Hemmeligheter hjemme dyeing hår med henna

Hei alle sammen! I dag vil jeg dele noen tips om selv-henna hårfarging. Dette er en enkel sak, men den har sine egne detaljer, som bør være kjent for de som prøver det for første gang.

Så snakk først om typer henna. Tilgjengelig i fargeløs, iransk og indisk henna. Hvordan velge hva du trenger for deg?

Fargeløs henna
Som navnet antyder, er det ikke brukt til flekker. Det brukes vanligvis til å forbedre den generelle tilstanden til håret og hodebunnen, så vel som for ulike kosmetiske masker. Blondiner klager noen ganger at etter å ha brukt det, kan håret få en svak gråaktig fargetone. I tørr og fortynnet form har denne henna, i motsetning til iransk eller indisk, en mer grønn farge, så det er lett å gjenkjenne selv uten emballasje. Når jeg hadde en ubehagelig situasjon: Jeg kjøpte en stor pakke indisk henna i butikken (produsenten er kjent, kjøpte dette merket tidligere), farget håret, men oppnådde ingen effekt. Det viste seg at i esken i stedet for indisk henna var det fargeløst. Tilsynelatende kjøper de slike henna sjeldnere, så produsenten bestemte seg for å jukse, eller jeg kom over en falsk. Senere møtte jeg igjen det samme problemet med henna av et annet merke. Om denne saken kan du lese her.

Iransk henna
Mange kvinner som vil fargelegge håret med henna er interessert i spørsmålet, hva er forskjellen mellom iransk og indisk henna. Hovedforskjellen er skyggen. Iransk henna gir en rød farge nærmere en gulaktig oransje, og indisk henna gir en rødaktig farge. Hvis du ønsker å få en nyanse av brunbrun palett med en blanding med basma, så er det ingen grunnleggende forskjell. Vær oppmerksom på at iransk henna er større, så det er vanskeligere å vaske det bort enn indisk, det smuldrer mer under farging. Denne ubehagelige effekten er beskrevet i en av mine tidligere vurderinger.

Indisk henna
Som nevnt tidligere gir denne typen henna en rød farge nærmere rødt, og i kombinasjon med basma - en dyp, rik brun. Hvis du allerede har farget håret ditt langs hele lengden av indisk henna, så er det bedre å bruke denne typen for å tynne røttene. Det samme gjelder for iransk henna. Indisk henna er mindre, noe som er mer praktisk for farging - det er bedre vasket av med vann og deretter spilt mindre.


Legg nå noen ord om hvordan du blander henna med basma for å få ønsket nyanse. Jeg må si at det er et stort utvalg av naturlige fargestoffer som fans av denne metoden bruker med henna, men Basma er den mest populære. Da jeg bestemte meg for å fargelegge håret mitt med henna for første gang, leser jeg på Internett at 1: 1-blandingen gir en lysebrun nyanse. Min naturlige hårfarge er et sted mellom lysebrun og kastanje med rødaktig glans, så jeg trodde at jeg for første gang måtte velge en nyanse så nær som mulig for den naturlige. Det viste seg at blandingen, bestående av halvparten av Basma, ga en veldig mørk, nesten svart, farge. Dette er ikke skummelt, fordi, i motsetning til motstandsdyktige maling, som ødelegger sitt eget pigment, ligger naturlig fortsatt på toppen av fargen og derfor ikke kontrast for mye. Denne erfaringen gjorde det klart at for å få brunbrune nyanser bør forholdet henna og basma tas minst 2: 1 eller 3: 1. Jo mindre basma du legger til fargestoffblandingen, lysere og rødere fargen blir. Naturligvis vil effekten på mørket på hårets natur være merkbar, og i alle fall vil skyggen vise seg mørk.

Lukten
En annen ting å huske på når du begynner å male er en veldig spesiell lukt. Personlig minner det meg om noe rustikk: en blanding av nyskapet hay og ku-mal, hver har sine egne foreninger, så vær forberedt på at husstanden din vil lukte og gi harde kommentarer. Denne parfymen bryr meg ikke, jeg liker det, i alle fall er det mye bedre enn den uutholdelige kjemiske stanken av ammoniakkholdige maling.

negler
Ikke glem at fargene endrer fargen på ikke bare håret, men også neglene, så det er veldig viktig å bruke hansker under prosedyren (selv når du bruker fargeløs henna). Det samme gjelder shampooing umiddelbart etter farging. Fra min egen erfaring kan jeg si at neglelakk også beskytter dem mot uønskede effekter.

Henna hårfarging prosess
Jeg vil ikke beskrive prosessen og verktøyene, da alt dette er i min andre anmeldelse på hjemmet hårfarging, vil jeg bare bo på noen få punkter.
1. I motsetning til hårfarging med permanente maling passer henna bare godt på rent hår, så det første du trenger å gjøre er å vaske håret ditt, og uten balsam og andre produkter, bare sjampo (helst det enkleste, etterlater ingen olje etter vask). I prinsippet kan du vaske håret om morgenen, lage styling uten ekstra midler (geler, skum, spray) og maling om kvelden, det viktigste er å holde håret rent.
2. Under farging faller små partikler av henna, så det er tilrådelig å dekke gulvet med aviser eller å fargestille håret der det er lett å rengjøre alt senere.
3. Instruksjonene sier vanligvis at for å lage en blanding for farging, bør henna fortynnes med varmt vann til en tykk krem. Fra min egen erfaring vet jeg at i fargeprosessen blander denne blandingen litt, og det blir vanskeligere å bruke det på håret, derfor er det bedre å fortynne det tynnere, så å si, med en margin. Jeg ville sammenligne en behagelig konsistens med flytende semolina.
4. Skyll henna med vann uten sjampo, og vask deretter ikke håret i flere dager, slik at fargen er løst. En ekte nyanse og glans vil dukke opp på håret om en dag, så vær så bekymret hvis du umiddelbart etter farging ser fargen ut bleknet og litt "pulverisert".
5. Vær forberedt på det faktum at før den første shampooingen av hodet ditt med små stykker av henna blir dusjet på en pute, på klær eller på gulvet. Dette gjelder spesielt for den større iranske hennaen, som jeg ikke bruker i det hele tatt av denne grunn.

Det er faktisk alt. Jeg håper jeg har dekket emnet nok. Hvis du har spørsmål, spør i kommentarene.

Henna for hår. Henna farging

Stemme: (Stemmer: 45. Rangering: 4.62 av 5)

Henna har lenge vært vant til å fargelegge hår hjemme. Henna er en naturlig fargestoff, har en tørkeeffekt, så ofte henna brukes til å behandle fet hår.

Henna farging
1. Hårvask, litt tørr.
2. Henna koker som angitt på pakken. Kok i plast eller keramisk tallerken. Metallredskaper kan ikke brukes.
På henna hår, hold fra 5 minutter til flere timer avhengig av den første hårfarge og ønsket effekt. Lysere din egen hårfarge, desto mindre farger du med henna.
3. Vask henna fra håret uten bruk av sjampo. For å konsolidere den varige effekten må du ikke vaske håret i tre dager.

Forresten hevder fagpersoner at henna ødelegger håret ved å løsne hårakselen. Er det så? Det beste svaret - vurderinger av de som har prøvd henna hårfarge på seg selv.

4 anmeldelser for henna for hair. Henna farging

God kveld! Hvis du kjærtegner det, kan du ta litt fancy i verden med henna, jeg er mørk brun, og jeg vil ta den i min lettbrune. Farbiyusya begynner å henge. Gi hto, scho znakє. Dyakuyu)

Jeg kjøpte iransk henna (i en grønn boks). Mamma sier det vil brenne veldig mye. Og at den ikke farge, men lyser håret. Selv om pakken sier at fra den opprinnelige blonden vil få kastanje hårfarge. Er alt som mamma sa sant? Jeg er bare forvirret. Jeg leste mange anmeldelser og informasjon.

Hei, jeg har lang erfaring med henna hårfarging, allerede 19 år gammel.
Henna gjør håret mykt og voluminøst fra roten, for håret er følsomt, henna er nødvendig, en behagelig lukt gir håret og hvordan håret skinner, spesielt i sollys, skjønnhet. Jeg ble stoppet mer enn en gang og spurte hva jeg gjorde med håret mitt.
Henna vil aldri vaske håret, det viktigste er ikke å fargestille håret helt, men bare for tint vokst røtter, dette er gjort for ikke å overdrive det, den eneste minus er at hvis du har grå hår, vil de være oransjefarget og vil ikke være lik andre ikke når Og vet at hennafarget hår aldri blir farget når du bestemmer deg for å fargestille det.
Det er mange måter å lage henna på, men personlig gjør jeg det bare med sveising uten oljer. Lykke til!

Dykket håret med henna før, fordi jeg egentlig ikke liker min naturlige farge (mørk blond, så grå). Henna har mange fordeler: 1) Håret faller mindre
2) Bli tykkere, mer fantastisk (på hva alt dette umiddelbart etter den første fargingen)
3) Til tross for myten at det er vanskelig å vaske henna, er det umulig å vaske det fra hår, etc., det er det ikke. Jeg, personlig, slått nettopp på vannet og vasket det rolig i 3-5 minutter.
4) Henna, når den begynner å vaske, flyter fra håret med lyse rødt vann, men hvis du vasker shampooen grundig fra hodet, slutter det lyse røde vannet å strømme. Man må bare vente til henna slutter å leke under handlingen av sjampo, så vil håndklær ikke være røde.
5) Det er selvfølgelig hundrevis av ganger mer nyttig enn å fargestille et kjemisk fargestoff;
men det er også mange ulemper som du trenger å vite: 1) Henna tørker håret ditt ganske bra, hvis det brukes i ren form, uten å legge til oljer
2) Fra første gang vil en mørk blond farge ikke bli en ideell kobber en (jeg gikk personlig for første gang i nesten 2 og en halv time, som følge av at fargen var rødbrun og piegatum, som jeg hadde mislykket utheving. Selv om jeg satte nok henna Det var ingen nakne tråder. Men jeg tror det avhenger av hårets struktur (jeg har noen hår veldig tynn og lys, noe tykkere, og noen generelt, som tråd og svart, som er kortere på hodet pågår))
3) Henna begynner raskt å vaske vekk, og derfor må man gjenta prosedyren for å vandre rundt i huset i en lue minst en gang i uken (fargen min er nesten helt forsvunnet om 2 uker)
4) Til tross for at den synlige fargen går raskt bort, er Henna fortsatt ikke helt vasket av aldri. Rød glitter i solen og en gulaktig nyanse i rommet vil forbli for alltid (til håret vokser tilbake)
5) På toppen av henna anbefaler ikke hårfargestoffet. fargestoffer. Så må du gå gulaktig til håret ikke vokser tilbake. Vel, du kan alltid sminke henna.
6) Henna maler kraftig over grått hår. Hvis du vil ha noen effekt, må du male minst 1-2 ganger i uken.
7) Igjen, jeg gjentar, prosedyren for å søke og gå med henna er ikke veldig enkel. For det første er henna ganske vanskelig å påføre på hår, spesielt lenge fordi det er så grusomt at det ikke vil bli smurt. For det andre maler henna alt i sin vei: om det er hender, hansker, børster, badekar, kraner, håndklær og så videre. For det tredje er det minst to timer død hjemme med en lue på hodet, for ingenting kan egentlig gjøres rundt huset selv. Hvis håret er langt, holder det på seg hetten, det ruller over hodet, følelsen som om denne tunge blandingen av hår og massevis av ugress er i ferd med å falle ut. Og pluss henna kjærlighet begynner å tørke og få nok søvn fra under hetten.

Henna hårfarging: fordelene og hårskader, vurderinger og resultater

Henna er et fargestoff av naturlig opprinnelse. Den ble brukt av innbyggerne i det gamle Øst. Med den ble de farget håret og laget tegninger på kroppen kalt mehendi.

For tiden er henna brukt både som dekorativt og som kosmetisk kosmetikk i sammensetningen av masker. La oss forstå hvorfor henna er så populært for hår, anmeldelser, fordeler og skader fra bruken.

Hvilke stoffer inneholder henna

Henna er et pulveraktig stoff avledet fra en plante som heter Loveson Energy.

Skudd fra toppen av buskene gir en lysere farge - de brukes til fremstilling av henna for mehendi. Hårfarge er oppnådd fra de nedre bladene. Bladene høstes, tørkes og knuses.

Henna inneholder mange gunstige stoffer, inkludert:

  • vitamin C,
  • vitamin k,
  • B-vitaminer,
  • spor av essensiell olje.

Nyttige egenskaper av henna

Å være naturlig fargestoff, henna kan brukes til hår. Henna bryter håret ute, gjør det glatt og gir beskyttelse mot solens negative effekter. I dette tilfellet blir håret mer frodig, sunt, tykt.

Skaden på henna for hår, i motsetning til industrielle fargestoffer, som forandrer hårets struktur og trenger inn i, er minimal, noe som gjør at hennaen får mye positiv tilbakemelding.

Tanniner inneholdt i henna bestemme effekten av flekker på talgkjertlene, normalisere arbeidet deres. Derfor vil henna gi en ekstra behagelig effekt for eiere av fet eller tørt hår.

Filmen som er dannet på overflaten av håret, exfolierer flakskalaer, forhindrer disseksjon av endene. Henna har også en gunstig effekt på hodebunnen. Som et resultat - forebygging og avhending av flass. Effekten er merkbar etter den første fargingen.

Den negative effekten av henna på håret

Anmeldelser av folk tillater oss å snakke om de ubehagelige konsekvensene av bruk av henna for håret og til og med forårsake skade på håret. Vi snakker om baksiden av hennaens tørkevirkning: med sin hyppige bruk, mister håret mye fuktighet, blir tørt og svakt.

Hvis du bruker henna riktig, vil du kun merke sine nyttige egenskaper.

Ikke haste fra en ekstrem til den andre. Husk at et overskudd av henna gjør håret stivt, ikke elastisk og fritt.

Forsiktig! Folk som bruker henna på farget hår, kan støte på en uventet nyanse. I dette tilfellet, ikke stole på en jevn farge.
For blondiner er bruk av henna ikke vist hvis dette ikke handler om fargeløs henna.

Hva sier trikologer om henna

Anmeldelser av leger angående henna er forskjellige. De tror at henna for hår gjør mer skade enn godt. Det er enda et slikt synspunkt at henna ikke styrker og helbreder håret, men tvert imot svekkes det.

Henna farget hår

I tillegg, ifølge leger, kan det irritere hodebunnen og forårsake hårtap. Men kvaliteten på henna, som tjente som grunnlag for en slik konklusjon, er ikke kjent.

Et interessant faktum! Statistisk sett ble forholdet mellom leukemi og anvendelsen av mehendi på huden (ca. 60% av kvinnene i Sør-Asia) påvist.

Etter en rekke nyere studier ble ideen uttrykt om hennaens genotoksisitet, og det ble derfor besluttet å ikke anbefale gravide kvinner å bruke denne naturlige maling, som noen syntetiske fargestoffer (av en annen grunn).

Mener frisører om henna for hår

Noen frisører snakker negativt av hennapulver.

Eksperter sier at den "ekte" hennaen ser ut som en såpebøtte og selges utelukkende på håndlagde kosmetikkbutikker.

Denne flisen inneholder kakaosmør, andre naturlige oljer, linalool. Selvfølgelig, når de brukes i kombinasjon med disse komponentene, vil den fordelaktige effekten av henna bli mer uttalt.

Henna for hår - anmeldelser

Hensyn og skader av henna fra synspunkt for vanlige mennesker manifesterer seg andre steder. Moderne jenter foretrekker ofte henna til syntetiske farger.

Fargeløst hennafargingsresultat

Av de tvetydige effektene av farging, bemerker de at med etterfølgende avklaring er det svært vanskelig å kvitte seg med yellowness.

Imidlertid gir gode anmeldelser masker fra fargeløs henna. Diskusjoner om populærfarging foregår selv i mange tidsskrifter.

Hva å legge til henna for bruk til hår

Den opprinnelige fargen på henna varierer fra rød til bronse (fordi fargestoffet ikke helt dekker hårets naturlige nyanse). Men alle de andre fargene som tilbys på markedet, oppnås ved å blande med syntetiske fargestoffer, noe som ikke legger til nytte av denne naturlige maling.

Resultatet av henna og basma-farging

Et unntak er Basma, som anbefales å bli tilsatt henna i et 1: 3 forhold for å oppnå en mer naturlig farge.

Når du gjør masker, er det tillatt å legge til kakaosmør, som har en omsorgsvirkning.

Slik lagrer du henna

Henna hadde bare på håret en positiv effekt, og ikke skade, du bør følge noen regler og anbefalinger for forberedelsen av sammensetningen.

Stadier av henna hårfarging hjemme

For eksempel er bare ikke-metalliske retter eller metall, men med et emaljert belegg, egnet for disse formålene. Ellers, ifølge vurderinger, reagerer malingen med metallet.

Det er verdt å være oppmerksom på at forberedelse til farging må påbegynnes på forhånd. For å gjøre dette helles henna med vann for å oppnå frigjøring av henatoninsyre - et fargestoff.

Vær oppmerksom! Frekvensen av kjemisk reaksjon påvirkes ikke av temperaturen på vannet, men av temperaturen i luften i rommet. Ved + 20 ° C tar henna opp til 5-6 timer, du kan tilberede maling om kvelden.

En gang ved en temperatur på + 35 ° C vil blandingen være klar om et par timer. Som et resultat blir det brunt (oksygen i luften oksyderer hennatonin). Det er ikke nødvendig å bryte henna med kokende vann - når du maler, får du en svak stygg skygge.

Fargemetning kan påvirkes ved å legge til tørr vin, sitronsaft eller eplecidereddik til blandingen - dette vil gjøre miljøet surere og den resulterende fargen lyse.

Det er tillatt å legge til noen dråper av favorittoljene dine.

Eiere av fint hår anbefales å ta kefir i stedet for vann til henna-blandingen. Før dette er det ønskelig å varme opp det. Ikke vær redd for at han forkortet seg. Men for de som ikke er klare til dette, er det en annen måte - bare la det stå et par timer uten kjøleskap.

Henna Application Rules

Det anbefales å vaske håret før du bruker henna.

Henna farging: før og etter

Farging utføres som følger:

  1. Blandingen påføres håret (den tilberedte blandingen skal ha konsistensen av rømme), og de blir deretter forsiktig malt over.
  2. Hodet er isolert.
  3. Holdetiden avhenger av ønsket resultat. Det tar ca 2 timer å fargelegge håret på en brunette. For rettferdig hår er 1,5 timer nok.
  4. Skyll over beholderen (bassenget) for ikke å plette noe. Vannet på slutten skal være fargeløst. Vaske bort henna, det er ønskelig å nekte sjampo.

Den kjemiske oksidasjonsreaksjonen, som allerede var nevnt tidligere, fortsetter etter fargingsprosedyren, derfor vil fargen bli mer lysende i løpet av flere dager, og oppnå mettet farger. Det er tilrådelig å ikke vaske håret i de neste tre dagene etter farging.

Henna Hair Masks: Oppskrifter

Masker med henna inneholder ofte fuktighetsgivende ingredienser som kompenserer for henna's negative tørkeeffekt. For de som er redd for å tørke hår, passende oppskrifter som tillater tilsetning av oljer.

Fargeløs henna passer for å lage en maske

Alle masker er påført på litt fuktig hår. Hodet er isolert (det er mer praktisk å bruke en vinterhue i stedet for et håndkle og en dusjhett i stedet for en film for dette). Vask masken må bruke sjampo, men du kan ta og naturlig.

Nyttig for hodebunnsmasken av henna og hvetekim:

  1. En pose med fargeløs henna - 25 g.
  2. 3 ss. l. amla oljer.
  3. 1 ss. l. burdock olje.
  4. 1 ts druefrøolje.
  5. 1 ts hvetekim olje.

Henna må fortynnes med varmt vann, la det brygge, tilsett olje etter en stund. Påfør håret, isoler. Vask av om en halv time.

Maske mot håravfall med ostemasse:

  1. 3 ss. l. henna.
  2. 2 ss. l. sitronsaft.
  3. 2 yolks.
  4. 200-300 gram hytteost.

Alle ingrediensene må blandes og påføres på hodet. Bruk en lue og dekke med et håndkle for oppvarming. Hold masken på 30-40 minutter.

Hvit henna maske:

Den enkleste, men ikke mindre effektive, kan betraktes som en maske bestående av fargeløs henna. For å gjøre det, ta vannet i forholdet 1: 2 eller 1: 3.

I stedet for vann er det mulig å bruke avkoker av urter.

Kombinere henna og vann (urte avkok). Virkningen av masken kan justeres ved å legge til maskeoljen:

  • mot tap - ricinus og oliven (nok til 1 ss.);
  • for skinne - mandel;
  • for mat - kastor.

Maske av henna og kefir for større hydrering og næringsverdi

Kefir brukes ofte som en base for forsterkende masker. Veldig enkel oppskrift, men gir gode resultater, takket være sammensetningen.

MERK! Før du forbereder masken, må du varme opp kefiren, og la den stå i et par timer ved romtemperatur. For tørt hår bør du velge en mer fettig kefir og for fet hår - kefir med redusert fettinnhold.

Masken påføres for rent eller lett forurenset hår.

For maksimal effekt må kefirmasker holdes oppvarming hodet med et håndkle.

Bør blande 2 ss. l. henna og 4-5 art. l. kefir (avhenger av lengden på håret). Påfør, hold i en halv time. Det er akseptabelt å legge til essensielle oljer eller et par kakao skjeer (anbefales ikke til blondiner).

Som det viste seg, henna for hår vurderinger er ganske motstridende. Fordelene og skadene til dette fargestoffet, samt resultatet av farging, avhenger i stor grad av overholdelse av regler for utarbeidelse og bruk.

Følgende video forteller om bruk av henna:

Denne videoen vil fortelle deg om henna og basma hårfarging:

Hvis du vil lære å lage hår masker med fargeløs henna, se følgende video:

Henna hårfarging. Hvorfor fagfolk sier nei

    Henna-farging er en populær måte å ikke bare skifte håret på, men også å "styrke" det. Henna gir oss svar på to spørsmål på en gang - hun "maler" og "behandler".
    Men hvorfor nekter frisører henna? Hvorfor bruker de ikke henna i skjønnhetssalonger? La oss se hvordan henna "farger" og "behandler" hår faktisk.
    Jeg kan gi syv grunner til at henna skal kastes.
  1. Prinsippet om henna-farging er akkumulering av pigment i de øvre lagene av håret - kutikula. På grunn av tanniner som finnes i henna, blir håret tettere og hardere - dette er det som gir effekten av tetthet. Men som et resultat blir håret tungt og begynner å falle ut.
  2. Eksponeringstiden er for lang for salongtjenesten, og resultatet av farging er nesten uforutsigbart. Det maksimale som henna kan klare, er å gi håret en varmere tone (rød på mørkt hår, kobber for brunt hår og mørkt blond).
  3. Henna maler ikke over grått hår. Gråt hår blir lyst gulrot, resten av hårets masse forandrer ikke fargen praktisk talt. Det ser ekstremt uestetisk ut.
  4. Hår som har blitt farget med henna mange ganger, mister sin elastisitet og blir stivere. På grunn av dette er de ikke bare vanskelige å legge, men holder også det dårlig. Det er vanskelig å takle slikt hår, det er vanskelig å legge til volum eller få krøller i lang tid.
  5. Den resulterende hårfargen etter farging med henna er nesten umulig å endre. Lag håret lysere uten misfarging vil ikke lykkes. Ved misfarging får du en lett kobberfarge i beste fall. I verste fall - grønn. Forresten, bruk aldri henna på bleket hår - grønn er garantert.
  6. Selv om det var mulig å lette og på en eller annen måte nøytralisere kobberfarget, kan resultatet ikke løses. Fargestoffer kan ikke holdes i håret. Motstanden vil ikke være selv om du bestemmer deg for å bli mørkere: henna vil ikke tillate kunstig pigment å forbli i håret.
  7. Når du har brukt henna, vil du ikke kvitte deg med det før du kuttet av alt håret som det var på. Henna vaskes ikke ut av håret. Aldri.

For å beskytte henna kan vi si at det fortsatt gir en fin nyanse på mørkt hår. Ædelvin fra brunetter og naturlig kobber fra brunhårede kvinner. Men allerede på middelsblondt hår og lettere farge er rustikk. Henna forsterker ikke, tykner ikke, maler ikke over grått hår, kompliserer styling, gir ikke mulighet for forandring og aldri vasket av. Farger du virkelig håret ditt med henna?

Henna hårfarging anmeldelser

Beskrivelse: Kosmetikk, hårpleie, anbefalinger fra stylister, omtaler av salonger og klubber

# 1 Antonina "09/26/2014, 21:59

annonse

fargeløs naturlig henna

# 2 ZoiZoi »09/26/2014, 10:07

# 3 Inga_Kiev »09/26/2014, 10:44

basma henna og kaffe

# 4 jula-jula "09/26/2014, 11:01

Hårfarging med henna og basmo video

# 5 habibi "09/26/2014, 11:22

# 6 Cucumba »09/27/2014, 14:37

# 7 100cotton "27.09.2014, 23:12

# 8 urlova "09/28/2014, 10:14

# 9 Alenka »09/29/2014, 12:38

Henna hårfarging anmeldelser

Da anbefalte de fantastisk maling i retur. Veldig billig og bare i hytta.

Og jeg anbefalte, hvorpå håret skinner det samme som etter henna og enda bedre

Det er vanskelig, veldig mye en god mester, i tankene.
Selv om hver gang du lytter til slike moraler, ikke er så veldig hyggelig

Vel, hvorfor min henna hår var kjedelig og så uvasket.


Kanskje håret ditt er tørt, jeg leser det på internett her, henna, det tørker faktisk håret

Kanskje håret ditt er tørt, jeg leser det på internett her, henna, det tørker faktisk håret

Tvert imot, utsatt for fett. Kanskje tørret henna håret mitt? Ikke mer eksperimenterer.

Jeg lurer på hvorfor fagfolk ikke liker henna så mye, alle de negative vurderingene jeg fant på internett var fra frisører

Jeg har også hørt fra frisøren at håret faller ut av et overskudd av henna. Hun fortalte meg det da det kom fra henna til meg. Hun tilbyr ikke noen "hennes" farger.
Jeg misbrukte virkelig henna på den tiden.
Det bør ikke stå i mer enn 40 minutter og med en viss frekvens, ikke oftere. Ellers kløser det hårets skalaer.

Galyunchik, takk for rådene, jeg kan også bli tatt bort, for første gang holdt jeg maling i 2 timer
Jeg vil fortsette å være smartere

Og hele mitt liv, siden barndommen, henna fast hår, 1-2 ganger i måneden uten hull, holdt i 2 timer, noen ganger i 4 timer. Håret stoppet å falle! Hvis du ikke har brukt i lang tid, var det mer å kaste mer hår på kammen. Det var en periode da hun ble malt med dyre maling, så mer hår falt ut, og ingen hode nei ja og noen ganger var det riper. Etter henna er håret bedre å ligge, levende.

Ikke hør på frisørene, de såkalte spesialistene, men se på de indiske kvinnene, i håret.

hun ga meg en hel forelesning bare om det faktum at vi ikke er indiske kvinner, vi har europeisk hår og henna passer oss ikke

Jeg har gjort følgende "maske" 10 år i 2-3 måneder:
rugbrød (1 bit, det er hvordan du kutter av et brød), 1-1.5 ss. skjeer av henna (den vanligste, uten tint tilsetningsstoffer), på vilje og ved tilstedeværelsen av 1 ss. en skje av jordnettet nettle (på apotek blir det solgt som te i filterposer)
Hele saken skal helles i med litt vann og i 15 minutter for å insistere på å hovne brødet, så knead til en grøtaktig tilstand og la den avkjøle litt for ikke å forbrenne hodebunnen.
Påfør håret, sett på en plasthue og på toppen av noe for varme.
Jeg holder ca 2 timer. Så vask det av, uten sjampo. Jeg har en kort hårklipp, så fra brød er håret litt fettete før den første vasken.
Hvis håret er veldig tørt, så kan du legge til en dråpe olje, bedre burdock.
Så, denne oppskriften ble anbefalt til meg av min frisør som mange takk til henne))) kanskje noen vil gjøre)

lllokony

om skjønnhet og helse av hår

    Hjem »Fargelegging» Henna hårfarging vurderinger

Henna hårfarging anmeldelser

Henna for hår: farging, nyanser, vurderinger

Henna har alltid vært populær blant kvinner som setter pris på god hårpleie og maksimal naturlighet av produktene som brukes. Henna er en helt naturlig komponent, oppnådd fra knust tørkeblad av en spesiell busk vokst i India, Nord-Afrika og Egypt. På samme tid, avhengig av påføring av henna: vil den delta i hårfarging eller som fargemiddel for tatovering (mehndi, kroppskunst), er forskjellige deler av denne busk brukt. Henna i tillegg til den vakre fargen har en rekke nyttige og jevne helbredende egenskaper. Fra et medisinsk synspunkt er henna et utmerket sårhelende middel, det er i stand til å lindre hodepine, helbrede sår. Takket være B-vitaminer, hjelper det huden å puste, skaper konditioneringseffekten for håret, og påvirker også hårets struktur, styrker den. Det har lenge vært antatt at henna kan forhindre flass eller redusere mengden, gir håret en rik naturlig farge og sunn glans.

Utvalget av henna gjør det mulig for enhver kvinne å velge ønsket nyanse!

Henna hårfarging

Det antas at ved hjelp av henna hårfarging, kan du bare få forskjellige nyanser av rød eller kobberfarge. Men med riktig og riktig kombinasjon av henna med andre naturlige produkter / komponenter, kan du oppnå en rekke nyanser, alt fra lys til blåaktig-svart. For eksempel, for å få rødaktige fargetoner som et resultat, bør hennapulver fortynnes før farging med varm rødvin, ikke med varmt vann. En rik lilla nyanse som vil skinne vakkert i solen, kan oppnås ved å legge til oppvarmet, fersk rødbedsaft til henna (i stedet for varmt vann). Noble mørke nyanser oppnås ved å blande henna på naturlig kaffe. I tillegg kan henna kombineres med Basma - et annet naturlig fargestoff, som er hentet fra indigo planter. Basma er godt å legge til hvis du har mye grå hår, da det bidrar til bedre farging av dem. For å oppnå gyldne lyssignaler kan henna fortynnes med kamille eller gurkemeieinfusjon. Etter å ha fortynnet hennapulver med en av de nevnte komponentene, er det ønskelig å legge til noen dråper essensiell olje til blandingen. Takket være ham, vil malingen jevnt falle på håret og bli silkeaktig etter farging.

Naturlige ingredienser gir helse og styrke til håret!

Instruksjoner for henna hårfarging

For henna-farging trenger du fra 40-50 gram hennapulver (for kort og middels hår) til 200 gram (for langt hår)

  • Hvis håret ditt er normalt eller tørt, så dagen før farging, lage en nærende hjemmelaget hårmaske basert på oljer. Dette vil unngå overdreven tørt hår etter henna-farging.
  • henna pulver fortynnet med varmt vann (eller vin, sitronsaft, betesaft) til konsistensen av tykk krem. Dette er omtrent 1 kopp 1-2 spiseskjeer. henna. Rør blandingen grundig slik at ingen klumper blir igjen, avkjøl til varm temperatur.
  • Kast en beskyttende film på klærne, bruk spesielle hansker. For ikke å male huden ved krysset med håret, kan du smøre dette området med en feit krem.
  • Henna-blandingen påføres med en børste til rent, tørt hår, som i vanlig farging, og gjør hyppige avskjæringer og farger håret forsiktig. Du må starte fra den okkipitale sonen. Etter å ha påført henna, kan du kamme håret over hele lengden for jevnt å spre malingen, løft den opp, fikse den. Pass på å dekke toppen med en lue eller plast og sett et håndkle på. Fargekvaliteten til henna er mye bedre beskrevet i et varmt miljø.

Vanlig tid på henna på håret er 1-1.5, men du kan ta denne tiden opp til 2-3 timer. Hvis du bare er interessert i den healing effekten av henna, så kan blandingen holdes på hodet i 15-20 minutter, og deretter vaskes av. Vask hår etter farging med henna bare med varmt vann uten å legge til sjampo! Det er nødvendig å skylle håret til det renner vann.

Resultat av hennafarging for hår: bilde før og etter

Orientalske skjønnheter kan understreke magi og sjarm av en kvinne!

Iransk henna

Iransk henna ble solgt i lang tid, under Sovjetunionen, da det var en av de mest populære måtene å transformere seg selv, og skiftet hårets skygge. det har alltid vært ansett som effektivt, og gir som regel rødlige nyanser, og merkbart forbedrer hårets generelle tilstand. Men i øyeblikket kan det være dårligere enn den indiske hennaen som har dukket opp på det åpne markedet.

Indisk henna

Viste litt senere kjente iranske henna, vant sympati med mange fans av naturlig og trygg hårfarging. Indisk henna anses å være av høyere kvalitet, dens sliping er finere, og derfor utgjør den ved fortynning en homogen mush, er lett å påføre og vaske av.

I tillegg er fargetonen av indisk henna rikere og mer mangfoldig: det er en skygge av burgund, mahaon, honning og blond.

Henna hår nyanser

Hittil er det et ganske stort utvalg av henna-nyanser, som, som nevnt ovenfor, kan justeres eller diversifiseres ved hjelp av ulike komponenter som er avlet henna. Så i tillegg til tradisjonell iransk henna, som gir en rekke rødlige og kobber nyanser, kan indisk henna bli kjøpt. Indisk henna kan være svart, eller litt mørk sjokolade, det er også fargen mahogny, burgund, brun sjokolade og til og med gylden. Til tross for navnet på fargen som kan vises på pakken, kan det ikke alltid falle sammen med det endelige resultatet (det avhenger av originalfargen, om håret ditt er farget med kjemiske midler, hårets struktur). Fargeløs iransk henna, som har en eksepsjonelt sunn, stramende effekt på håret uten å gi det en nyanse, har stor ære. Det har en gunstig effekt på håret og er utelukkende et naturlig produkt som gjør at de regelmessig kan bruke og ta vare på håret.

Hvit henna for hår

I salg kan du finne den såkalte hvite hennaen, som hjelper med å misfarge håret. Men man bør være forsiktig, siden denne komponenten ikke har noe å gjøre med naturlig henna, men er en kjemisk forberedelse, som regel, påvirker hårets tilstand og utseende negativt.

Henna coloring effekt - vakkert sunt skinnende hår

Hår etter henna farging

Hår etter riktig farging med henna blir tykkere, tykkere, sterkere til berøring. De får en sunn glans og naturlig behagelig nyanse. For å unngå økt tørrhet av håret etter henna-farging, er det mulig å mate det med oljer en dag før farging, eller 2-3 dager etter farging, lage en maske basert på oljer og eggeplomme.

Video: Master class: hvordan å fargelegge hår med henna. En detaljert beskrivelse av komponentene og prosessen med å påføre blandingen på håret! Hvordan fargestoff hår med henna

Anmeldelser av henna for hår

Svetlana, 34 år gammel: Jeg har lenge brukt henna som en naturlig fargetone og la merke til en forsterkende effekt på mitt naturlig tynne hår! Jeg får og skygger vakkert og sunt hår! Maria, 48 år gammel: hun begynte å bruke henna etter at hun la merke til at på grunn av kjemisk farging ble håret stivt og sprøtt. Returnert til dette påvist naturmedisin som jeg stoler på og vet. Håret kom til liv og kjøpte en vakker farge. Natalia, 27 år gammel: etter henna-farging ser håret ut sunt og sterkt. Det er imidlertid noen ganger følt at de blir tørrere og stivere. Men moderne naturlige balsamkondisjoneringsanlegg løser dette problemet raskt. Men skyggen skygger vakkert i solen og ser veldig naturlig ut på håret ditt!

Video: Detaljert og kompetent beskrivelse av hvordan man utfører henna-farging og en mesterklasse på selvfarging hjemme

Hårpleie (P1) - Henna hårfarging (FØR OG AFTER)

Jeg elsker min røde hårfarge (foto av hår før og etter henna farging + snu fra rød til blond)

Fordeler: Lang tid å holde farge på håret, eliminerer håravfall, eliminerer fettinnholdet ved røttene, naturlige hårfargingsverktøy, gir volumet av hår, styrker håret, eliminerer skjøthet og tverrsnitt

Ulemper: lukten av høy, ikke behagelig flekkerprosedyre

Henna Iranian er et naturlig hårfargestoff som stimulerer hårveksten, gir det skinn, eliminerer skjøthet og andre problemer.
Takket være henna, ga jeg håret mitt en elegant, lyse rød farge (se bildet), ble kvitt deres tap, brudd og seksjon. Hår etter farging får et sunt og velpleid utseende, ettersom du har besøkt salongen, selv synlig med det blotte øye, at de har blitt mye tykkere, har volumet dukket opp. Jeg pleide å ha "fettete" hår, etter å ha brukt henna, jeg glemte å vaske håret hver dag (henna tørker huden litt og reduserer sekretet av talgkirtler).
Den eneste ulempen ved henna er den ikke veldig behagelig fargingsprosedyren og lukten av høy (selv om kjemiske maling ikke lukter bedre), men du kan lukke øynene til dette, da resultatet er verdt det.
Min oppskrift på hårfarging Iranian henna: 50g Henna Natural Iranian fra Stimulus Color Cosmetic LLC (Jeg liker det mest, bedre og friskere enn papirsekker). Jeg fortynner med varmt vann til konsistensen av rømme, legg til en spiseskje olivenolje, rør godt, la det bløte i 5 minutter Jeg legger på tørt hår. Jeg venter 1,5 timer og vasker av. Resultatet kan se på bildet av håret mitt.
PS: Jeg brukte, bruker og vil bruke Henna! Jeg anbefaler.
OBS! For de som fortsatt er redd for å fargelegge håret med maling etter lang bruk av henna, legger jeg et bilde av hårfargene, som viste seg etter Palette-farging med Golden Blonde. Håret er ikke grønt.

Legg brann til våre frisyrer, eller hvordan du går fra en grå mus til en firebird. Min fargeprøveoppskrift, bilde før og etter.

Fordeler: skinne, rimelig pris, tørker ikke hår og hodebunn, utmerket farge, styrker håret

Jenter, hei alle!

Våren er endelig kommet, solen er varmere og mer, og i livet ønsker jeg en forandring til det bedre.

Å sette på lyse og lyse antrekk, jeg ønsket lysstyrke og i håret mitt. Min naturlige hårfarge er mørkblond.

Jeg har ikke malt malt kjemisk maling lenge, for i tillegg til tørt hår og flass gir de meg ikke noe annet. Håret mitt er tykt, hardt og veldig farget. Før det nye året bestemte jeg meg for å overlate min man til en erfaren håndverker slik at han ville sette den i orden. Jeg gjorde en hårklipp og maling prof. male. Etter salongfargingen hadde jeg forferdelig flass, som jeg har følsom hodebunn. Jeg hadde en sjanse til å beundre den mettede vakre fargen i bare en uke, så ble det trygt vasket av og dimmet.

Siden da har ønsket om å male og kaste mye penger ned i avløpet jeg ikke hadde.

Jeg har praktisert henna maleri i mange år. Jeg liker virkelig rødt hår, det virker for meg selv at de går til meg.

I tillegg til farge gir henna meg mange positive resultater:

  1. Eliminerer flass.
  2. Fjerner mykt hår.
  3. Gjør håret mer elastisk og glatt.
  4. Gir naturlig glans til hår og et sunt utseende.
  5. Skader ikke håret og hodebunnen.
  6. Hjelper med å lagre.

Jeg vil vise den opprinnelige fargen på håret mitt:

I enden ble det klargjort for et år siden.

Komme til flekker.

I min arsenal har jeg min favoritt indiske henna fra Phyto Cosmetics. Jeg må si at jeg prøvde henna fra forskjellige produsenter og var 100% fornøyd bare fra henna fito kosmetikk.

Henna er i en pappkasse. inne i to gjennomsiktige poser med gresspulver. Dette er veldig praktisk hvis håret ditt ikke er tykt og ikke veldig lenge. Jeg bruker hele mengden henna av gangen. Håret mitt, men ikke lenge, men veldig tykt.

For å gi håret en rødaktig nyanse, og ikke å bli oransje-rød, vil jeg legge til en pose med indisk basma fra Artcolor.

Alle vet at henna kan tørke hår. Derfor er det nødvendig å legge til olje. Jeg fant meg selv det ideelle alternativet og forholdet mellom oljer empirisk. To oljer i kombinasjon med henna oppfører seg perfekt på håret mitt: kull og hjul. Jeg legger til 1 spiseskje av dem begge til henna strømmet med varmt vann. Eventuelt legg til essensielle oljen av tea tree eller ylang-ylang.

Kokt henna for denne oppskriften gir perfekt pigmentet, uten å overdryse håret. Allerede ved første vask med vann føler jeg at håret mitt er mykt og fuktet, det flyter mellom fingrene mine.

Tidligere, da jeg ikke tilførte noen oljer i det hele tatt, ble håret mitt slått etter farging med henna, som også påvirket vaskefasen. Legge til oliven eller annen olje ga meg heller ikke den effekten.

Jeg insisterer på henna i en halv time og påfør det på rent, fuktig hår. Jeg går med henna i omtrent en time. Noen ganger mer, hvis tiden tillater det. Ærlig talt fra en slik henna på håret mitt, blir hodet mitt veldig tungt og jeg kan ikke stå det lenge))

Vask av under vanntrykk. Deretter påfører jeg en balsam på hele lengden av håret og masser det forsiktig gjennom håret. Vask igjen. Balm gjør at du kan vaske rester av henna og vaske av oljen.

Det er alt. Ingen fettete hår ble lagt merke til. Tørr land på en naturlig måte. Jeg bruker ikke sjampo i ytterligere 4 dager mens pigmentet slippes ut i håret.

Vi ser på resultatet:

Bilder før og etter. Forskjellen er åpenbar. Videre, etter farging, gikk en uke og hår etter 2 vasker. Fargen er like lys.

I solen er håret utrolig vakkert glans, som ikke ble observert før farging.

I skyggen har håret en rolig farge:

Men i direkte sollys blir det brennende:

pris:

Indisk hennaemballasje fra phytocosmetics koster 470 tenge (ca. 100 rubler). Jeg bruker dette beløpet en måned til å farge og vedlikeholde sunt hår og hodebunn.

Vi ses igjen!

Henna, er du det? (Indisk henna. Detaljert informasjon om farging. Hva må legges til, det som ikke er nødvendig, fargenes regler. Sammenligning av indisk og iransk henna Hvorfor er ikke henna anbefalt av frisører? Mange, mange bilder!)

HENNA

Så, henna er en maling fra tørket løv av Lawsonia.

Alle vet at henna er helt ufarlig for håret. Med riktig bruk er det til og med veldig nyttig :)

Det er forskjellige typer henna. I salonger som spesialiserer seg på henna hårfarging, finnes det tre typer:

  1. Iransk henna - brukes til å gi håret en kobberskygge.
  2. Indisk henna - brukes til å gi håret en rød nyanse.
  3. Egyptisk henna - brukes til å lage hår kastanje fargetone.

I denne anmeldelsen vil jeg berøre to typer henna:

  1. Indisk (hørt mange anmeldelser om denne hench, mest positive. Jeg prøver det for første gang. Noen sier selv at det er bedre enn iransk);
  2. Iransk (denne hennaen ble malt kontinuerlig, jeg prøvde det i forskjellige former, på forskjellige måter. I denne anmeldelsen vil jeg bare berøre den for sammenligning med indisk).

Kort om forholdet mitt med dette fargestoffet

Henna Jeg har farget håret mitt siden jeg var 13 år gammel. (Det er, jeg torturer håret mitt med henna allerede 6-7 år gammel)

Det var aldri noen klager.

Jeg var glad for å male iransk henna:

Jeg lyste opp over henne, det ville bli en rik rød:

Jeg forlot supra på håret i 5-10 minutter for å lette det helt. Hvis du bestemmer deg for å prøve å gi opp en blonde, så vil du ikke lykkes. Du vil bare forbli en lys oransje. Da jeg kjedde meg med fargen, ble jeg lett malt i mitt eget mørke:

Hvis du vil prøve å bli kvitt ingefærfargen for en stund, legg deretter til ashpigmentet i malingen. (Om mørkhårte jenter)

Og da jeg ble lei av mørket, malet jeg igjen med henna:

Og så var det hele tiden. Jeg noen ganger malt i svart / brunt, og returnerte deretter til kobberfargehår med henna. Det ble malt, og returnert (jeg brukte Supra bare en gang for eksperimentets skyld. Alle de andre inngangene og utgangene fra fargen jeg gjorde bare med henna). Jeg holdt henna på håret mitt, og frisørens hender rystet da hun repainted meg igjen. Blå, grønne, lilla nyanser, som noen ganger er hentet hos noen som følge av mislykket farging, har jeg aldri hatt. Fargen på håret gikk alltid bra. Vasket av. Vel, som Estel-fargestoffer vanligvis oppfører seg - veldig raskt. Men håret hans var fortsatt mørkt, med en rød fargetone til solen.

Med denne hårfarge ble det alltid betalt oppmerksomhet til meg overalt (som trengte og som ikke behøvde også!). På noe tidspunkt ble denne fargen en integrert del av meg. Det var ikke bare en hårfarge, men en sinnstilstand. Selv folk som var ved siden av meg trodde at min naturlige rødhår, og i mørket jeg bare noen ganger farger håret mitt, og så blir det vasket av.

Når jeg selv klarte å vokse henna. Og nå, etter et og et halvt år (eller to) skjønte jeg at jeg nødt til å gå tilbake til kobberskyggen. Uten det føler jeg meg som en grå mus.

fordi Jeg har ikke malt lang håret med henna lenge; Så jeg leste at noen jenter som indisk henna mer enn iransk. Dette er det jeg bestemte meg for å bruke denne gangen.

Fargeprosessen. Tips for henna flekker. Parse feil.

Så begynner henna hårfarging. Ved kjøp av henna!

Når du kjøper henna vær sikker på å se datoen for produksjonen. Jo ferskere henna, jo bedre. Hvis butikken henna forsvunnet i et år eller to, er det bedre å utsette kjøpet. En av grunnene til at håret blir grønt etter farging er utløpt henna.

Hvis du tar henna i små poser, og ikke i en stor boks, må du ta henna med en margin. For eksempel var to poser alltid nok til skulderlengdehår. Denne gangen tok jeg 4 poser bare i tilfelle. En av reservedelene måtte brukes til å male, fordi To av en eller annen grunn var denne tiden ikke nok.

Nå forbereder vi oss på maleri!

Vi samler alt du trenger.

Hva du trenger å ha når du male med henna:

  1. Henna.
  2. Tara hvor du skal avle henna. Det må være keramisk eller plast. Alle jerntanker skal utsettes, siden etter oksidasjonsprosessen kan hårfarge din også bli noe grønt og uforståelig! Det er også bedre å sette bort alle jernskejer, gafler, dusker, eller til og med røre og påføre maling.
  3. Pensel for påføring. (I prinsippet er det mulig å ikke ta det, siden det er praktisk å henna henna med hender. Men jeg anbefaler deg å pusse røttene med en skarp spiss, som er praktisk å skille trådene, for å male røttene).
  4. Hansker. Du kan sikkert gjøre uten dem, hvis du vil ha deg uvanlig røde negler på hendene
  5. Matfilm. Jeg bruker den til å gjøre en forsterkende "cap". Du trenger ikke å ødelegge hårbåndene, henna hairpins. Sår og gå rolig.
  6. Gamle klær. I ferd med å male med henna er det veldig viktig å sette på ting som du ikke lenger føler deg lei for. Eller slå opp noe gammelt ark unødvendig. Hvis du får henna på noe, så vasker du ikke flekkene. Og din lyse nye bluse, som du glemte å ta av før du maler, kan du trygt kaste.

Du kan sikkert legge til noen flere elementer som vil hjelpe deg med henna farging. Bomullsputer, for eksempel. Men jeg personlig finner det lettere å bruke vanlig vann fra springen.

Nå som vi har samlet alt, begynner vi å lage henna!

Vi henter henna i beholderen der du skal brygge. og fyll med vann 80-90 grader. fagfolk ikke råde Hell henna med kokende vann, fordi i dette tilfellet begynner fargepigmentet å fordøye og fargen vil ikke være veldig mettet. Den enkleste måten å koke kjelen på og deretter gå ut og sovne. I løpet av denne tiden vil kjelen kjøle seg til ønsket temperatur.

Fyll vannet gradvis. Vi bør få konsistens med rømme fra ca 15-20%. Hvis det er tykkere, blir håret svært vanskelig å male. Hvis vannet helles, da vil henna drenere og ingen hette vil spare.

Begynn å avle henna. Fyll med varmt vann (ikke kokende vann.) Og rør. Hell litt vann og rør. Så snart nesten hele pulveret ble vått, hell litt mer vann og fortsett å røre. Vi legger til vann til vi får den nødvendige konsistensen.

Vi fortsetter å røre. Etter et par minutter bør du ha noe som dette rotet. Noen klager på dårlig sliping henna, sier de, det er noen klumper, og henna skal likne mousse.

fordi Jeg var ikke i bastarden, og jeg hadde de ekstra 10 minuttene, jeg bestemte meg for å bli litt sliten og forhindrer fortsatt henna. Klumper er borte, henna har blitt veldig som en mousse. Jeg har ikke sett et slikt fenomen med iransk henna, men jeg bryr meg ikke så mye om det.

Resultatet er konsistensen av rømme (brønn eller mousse) uten klumper! Mange mennesker legger til forskjellige produkter i denne blandingen eller andre i denne blandingen: kaffe, kakao - til sjokolade nyanser; Karkadte - for røde nyanser. Noen ganger henna infusjon kamille. Med denne infusjonen, vil fargen bli mindre rød, mer vil gå til rødt. Men med indisk henna kan du ikke danse rundt tamburinen, fordi hun gir allerede en rød farge.

For å få pigmentet til å skille seg ut, kan du legge til noen få dråper sitron. Men jeg merket aldri forskjellen.

Svært ofte begynte jeg å møte i anmeldelsene informasjonen som nå Du kan legge alle slags oljer til henna, slik at håret under farging med henna ikke tørker mye, og får også skinn. Den største feilen til disse jentene var at de la til for fettoljer som ikke var egnet for henna-fargingsprosessen..

Ikke egnet til maling: ricinus, burdock, kokosnøtt, solsikke, oliven, fersken og alt sammen, alle oljer som du vanligvis bruker til å stramme og fukte hårsmasker.

Du må bruke ikke-fet olje - olje av samme henna, for eksempel. Bare noen få dråper legges til. (og ikke fylt med skjeer og briller)

Hvis du virkelig vil bruke olje, er det bedre å gjøre det etter maling, som en maske.

Under henna henna på håret ditt, fjern fra badet (eller kjøkkenet, eller rommene du er malt) alt du er redd for å ødelegge! Alle ting, håndklær, tepper, etc. Hvis henna får på noe, så vasker det ikke med noe.

Etter at henna hadde blitt brukt på håret mitt, pakket jeg håret mitt med matfilm. Jeg har aldri gjort dette før, men jeg kom også ofte over opplysninger som tilsynelatende faren ville være rikere. Jeg har ikke funnet noen argumenter mot dette ennå. Hvis noen vet - vennligst skriv inn kommentarene!

Styrkingsdekselet fra en film for mat. Det er veldig praktisk ikke bare å sitte på datamaskinen, men også å rengjøre gulvene hjemme))) malingen flyter ikke. På en pose av indisk henna tar det litt tid å male: 40-60 minutter.

Jeg holdt henna i en time.

Nå begynner vi å vaske av håret. Åh, hvordan hater jeg denne prosessen.

Sjampo kan ikke brukes, det er nødvendig at fargen dukket opp på håret. Jeg har alltid tillatt meg å bruke hårbalsam, det ville være lettere å vaske håret. Men dette er heller ikke ønskelig. Ideelt sett bør du vaske hennaen fra håret ditt og gå rundt slik i 3-4 dager, og bruk deretter sjampo. Jeg, dessverre, har ikke så mye tid, så jeg bryter reglene, ikke kaster tøfler på meg!

Smyvat.Sobstvenno begynne, så ser ut som et badekar i begynnelsen, så snart begynner å vaske håret med henna.

Om noen minutter. Fortsett å skylle til vannet er klart. Dette er vår "fortsettelse av banketten." Håret skal skylles til vannet er rent!

(Her tar jeg selvfølgelig ut balsam fra mitt brede ben og begynner å gjøre livet mitt lettere!)

Etter at rent vann begynner å strømme fra håret mitt, kan du slutte å torturere deg selv og få et håndkle.

Håndkleet er best å ha enten mørke farger eller rødt. Hvit håndkle du bare ren skitne. Selvfølgelig, av en eller annen grunn, ble mine håndklær alltid vasket etter det, men det er fortsatt bedre å være trygg:

Jeg ser på håret mitt og ser på resultatet:

Jeg likte ikke resultatet av indisk henna-farging.

Ja, håret har en varm nyanse. En kollega på jobb la merke til at det var "mykt rødt". Jeg vil legge til at hun la merke til det selv, uten at det var noe å be om at jeg malte.

Så ser håret ut under pæren:

Som min kollega sa, oppstod en forsiktig rød nyanse.

Hår glans, farget jevnt. Da vet jeg ikke hva jeg skal gi æren til: Iransk henna, som blir en mousse etter brygging eller 10 minutter brukt til å røre den.

Men likevel likte jeg ikke noe, noe manglet for meg. Ja, lysstyrken var ikke den som gir iransk henna. Men dette er ikke det verste.

Det verste skjedde en uke senere, da jeg gikk i speilet og skjønte at det var nesten ikke noe spor av den røde skyggen!

Jeg mistet absolutt ikke hodet mitt og brukte en annen hennapose for å oppdatere fargen før nyttår. Men denne skyggen ble også vasket av.

Som om ikke malt i det hele tatt.

Ikke synd for penger, men synd for bortkastede krefter. Likevel er det ikke en enkel prosess å fargelegge med henna.

Iransk henna oppførte seg aldri slik. Hun var veldig vedholdende! Og da det kom tid til å tynne håret, tintet jeg bare hårrøttene.

Til sammenligning legger jeg til et bilde av håret mitt når jeg ikke har malt det, men begynte å vokse det:

På dette bildet, selv med dårlig belysning, kan du se at håret har en rødaktig fargetone.

Jeg tenkte lenge på hvorfor indian henna oppførte seg på denne måten. Begynn på nytt synd på bestandig maling MATRIX (http://irecommend.ru/content/schaste-dlya-moikh-volos-2), som ble farget håret mitt før, men da dette alternativet svært raskt forsvant. Jeg malte henne nesten et år siden, og i løpet av den tiden vokste håret mitt godt. Henna ble vasket av ikke bare fra den delen av håret som er farget, men også fra røttene.

Hvorfor ikke frisører som henna?

Ofte snakker frisører om henna ikke veldig bra. Det er til og med artikler på Internett på temaet hvorfor du ikke burde ha på seg henna. I disse artiklene er det slike grunner som: henna tørker hår, etter langvarig bruk begynner håret å falle ut, male og lette håret, så det vil ikke være mulig og alt på en lignende måte.

Når det gjelder det faktum at henna tørker håret. Ja, til en viss grad er dette sant. Håret etter lang bruk av henna splittes litt raskere enn hår som ikke er farget. Men ingen har avbrutt hårmaskene. Etter at du har begynt å gjøre noe med håret ditt når det gjelder farging, bør du ved definisjon være venner med masker! Og hvis etter å male med henna håret veldig raskt komme til normal tilstand (jeg snakker om uvanlige opplevelser umiddelbart etter maleriet før første vask), etter farging vanlig maling håret vil allerede være vanskelig å gjenopprette. Og hvis du kjører alt veldig sterkt, vil ingen lagring spare.

Hva med hår tap - dette er ikke møtt. Jeg leste kommentarene under artiklene "mot henna", ingen kom også over dem. Ja, og dette argumentet selv var ikke veldig klart begrunnet.

Farging av hår etter henna - for meg var det ikke vanskelig. Men i mitt tilfelle er dette mye lettere å gjøre enn for rettferdige jenter. Malet i mørket og vokse opp gange. Ja, så ser det røde pigmentet ut, men det skjer med mange maling som begynner å vaske av. Jeg så ingen spesiell forskjell mellom den vasket av maling "på høna" og bare den vasket av maling.

De samme frisørene mot henna fordi fargeprosessen er veldig lang og kjedelig. En klient med henna tar mye mer tid enn en klient med vanlig maling. I mange butikker, spørsmålet "Kan du fargestille med henna?" Du vil umiddelbart svare nei. Det er ikke lønnsomt for dem. Hvis du er redd for å fargelegge håret ditt selv, og i salongen der du stadig går, blir du nektet, du kan se etter en salong som spesialiserer seg på henna-fargestoffer. Der du og maling, og alle slags oljer i henna vil legge til, og plukke opp skyggen som passer ditt ønske. Hvis du ikke har en slik luksus i byen (eller det er ingen penger for en slik salong), så spør bare en venn. Det er ikke noe vanskelig å henna fargestoffer. Hvis noe ikke er malt over et sted, kan du alltid oppløse mer henna og fargelegge håret igjen.

Som for indisk henna

Indisk henna har vist seg, i mitt tilfelle, ikke den beste måten.

Det faktum at det vil vaske seg raskere enn Estel-maling, er vasket av, jeg forventet ikke i det hele tatt!

Av fordelene kan jeg merke følgende:

+ Etter omrøring blir det en konsistens som mousse, for meg er det tull

+ Uvanlig mild rød nyanse

- fordi nesten ingen effekt, legg til her din tid brukt.

Om lukten vil jeg ikke kjøre, fordi når det er malt med vanlig maling, lukten er ikke mindre kjernefysisk, skjer det verre!

Selvfølgelig vil jeg ikke fraråtte bruk av denne hennaen til de som hun allerede elsket. Alle velger sin egen.

Fitocosmetics - omtaler av kosmetikk

Slik bruker du lim for shugaring Depil: et ferdig middel for sukkerdepisasjon