Gjorde flere ganger shugaring hjemme. Ærlig, jeg likte det egentlig ikke. Det var for smertefullt, hytta gjør det bedre.

Varvara, 22 år gammel

Jeg elsker å spare, så gjør sukker hårfjerning hjemme. Jeg blander sitron, sukker og litt vann i ønsket mengde, og shugaringpastaen er klar. Effekten av prosedyren er nøyaktig den samme som etter salongen. Så hvorfor betale mer?

Jeg var selv overrasket...... Da jeg begynte å gjøre dette, var det mange positive påstander. Mange "hjalp meg" til å lage mat dette miraklet. Jeg fordøpte det for første gang, alt frosset på et sekund... nå gjør jeg alt uten problemer. Og de siste 2 ganger snur jeg ikke ballen, og jeg bruker den, smør den og trekk den.

Permanent hårfjerning! Hjemme

Til side

lover å fjerne selv spunnet hår

Vel, du vet det. de lover mange ting, reklame er handelsmotor, jeg vil finne øyenvitner. Jeg trodde kanskje det er slik)
Men jeg ser, det er alle brunetter)))))

Jeg ville finne øyenvitner. Jeg trodde kanskje det er slik)

fulgte du lenken min? :

Ja, men hva med. )
Gjorde du det

Jeg gjorde LE 5 år siden i Guds Maiden klinikk, jeg er brunhåret, jeg ble umiddelbart advart om at de ikke ville fjerne dem over kneet, for blondt hår, jeg kan definitivt fortelle deg at LE ikke vil hjelpe
Valyantina skrev:

Oh! Hvis du gjorde det, fortell meg salongen, hvor tok fotoepilering alt (pistol, lys)?

Jeg har en venn som jobber som skjønnhetspleie i en god salong, inkludert fotoepilering, jeg kan spørre, jeg vil være ærlig)

Vel, du vet det. de lover mange ting, reklame er handelsmotor, jeg vil finne øyenvitner. Jeg trodde kanskje det er slik)

Har allerede skrevet Valentine om en kjæreste, spør jeg, jeg er også interessert

Hvem fjernet laser håret hjemme?

Jeg bestemte meg for å kjøpe en enhet for hjemmebruk. Fortell meg hvilket selskap som er bedre å velge. Og mer. Jeg har mørkt hår og mørk hud med mull. Er det mulig å gjøre laser hårfjerning?
En venn tilbyr sin enhet, som hun brukte en stund. Er det verdt å ta? Eller ikke lagre og ta en ny?

Jeg vil ikke forstyrre deg, det er bedre å sjekke med en spesialist, men det ser ut til at mørk hud er en absolutt kontraindikasjon for laserepilering. Og om anmeldelser om enhetene, bruker jeg RIO Laser Tweezer. Jeg valgte det på grunn av gjennomsnittlig pris og liten størrelse. Siden jeg ofte reiser rundt byene i landet. Enheten er ikke dårlig, men bare for fjerning av enkelt hår. Ideelt sett, hvis du fjerner laser hårfjerning i salongen, og da må du noen ganger fjerne de "overlevende" hårene.

Hovedbetingelsen for laserfjerning er kontrasten mellom hår og hudfarge, hvis du er i en tone, vil det være vanskelig å oppnå effekten. Når det gjelder mol, vil jeg si fra min personlige erfaring, som den er dekket av dem, hvis de ikke er ondskapsrike, så vil ingenting skremmende skje, mens du fortsatt prøver å ikke falle for dem.

Jeg gjorde hårfjerning om sommeren. Opplevelsene var bare fantastisk.
Nymodig og tracery for håret mitt i bikiniområdet.
Jeg tror at å fjerne håret er smertefullt og dristig, men mote og menn krever deres fristende smak.

Jeg liker det kule utseendet på laser hårfjerning. Ren, rett til den parisiske chic og til det italienske upåklagelige utseendet. Jeg anbefaler!

Oh, jeg gjorde også hårfjerning i sommer! Jeg kan ikke si at dette er et perfekt utseende. Fra hjemmet bruk av enheten er det små feil. Men det er det samme for en hodepine mindre for en jente som ser på henne. Det eneste, lagrer ikke på enheten. På meg selv sørget jeg for at "en miser betaler to ganger"

Jeg tror at mol er en kontraindikasjon for epilering. Siden effektene av ulike slag på dem, kan selv godartede seg begynne å degenerere til dårlige. Jeg ville ikke risikere helsen min. Og da, i jakten på glatt hud, kan du gripe slike problemer for deg selv, som senere vil du kjempe med onkologi. Pah-pah-pah. Men du må tenke seriøst på alt før du gjør det. Og for det første kan du ta en enhet fra en venn, plutselig vil du ikke bli imponert, eller det vil bli smertefullt, og du vil forandre deg for å lede skjønnheten)).

Nei, det er bedre å ikke ta det gamle settet, fordi dette ikke er hygienisk. Bare ny. Og her er fargen på huden og tilstedeværelsen av mol. Det er bedre å spørre en spesialist og vise huden din. Kanskje du vanligvis ikke kan gjøre denne prosedyren.

Jeg er imot en laser hjemme. Vel, hvilken bærbar enhet kan sammenlignes med profesjonell salong eller klinikkutstyr? Før prosedyren, i det minste, må du konsultere en skjønnhetspleie, som en maksimal skanning av huden. For at laser hårfjerning skal være tilstrekkelig og relevant, må den utføres av en ekspert som forstår og overholder teknologien. Når vi går til salongen eller klinikken, betaler vi ikke for prosedyren, men for det forventede resultatet. Og når du kjøper en laser-enhet fra hendene, er det vanskelig å stole på en stabil effekt. Hva å si om hygienen til slik hårfjerning.

Shugaring hjemme: anmeldelser

Et nytt ord i epilering - shugaring. Denne prosedyren kalles også "Persisk hårfjerning" og "sukkerhudfjerning". Essensen er å fjerne unødvendig vegetasjon fra kroppen ved hjelp av sukker og sitronsaft smeltet i et vannbad - enten på bena, hender eller andre deler av kroppen.

I dag vil sukkerhårfjerning du gjøre i mange skjønnhetssalonger.

Men vår blogg om hva du kan gjøre selv, vil snakke om shugaring hjemme. Vurderinger av denne prosedyren ble samlet over hele Internett. De er veldig populære, så vel som vurderinger om hula hoop.

Se en video om hvordan du gjør en hjemmelaget shugaring selv:

Før du vil bruke det på deg selv hjemme, les inntrykkene av de som allerede har prøvd shugaring.

Hvor bra er denne metoden? Hår er ikke vist dagene 20-30, og dette ser du, er en ganske anstendig tid. Du kan kjøpe ferdige blandinger til persisk epilering i spesialforretninger, eller du kan lage dem selv.

Er shugaring en epilering eller depilation? De viktigste forskjellene

Borsyre og hydroponisk for å fjerne overflødig hår