Shugaring: anmeldelser om hårfjerning med sukkerpasta, fordeler og ulemper ved forskjellige typer shugaringpasta

Hvis du prøvde å gjøre en shugaring i hytta, vil du i fremtiden ønske å bruke samme prosedyre hjemme.

Shugaring er hårfjerning med sukkerpasta. Denne prosedyren ble oppfunnet av de gamle perserne som ønsket å ha jevn hud. Takket være deres ønske om skjønnhet ble det mulig å gjennomføre persisk hårfjerning hjemme. For å gjøre dette trenger du juice av halv sitron, 10 ss sukker og en skje med varmt vann. Alt dette er plassert i en beholder og satt på en langsom brann.

Etter 10 minutter får massen en gylden farge, og den kan bli avkjølt. Deretter overføres blandingen til en beholder for oppbevaring i kjøleskapet. En slik sammensetning av karamellpasta er perfekt for å fjerne hår på ansikt, hender og føtter.

Du trenger bare å skille et stykke av blandingen (måle 2x2 centimeter), strekke den i hånden og rulle den inn i en ball. Deretter gni det på det valgte området av huden mot hårvekst, vent et par sekunder for massen å kle seg til håret, og rive av hårveksten. Etter å ha gjentatt prosedyren, starter du med å rulle pastaen inn i en ball.

En slik del kan være nok selv for begge bena. For å lage en dyp bikini, er en pasta uten sitronsaft (uten syre) nyttig, i stedet legges en honningskeppe til denne ingrediensen. Dette er gjort slik at det ikke er noen irritasjon, fordi huden i det området er svært følsom.

anmeldelser

Her kan du lese om ulike pastaer for shugaring, som selges i butikker og skjønnhetssalonger.

Fordelene med shugaring er:

  • ingen irritasjon, rødhet etter prosedyren;
  • at pasta ikke forårsaker allergi
  • krever ikke store kostnader for matlaging av pasta;
  • ingen inngrodde hår.

For salongepilering bruk kjøpt profesjonell pasta (den kan brukes hjemme). For eksempel kan du ta en pasta Aravia, i denne linjen er det en hudkrem brukt før prosedyren mot irritasjon, talkum og skrubb, noe som er nyttig etter operasjonen. Sukkerblanding av dette firmaet er tett og tykt, for å få et stykke av det, må du varme det opp til 40 ° C i en mikrobølgeovn. Ved romtemperatur blir det gult.

Men Gerber pasta er for tett, ifølge kommentarer fra Internett, og bruken forårsaker smertefulle opplevelser.

Canaanpasta har karamellfarge og en behagelig lukt, det er veldig praktisk å bruke, det er ingen smerte når den påføres. Det fjerner alt hår godt og er billig. Det eneste negative er at det kan smelte og strømme i varmen.

Mest rosende pasta Gloria. Det sies at det er nøyaktig tilberedt på naturlige ingredienser. Vel fjerner uønsket hår og gir en jevn effekt i lang tid. Og prisen er god.

Shugaring pasta Gerbere


Shugaring Gerbere Paste er flott for både profesjonell bruk og hjemmebruk. Laget på grunnlag av fruktose, renset vann og sitronsaft. Inneholder ikke kjemiske tilsetningsstoffer. Shugaring Paste Gerbere - Krever ikke ekstra oppvarming, lett å påføre, påvirker huden forsiktig.
Gerbere Paste - laget av varierende tetthet, hard, middels og myk. Du kan enkelt velge en shugaringpasta Gerbere for komfortabel bruk og bli kvitt uønsket hår. Vi er sikre på at "Shugaring" -prosedyren vil være nøyaktig den prosedyren du har latt etter. En pasta for shugaring "Gerbere" vil hjelpe deg med dette.

Tøff pasta for shugaring Gerbere

Hard pasta brukes til å fjerne hardt hår i bikiniområdet, underarmene, bena og armene. I utgangspunktet brukes en hard tetthetspasta hvis du tidligere har brukt en barbermaskin eller epilator, og pastaen er også ideell for nybegynnere i shugaring og for "varme hender". Prosedyren for depilering utføres med manuell teknikk (ved bruk av hender), bandasje teknikk (ved hjelp av spesielle strimler), og også med en spatel.

Middels pasta for shugaring Gerbere

Mellomstor universell pasta brukes til å fjerne ansiktshår (antenner), armer, ben, i bikiniområdet, armhulene, på baksiden, på magen. For en slik pasta vil de beste forholdene ikke være den høye temperaturen i luften i rommet og "kalde hender". Hvis du stadig gjør depilering over tid, blir håret tynnere og blir mykt for å fjerne det. Middelspasta vil gjøre. Alle typer teknikker er også egnet for en slik pasta.

Myk pasta for shugaring Gerbere

Lett lim for depilering ved bruk av bandasje teknologi. Sett det med en spatel eller arbeid i hansker. Det er mulig å bruke manuell utstyr i rom med lav temperatur i løpet av den kalde årstiden. Det brukes også til å regulere tetthet av andre pastaer. Ideell for profesjonelle. Det anbefales å depilere glatte store overflater - armer, ben.

Jeg bruker pasta bare til personlige formål, jeg har prøvd mange forskjellige selskaper, dette er saken. Gerbere pasta passer til både nybegynnere og profesjonelle!

Forsøkt pasta mange selskaper som Jolie, Canaan, Reviere Sucre, pasta Elenu Maaya, etc.

Hvis du ikke tror, ​​kan jeg sende disse pastaene hjemme, så jeg stoppet ved Gerberpasta. For det første er det ikke veldig dyrt sammenlignet med profesjonelle pastaer og "svarte samovarker", pastaen har en fin nyanse, fjerner håret helt fra 3 mm helt lite, laget på grunnlag av fruktose og ikke sukker, er volumet på 500 ml av en krukke nok hvis du bare gjør en bikini i et år, har jeg fortsatt mer enn en halv boks med mat, men jeg bruker den overalt både på bena og på ansiktet, armhulen og bikiniområdet, jeg gni huden før prosedyren klorhexidin i apoteket denne radoen Det koster 6 hryvnias, i stedet for talkum koster babypulver 80 rubler (og første gang jeg kjøpte pulver og klorhexidin brukt mindre enn halvparten for bruksåret.) Vel, så bruker jeg pastaen, jeg brukte hard pasta først, men det blir lett, men smelter ikke så fort som gjennomsnittlig, perfekt for en bikini, nå da jeg lærte å gjøre alt med middelspasta, er det mer elastisk, allerede for fortynnet hår, og over tid hvis du stadig bruker hårpasta tynnere, vil du finne spørsmål spør alle til å svare. ))))))))))

Jeg pleide å bruke en barberhøvel og en epilator.Disse er forferdelig skummel dager. Nå er barbermaskinen i et glass. Jeg rydder opp pellets på teppet for det)))))))))))))))))

PS! På bildet er dette første gang på bena, etter at barberhåret var veldig bra

Record Navigasjon

Jeg bruker pasta bare til personlige formål, jeg har prøvd mange forskjellige selskaper, dette er saken. Gerbere pasta passer til både nybegynnere og profesjonelle! : 37 kommentarer

Flott resultat! Og hvor kan jeg få en slik pasta?

Jeg sendte deg inn i PM hvor du kan kjøpe, ellers vil de plutselig forby meg for lenker, men saken er endelig kult;)

som alltid, takk V_dgu.UKR-her kan du alltid finne alt! Og du, selvfølgelig, for tipset, veldig nyttig info!

Takk for tilbakemeldingen, hjalp med å velge mellom å bestille eller ikke. Valget er selvsagt ja!

Ta det du vil ikke angre på, jeg er veldig glad for at jeg har brukt den i litt mer enn et år.

Jeg prøvde Gerbere den andre dagen, det fjerner virkelig håret effektivt og samtidig uten mye smerte. Den kule lille tingen, så legg til en anmeldelse også!

Jeg kjøpte meg en krukke med samme pasta, hardt skrevet. Her sitter jeg og ser på henne, fordi jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med det videre. Trenger du bare å spre det på føttene eller noe annet du trenger å gjøre med det? Hva å smøre med hendene? Hvilket lag å bruke, hvordan rippe det av da? Hvorfor trenger du pulver? Hvis det ikke er vanskelig, vennligst fortell nybegynner alt fra A til Z, jeg vil være veldig takknemlig)))

svarte deg i lichku

Vennligst skriv meg også, hvor du bestiller :)

Hva en kul ting! Og vær så snill å fortelle meg hvor kan jeg kjøpe en?

Hvis det ikke er vanskelig for deg, skriv hvor du kan kjøpe denne limen. På Internett fant jeg bare en butikk.

Siden en slik ting kan være og jeg kan skrive hvor du skal kjøpe, og hvordan du skal bruke det i detalj, vil jeg være veldig takknemlig)))

Fortell meg, vær så snill, hvor å bestille?

hvor bestilte du? aksje)))

Du kan skrive til meg hvor du skal kjøpe, og hvordan du bruker det i detalj,

Og skriv meg przhaluysta hvor

Hei, papir er ikke nødvendig? bare ridning på huden?

Og ikke del med meg.. hvor et slikt mirakel kjøpt?

God ettermiddag, jeg bestilte på shugaringufa.ru 222 hryvnia levering No big deal, som den har en rekke måter, manuell - hender, dro ut en ball og bruke lim mot veksten av hår og riv på vei oppover, med en slikkepott - det vil si de trepinner solgt som iskrem, men det er mulig og vanlig skje unnværes, og den tredje metode for stripe det er behov for å varme opp pastaen påføres direkte tonyusenkoy lag topplist for hårfjerning glatt og rykk (erstatning kan være vanlig papir av A4 eller tetrade blad))))))))) )) som jeg kunne og jeg forklarte. Den enkleste tingen for meg er med hendene mine, når pastaen i hendene begynner å miste egenskapene, legger jeg den på en skje og fortsetter prosedyren, som den var, lagre den i sin helhet. Klipp på internett er full av like gjør shugaring bare der nesten alle pasta eltes for lang tid eller forårsake hansker (indre tilsynelatende lim er for myk), men her pastaen er ikke lang tid å varme opp, noen sekunder, og den er klar og varm er ikke nødvendig, og umiddelbart sett det og gå. Bikini bedre å gjøre etter litt, slik at mindre smertefull, før forløpet er ønskelig hud drysset ut som om pudret med talkum eller babypudder nesten det samme talkum absolutt bedre pulver soderdit stivelse fremdeles min, brønn, generelt, pulver og deretter lime, for eksempel på bikini og underarmer Du kan drysse talcum flere ganger som den forsvinner, så det blir mindre smertefullt. Du sjekker med dem i forskjellige byer har kontorer

Hvor ofte bytter du "pasta" av pasta? Det virker ikke for meg, det er vanskelig og holder seg ikke til huden, da limes den til foten. Den stikker rett på hendene og foten

Jeg har en klump ca 2 cm i diameter, nok for 2 aksillære huler (akkurat når du svetter, limen begynner å holde seg fra fuktighet), men jeg gjør helt beina mine i en klump ca 4 cm i diameter

For å gå nøtter, kommer jeg ikke ut i det hele tatt, jeg prøvde igjen den andre dagen, vel, det er ikke mulig, det stikker til beina mine, og det er det, da stikker det til hendene mine, det er umulig å ta det av uten vann, jeg er helt utmattet ((

Vel, selvfølgelig vil du ikke ha en slik utgift med en gang, jeg har brukt lim i 2 år, i 2 år er hånden min full, jeg gjør alt lett og håret mitt har blitt mye mindre, og du er sannsynligvis en nybegynner i denne bransjen, du trenger et talent, det er ikke så lett i rommet bør være kul nødvendigvis, fordi nå utenfor temperaturen er høy pasta selvfølgelig endrer sine egenskaper, alle prosedyrer jeg gjøre i kveld, noen ganger pasta, selv i kjøleskapet satt et par minutter, og talkum uten den hvor som helst, en krukke av talkum jeg kjøpte omtrent et år tilbake, ikke engang halvparten brukt (talkum).

Hva et fint tips! Kan jeg få en link hvor skal jeg kjøpe den? Takk på forhånd

Alt er skrevet over)

Vennligst fortell meg, hvilken limtetthet bruker du på disse bildene?

lilamur, takk for tilbakemeldingen. Spør, pzhsta, og hvordan etter prosedyren med inngrodde hår? Jeg har et problem, så jeg kan ikke bruke epilatoren. Ja, og smertegrensen min er veldig lav. Jeg hørte mange gode ting om denne limen, selv om jeg ikke brukte shugaring. I dag bestilt, og nå tviler jeg på.

Jeg har også en fot på samme sted, hender det at et par hår vokser, jeg har dem fett salisylsyre, når de vokser, et par ganger om dagen, og når det bryter, jeg slette det og sted salve levomekol eller hvis uzherzhatsya Jeg kan ikke og kovyrnu med en nål, så Levomekol jeg smmer fort går

nødvendigvis gni den med en svamp hvor depileringen fant sted når jeg tar en dusj slik at hårene ikke vokser inn i

Skrubbe skal brukes 2-3 ganger i uken, men jeg er for lat, jeg bruker maksimalt en gang hver annen uke

Fortell meg, vær så snill, hvor fikk du det?

Alt er skrevet over)

God ettermiddag!) Og jeg kjøpte en, begynte å gjøre det, trekk den ut to ganger, og hun hardner hardt i hendene hennes og slutter å rive (kanskje gjør jeg noe galt?

Fortell meg hvor du skal kjøpe.

Jeg kjøper i patroner, så jeg er vant til det

GIRLS kjære, skriv til meg, ikke hesitere! Jeg skriver som og hvor å kjøpe en pasta! Virkelig god kvalitet for en passende pris. JANKS NØKKEN FOR flere måneder

Stiv pasta for shugaring "Gerbere"

Midler til shugaring "Gerbera" er veldig populært blant dem som alene hjemme sliter med uønsket vegetasjon. Hvorfor så? Produktet har mange fordeler i forhold til analoger:

  • effektivitet. Hardpasta penetrerer lett porene, fjerner uønsket vegetasjon i de intime områdene og armhulen. Det er der at en spesiell tilnærming er nødvendig for å løse et kosmetisk problem. Dette er fordi på slike steder er dermis delikat og tynt, det subkutane vevet er fraværende, det er mange små blodkar og nerveender. Men hovedtrekk er at folliklene ligger i store dybder. Noen ganger er hårpærene nedsenket i huden i 1 cm eller mer. Shugaring pasta "Gerbere" fjerner uønsket vegetasjon etter første gang. Derfor er selv en nykommer med et slikt produkt garantert et utmerket resultat;
  • smertefri. Stiv pasta strammer hår og follikler. Derfor, når rykk fjernet de raskt. Smerte og ubehag er minimal;
  • varig effekt. Limen sikrer at uønsket vegetasjon ikke vil forstyrre deg i 3 uker. Enig, begrepet er ikke lite. Dette kan ikke gi maskiner, barbermaskiner, depilatory cremer;

Er shugaring egnet for alle?

Metoden er god, men likevel, som enhver kosmetisk prosedyre, har sine egne kontraindikasjoner og begrensninger:

  • overfølsomhet av dermis;
  • graviditet.
  • Når du arbeider med pastaen i det intime området, kan for tidlige sammentrekninger begynne og livmortonen kan øke, noe som er svært uønsket.
  • brudd på integriteten til huden, kjemikalier, sol eller termiske forbrenninger. Derfor, før du starter prosedyren, bør du vente til slutten av regenerering av dermis. Da sukkerpastaen ikke vil skade.
Veldig økonomisk å bruke.

Hvordan jobbe med verktøyet

Shugaring pasta "Gerbere" er lett å bruke. For å få venner med produktet, må du:

  • før en kosmetisk økt, klippe hår. Hard pasta brukes til å fjerne uønsket vegetasjon i intime områder og armhuler. Hvis lengden på håret overstiger 5 mm, forårsaker applikasjonen ubehag og smerte. Derfor trim til en optimal 5 mm;
  • Behandle overflaten med et antiseptisk middel. Spray, lotion eller tonic er perfekt for denne rollen. Ikke anbefaler veiviseren å bruke alkoholholdige stoffer. Etter dem er det stor sandsynlighet for irritasjon, utslett og andre komplikasjoner. Bruk derfor et sikkert antiseptisk middel;
  • Varm produktet i hendene dine. Papir- og stoffstrimler er ikke nødvendig for å jobbe med hard pasta, så dette er et ideelt alternativ for nybegynnere;
  • Påfør "Gerbera" mot hårvekst. Dette er viktig. La karamelen ligge på overflaten i 2 sekunder. I løpet av denne tiden trenger den inn i porene, kvalitativt innhyller hvert hår;
  • Trekk kraftig over massens frie kant. Bevegelse skarp og i vekst av uønsket vegetasjon. For å minimere de ubehagelige opplevelsene, strekk huden med hendene når du gjener. Dessuten anbefaler depilation masters å holde pusten mens du fjerner pastaen;
  • Hard pasta er ganske enkelt fjernet fra overflaten. Det er nok å tørke med kosmetiske kluter eller varmt vann;
  • For å gjenopprette vegetasjonen litt lenger, anbefales det å behandle huden hver 2. dag med en spesiell vekstblokkering. Egentlig kjøpe verktøyet på apotek eller på en spesialisert nettside. Det fukter huden dermis, forhindrer utseende av irritasjon, utslett, innfukning av hår. Dette er fullstendig bekreftet av positive tilbakemeldinger fra de som har prøvd Gerbere.

www.Ulpokupki.ru Felles kjøp i Ulyanovsk - Dimitrovgrad - Novoulyanovsk - Ulyanovsk region

Forum for felles kjøp, felles kjøp av Ulyanovsk, Dimitrovgrad og Ulyanovsk-regionen, JV Dimitrovgrad, JV Ulyanovsk

  • Liste over fora
  • Endre skriftstørrelse
  • Utskriftsversjon
  • FAQ
  • registrering
  • Logg inn

Gerbere. Anmeldelser.

Moderator: Banan

Re: Gerbere. Anmeldelser.

ilmira »27 okt 2014 08:51

Re: Gerbere. Anmeldelser.

IrinaG »Jan 04, 2015, 19:28

Re: Gerbere. Anmeldelser.

Daryana "20 feb 2015, 13:14

Re: Gerbere. Anmeldelser.

LeniK »20 feb 2015, 15:53

Re: Gerbere. Anmeldelser.

funtiknatasha »17 juni 2015, 15:57

Re: Gerbere. Anmeldelser.

LeniK »22.juni 2015, 16:32

Re: Gerbere. Anmeldelser.

orlovaoa »01 Jul 2015, 09:13

Re: Gerbere. Anmeldelser.

Dunn "4 august 2015, 5:15

Re: Gerbere. Anmeldelser.

Lviv »08 aug 2015 12:26

Re: Gerbere. Anmeldelser.

Dunn »08 aug 2015, 23:55

Gjennomgang av 3 pastaer for shugaring - Limavi, Ferie og Gerbere

Vi fortsetter vår serie av vurderinger på de vanligste måtene for å bære shugaring. I dag ser vi på tre merker, kjent som Limavi, Ferie og Gerbere. La oss analysere alle egenskapene til disse produktene, prøv å identifisere det mest effektive. De viktigste kriteriene vi tar hensyn til - fasthet, viskositet, plastisitet og effektivitet. Alle estimater er gitt så upartisk som mulig og har ikke målet om å fremme en eller annen produsent.

Limavi eller "perfeksjonert"

Dette er det melodiske ordet oversatt fra latin (andre varianter er polert, polert, skinnende). Hinten er ganske tydelig, med tanke på at karamellen for shugaring blir diskutert. Produktet er innenlands, produsert i to linjer:

Classic (tilgjengelige kapasiteter og priser presentert på den offisielle nettsiden er som følger):

· 650 g - 450 ml - 700 p.

· 1,5 kg - 1 l - 1 200 p.

· 650 g - 450 ml - 800 p.

· 1,5 kg - 1 l - 1 450 p.

Shumaring pasta limavi 650 gr

Tilgjengelig også, det er sett med samplere på 185 gram i en krukke.

Det tar umiddelbart øye med at prisen på dette verktøyet er noe høyere enn tilsvarende priser for samme type varer, hvis du vurderer at vi snakker om en innenlandsk produsent. Faktisk er produktet produsert i St. Petersburg, det er plassert som en profesjonell, som sannsynligvis spilte en beslutning om prisutstedelsen.

Listen over ingredienser i dette merket er tradisjonell: fruktose, glukose og vann. Men valget av forskjellige tettheter er virkelig hyggelig overraskende, og to ganger bredere enn sine direkte analoger og konkurrenter - 9 typer fra ultralyd til ekstra tett. Minimalistisk og fargerik design gleder seg godt, men bankene er laget av ganske myk plast. Designere (eller skapere av bedriftens identitet?) Selv tenkt ut melassene som anbefales til bruk om sommeren eller vinteren.

Men hvor mye har det hatt en positiv effekt på selve produktet og hva andre sier om Limavi? Meninger er delt her, og ofte ikke til fordel for merkevaren under diskusjon. Mesteparten av klager ble forårsaket av myk og ultra myk. Faktisk viste de seg for å være for mye vannet, spredt ut sterkt, produserte høyt forbruk, mens de forlot mange hår. Ikke vær redd for den mørke skyggen av myk Limavi - karamelen er ikke helt brent, den har god plastisitet.

En annen ting er middels og tett - de jobber bra, utmerket utholdenhet. Mellom tett og ekstremt tett, kan imidlertid ingen signifikant forskjell bli lagt merke til, og begge er gode for bruk under de samme forholdene.

Denne limen er generelt ganske god, over gjennomsnittet, men prisen er helt uberettiget. Videre, etter noen måneder, oppdager mange at hun er sukkert og karamellisert, noe som ikke er tilfelle med andre lignende produkter.

Holiday - et utvalg av europeisk kvalitet til en rimelig pris.

Det italienske Holiday-merket virket relativt nylig i Russland, men mange snakker allerede om det. Først av alt er det overrasket av sin lyse, nesten gjennomsiktige farge, som ikke er så lik fargen på lignende produkter fra andre selskaper. Produktet er plassert som en profesjonell, som krever ferdighetene til en mester.

Holiday shugaring pasta

I motsetning til andre merker er Holiday ikke tilgjengelig i plast, men i jernburk, nesten hermetisk mat, med en løkke for åpning og et ekstra plastlokk. Etter å ha åpnet krukken, er sistnevnte veldig stramt, og lar deg bevare melassens friskhet. Generelt kan tinnemballasje betraktes som en stor ulempe, da det utelukker muligheten for oppvarming av innholdet i mikrobølgeovnen, ved hjemmebruk.

Holiday shugaring pasta

I motsetning til overflod av ulike prøver av forskjellige produkter fra andre, fokuserte denne italienske produsenten på utgivelsen av bare to modeller - hardt (kommer med profesjonelt prefiks) og mykt - mykt. Denne konsistensen av serien er forklart ganske enkelt: Du kan alltid blande to tettheter, oppnå ønsket effekt. Men samtidig synes det som med vilje kreve behovet for obligatorisk innkjøp av hele settet.

Holiday shugaring pasta

Sammensetningen er standard: sukker, fruktose og vann. Også på pakken er det angitt at det ikke er til bruk i bandasje-teknologi - det ser ut til at ingen ville tenke å bruke myk pasta til disse formålene.

Generelt gir pastaen et godt inntrykk, og vi har et gyldig utvalg av europeisk kvalitet. Kvaliteten er klart over gjennomsnittet, gitt at prisen er litt lavere i sammenligning, selv med innenlandske kolleger. Hyggelig fornøyd med de detaljerte bruksveiledningene, som for øvrig er alt forvirrende, og at prosessen med å bruke dette produktet er svært vanskelig, og ideelt sett krever spesielt utstyr. Men så igjen, hvorfor trenger vi merket voks hjemme eller hvis du er en epilerende mester?

Gerbere - alt er enkelt, men mer enn kvalitativt!

Det siste merket i vår anmeldelse representerer også Russland. Fås i pakker av 3 typer - for 280, 500 og 1500 gram. Når det gjelder pris, er dette verktøyet billig, og det er selvfølgelig alltid mer lønnsomt å ta større pakker samtidig. Sistnevnte er innrammet minimalistisk - en blomst er en bedriftskomponent av dette merket. Kvaliteten på klistremerket, som er et enkelt papir, er noe skuffende og lett avskallet, for eksempel når melassene er oppvarmet i et vannbad. Sammensetningen inkluderer fruktose, vann og sitronsyre.

Gerbere shugaring pasta

Produsenter i dette tilfellet begynte ikke å vikle seg opp med variasjon, og har tilbudt en enkel løsning i form av å produsere tre kosmetiske karameller av forskjellige tettheter. La oss prøve å se nærmere på hver art:

· Gerbere er tøft - som sagt, brukes det til å fjerne spesielt tøffe hår, og spesielt i bikini, underarm, ben og armer. Den kan brukes i noen av de tre kjente teknikkene, samt de beste løsningene for alle som tar de aller første skrittene i shugaring. Generelt gir det det mest behagelige inntrykk, og det kan sies at det virker på 100%, men generelt er det vanskeligere enn vanlige pastaer av samme type.

· Gerbere er medium - posisjonert som universell, og generelt er det. Det anbefales å brukes i kalde rom med kalde hender, alle teknikker er også egnet. Rygg og mage er ideell for henne, selv om alt er individuelt og også avhenger av temperaturen i rommet.

· Gerbere soft - går inn i kategorien "programvare", for bruk i bandasje teknologi, eller med kalde hender og i et kaldt rom. Du kan også fortynne den med tettheten av andre typer melasse. Det anbefales å regulere hår på store områder som armer, lår og ben. Generelt har denne utsikten forlatt en ambivalent følelse. Ved den minste temperaturfallet begynte pastaen å spre seg, selv om den forblev tøff.

Gerbere shugaring pasta

Fasthet og god ytelse kan betraktes som den viktigste fordelen med Gerbere. Hun er også ganske lydig og plastisk, selv om hun ikke bør være sakte, siden tørkingen og innstillingen hennes også er nesten øyeblikkelig. Generelt om de tre merkene som er vurdert, mottar det siste merket i dag høyeste ros av redaksjonæren på grunn av sine positive kvaliteter på jobben.

Lim for shakerings gerbere Lim for shakerings gerbere

Den beste pastaen for shugaring anmeldelser. Hvordan velge en lim

Epilering med sukker, eller shugaring, er nesten den mest populære servicen til moderne salonger. Hun er enda dårligere enn å vokse, som så lenge holdt mesterskapet blant kvinner.

Moderne merkevare kosmetikk

Men prosedyren selv shugaring - ikke ny, denne metoden ble brukt av oversjøiske dronninger av de eldgamle epokerne. Sukkerblandingen ble kokt kort, brakt til ønsket tetthet, og med hjelpen ble de kvitt unødvendig vegetasjon på kroppen.

Shugaring er en populær prosedyre som kom til oss fra antikken.

I dag kan sukkerpasta enkelt kjøpes på nesten hvilket som helst Internett-produktområde, i spesialforretninger eller butikker. Til tjenester av kjennere av glatt hud presenteres ulike typer pastaer, avhengig av sonen som trenger epilering (armhuler, bikini, ben, etc.).

Mange salongmestere og vanlige borgere, som bestemte seg for å håndtere vegetasjonen på kroppen alene, hjemme, er interessert i et slikt produkt som sukkerpasta til shugaring. Hvilken er bedre? Anmeldelser "for" og "mot" som er egnet, og hvem bør avstå? Alle disse spørsmålene er relevante for jenter og kvinner i ulike aldre.

Moderne merker av produkter, som fører i rating vurderinger på sukkerpasta for hårfjerning:

  • Saona Kosmetikk;
  • gloria;
  • Ayuna;
  • Aravia Professional;
  • White Line Natura;
  • Canaan;
  • DERMAEPIL;
  • Skjønnhetsbilde.

Funksjoner valg av pasta

Først av alt er det viktig å tydelig vite hvilket produkt som skal brukes til hårfjerning. For eksempel, hvis du vil eliminere unødvendig ansiktshår, så er det nødvendig å bruke en pasta med myk konsistens. For å jobbe med steder der sterke og sterke hår vokser, trenger du mer tette formuleringer.

Myk pasta brukes i shugaring for jevnere overflater på kroppen.

En viktig rolle spilles av mikroklimaet i rommet, hvor epileringen vil bli utført med sukkerpasta til shugaring. Best av alt, dømme etter vurderinger, for å skaffe seg komposisjonen med denne spesielle kontoen. Siden egenskapene vil variere ut fra hvilken grad av fuktighet og temperatur i rommet.

Hvis du planlegger å bruke pastaen manuelt, bør du ta oppmerksom på de tette, viskøse sammensetningene. Ved bruk av en spesiell spatel brukes pastaer med myk, mer flytende konsistens.

Vær oppmerksom! Temperaturen i enkelte områder av kroppen kan variere med noen få grader fra det på overflaten av andre soner. Dette er av avgjørende betydning, siden solid pasta passer for å arbeide med varmere soner, siden myk pasta kan spre seg, noe som vil redusere resultatet av prosedyren til null.

Det samme gjelder håndtemperaturen (din eller mesteren) - for å arbeide med kalde hender, velg en sukkerblanding av middels tetthet, hvis hendene er varme, bruk deretter hardt pasta med dristig bruk.

Mange er nølende med å delta på spesialiserte virksomheter der de tilbyr sukkerepileringstjenester, og de utfører disse prosedyrene i hjemmemiljøet, alene.

Eksperter anbefaler slike folk å kjøpe komplette sett for shugaring, som inkluderer pastaer med forskjellig tetthet og alle nødvendige enheter. Dette vil tillate deg å raskt forstå hvilken type sammensetning som er mer passende for en bestemt person.

Det er viktig å huske! Før du starter på en uavhengig prosedyre med "søt epilering", er det nødvendig å grundig studere all informasjon om dette emnet, bli kjent med detaljene med sammensetningen av sukkerpasta til shugaring, vurderinger som er bedre å velge og bestemme seg for prisen.

Noen ganger, forskjellig i tetthet, pasta må kombineres for å oppnå ønsket konsistens.

Hva er prisen på produktet?

Mange kvinner som allerede klart forstår hva sukkerpasta til shugaring er, hvilken som er bedre, er også interessert i vurderinger om dette produktet når det gjelder priser for det.

Hard konsistens pasta er ganske dyrt.

Alt avhenger av flere faktorer som påvirker priskategorien av verktøyet:

  1. Produsent (jo mer kjente merkevaren, desto dyrere blir den solgt).
  2. Sammensetning (kvalitative og naturlige komponenter av pasta øker verdien).
  3. Konsistens (veldig myk, i tetthet, komposisjonene er billigere enn faste masser).
  4. Volum (for store containere, være forberedt på å betale mer enn for en liten krukke med penger).
  5. Omfanget av sukkerpasta til shugaring (noen jenter, i sine kommentarer om hva slags karamell er bedre, sier at det er mer lønnsomt å skaffe seg et universelt produkt som er egnet for å behandle mange soner).

Prisene på sukkerformuleringer for shugaring er veldig tydelig demonstrert på sidene i mange nettbutikker.

For eksempel, i de mest vanlige nettbutikkene, starter kostnaden for midler for sukkerfjerning fra 190 rubler (dette er prisen for 140 gram myk pasta "Jamaica"). Den gjennomsnittlige tettheten av "Costa Rica" koster ca 2000 rubler uten rabatt, og med rabatt - 1550 rubler.

Patronen av myk sukkerforbindelsen "Step" vil koste deg 180 rubler. Men den faste pastaen med mentol "Gloria" vil koste litt mer enn 600 rubler.

Karamelsammensetningen av selskapet "Aravia" er heller ikke billig for alle selgere, siden det er denne sukkepastaen som preges av sin profesjonelle kvalitet og effektivitet. Dens kostnad starter fra 150 rubler per 100 g vekt.
Pasta av kananskanskostnaden fra 1000 til 4355 rubler, avhengig av volum.

Individualitet i utvalget

En lesing av vurderinger om hvilken sukkerpasta for shugaring passer best til en bestemt jente er ikke alltid nok. I noen tilfeller er det fornuftig selv konsultasjon med leger.

I visse sykdommer, som for eksempel diabetes, er shugaring-prosedyren uakseptabel

Forsiktig! Hvis huden din er utsatt for manifestasjoner av diatese, eksem og andre typer allergiske reaksjoner, kan spørsmålet om epilering med karamell være verdt å revurdere.

For å unngå ubehagelige konsekvenser etter en sukkerprosedyre, er det bedre å konsultere legen din, særlig en hudlege.

Som du vet, karamellblandinger for hårfjerning er myk, medium, tett og veldig tett tekstur. Noen produsenter produserer pastaer med en middels tetthetsverdi (for eksempel ultra myk).

Myke formuleringer behandler vanligvis overflater av jevne og store deler av kroppen (hender eller føtter). Et slikt produkt brukes hovedsakelig til å fjerne lette, ikke veldig harde hår. Passer til bandasje metode for hårfjerning, og manuell.

Den gjennomsnittlige konsistensen av karamellhalsingskomposisjonen er universell, dette produktet er egnet for eliminering av moderat hardt hår.
Elastiske, tette formuleringer fjerner tøff vegetasjon som med lik suksess kan brukes på områder av alle områder av kroppen.

Pasta med svært høy tetthet er uunnværlig for spesielt følsomme områder. Med slike sammensetninger arbeider man i manuell og applikasjonsmetode for shugaring.

Topp 8 profesjonelle shugaring pastaer:

  1. "Riviere Sucre" er en fransk sukker sammensetning med en tetthet som strekker seg fra en veldig myk konsistens til en super hard masse.
  2. "Gloria" - pasta er representert av forskjellige, i konsistens, arter, noen pastaer inneholder kjøling menthol. Den russiske produsenten har tatt vare på kvaliteten på produktet, og gjør den tilgjengelig i bruk, ikke bare for profesjonelle håndverkere, men også for vanlige forbrukere. Forresten, prisen er mer demokratisk enn noen utenlandske analoger, men kvaliteten er ikke dårligere enn dem.
  3. "Saona" - Franske produsenter av disse pastaene erklærer trygt at deres produkt overholder alle teknologier for shugaring. Disse forbindelsene er basert på fruktose, som pastaens hovedkomponent. Linjen av profesjonelle pastaer "Saona" er representert av 7 typer, hvorav 5 er grunnleggende (bandasje, is, myk, normal, varm) og 2 typer veldig myke og raske pastaer som ikke trenger oppvarming.
  4. "Cannaan" - israelske produkter. Positiv tilbakemelding fra nybegynnere om hva slags sukkerpasta er bedre for arbeid, når du utfører shugaring, antyder at dette bestemte produktet er i stor etterspørsel. Dette merket er representert ved 4 typer tetthetskonsistens, enkel å bruke, lett fjernet, trenger oppvarming.

Israels kvalitet og brukervennlighet - utmerket resultat

  • "Dolce Vita" - har en organisk sammensetning, fri fra kjemisk fylling, inneholder ikke kunstige farger. Dette produktet er en favoritt av mange skjønnhetssalonger.
  • "JOLIE" - inneholder i rørsukker, sitronsaft, vann. Denne pastaen har en lys og "velsmakende" nyanse av ferskt kokt karamell, laget i henhold til tradisjonene fra de gamle perserne og egypterne. Egnet til hjemmebruk.
  • "Aravia Professional" - vanilje krem, tropisk, honning, naturlig, myk og lys. Alt dette mangfoldet er representert av produsenter av verktøy for depilering av selskapet "Aravia". I linjen av disse karamellblandingene presenteres varer med forskjellig tetthet.
  • "Start Epil" - forskjellige versjoner av konsistens, rimelig pris for et godt volum bokser (fra 700 rubler til 400 ml). Dette merket har et stort antall positive vurderinger blant fagfolk og amatører i ferdigheter med shugaring.
  • Sikkert, hver jente har allerede en favoritt sukkerpasta til shugaring. Hvilken er bedre? Vurderinger foreslår at type og merke av karamelsammensetningen velges individuelt for hver enkelt person. Alt avhenger av den naturlige tendensen til vekst og struktur av hår.

    Hjemmelaget oppskrift

    Tradisjonelt er sukker involvert i å lage karamell til epilering. Det kan være hvitt eller brunt. For shugaring-prosedyren er både raffinert sukker og et produkt som ikke er behandlet utmerket.

    Den andre komponenten i sukkerpasta oppskrifter er vann (renset eller kokt). Konsistensen av pastaen avhenger av mengden, jo mindre vann, karamellen viser seg å være vanskeligere og tettere.

    Den tredje komponenten er syre. Vanligvis er naturlig juice av sitroner brukt til sukkerblandinger, men "sitron" i krystaller eller eple-eddik essens er også ganske egnet.

    I noen tilfeller kan honning være en av komponentene i karamellblandingen, men tilstedeværelsen er ikke en forutsetning.

    Honning er en valgfri ingrediens i pastaen, men huden blir mykere hvis du legger til det ganske mye til sammensetningen.

    Alternativ populær oppskrift:

    • Sukker - i mengden 20 ss. l.;
    • 4 ss. l. vann;
    • Klemmet fra sitronsaft.

    Kok blandingen bør ikke være mer enn 10 minutter, du kan gjøre det i mikrobølgeovnen. Når konsistensen av pastaen blir mer volatil, og fargen vil lignes på rav, blir sammensetningen fjernet fra varmen.

    i hjemmelaget pastaoppskrift For de som er allergiske mot sitrus, er det akseptabelt å erstatte bruken av sitronsyre med eddik

    Prosedyren med epilering med sukker bare ved første øyekast virker upraktisk hjemme. Forutsatt at den utføres korrekt, kan du oppnå et utmerket resultat, og huden vil lenge være fornøyd med glatt og elegant taktil opplevelser.

    I dag er mange relevante emner som sukkerpasta av høy kvalitet for shugaring, hvilken er bedre? De fleste anmeldelser er veldig imponerende, fordi denne milde og effektive måten å fjerne uønsket hår, gir maksimal nytte, krever ikke fabelaktige kostnader. Og viktigst er komponentene for shugaring prosedyrer helt naturlige og trygge for friske mennesker.

    Hvordan gjør bena perfekt glatt hvis ingen av metodene gir det ønskede resultatet? Du vil bli fortalt i denne videoen:

    Shugaring lim - vår hit parade

    Shaguring - en type depilation, som bruker en spesiell pasta laget på basis av sukker. Denne metoden blir stadig mer populær hver dag og krav.

    Lim er av forskjellige typer, avhengig av hvilken sone på kroppen den er beregnet til.

    Effekten av denne metoden er fantastisk - huden blir veldig myk og glatt uten hår.

    Hvordan velge?

    Moderne pastaer, som er designet for depilering, varierer i konsistens og er av tre typer:

    Ved å bruke myk, kan du fjerne fluffen på kroppen eller myke hår. Middels konsistenspastaen er universell og kan brukes ikke bare for mykt hår, men også for hardt hår.

    Lim inn tett tekstur vil bli kvitt veldig hardt hår.

    For å fjerne hår over hele kroppen, kan du bruke en pasta av middels og tett konsistens. De vil tillate å fjerne overflødig hår på beina, haken, hendene, armhulen, så vel som i bikiniområdet.

    Shugaringpasta er også forskjellig i hovedkomponentene som er inkludert i den:

    • sukker;
    • med hårvekstforsinkende kosttilskudd;
    • basert på glukose eller fruktose.

    Avhengig av vilkårene under hvilke prosedyren skal utføres, er pastaen:

    • for depilering i et rom med høy luftfuktighet;
    • for en tørr atmosfære;
    • å arbeide med kalde hender eller varme;
    • for depilering på varm eller kjølig hud.

    Velge en pasta for shugaring, det er best å konsultere med en spesialist som vil bidra til å bestemme og gjøre det riktige valget.

    Vår hit parade: hva er riktig for deg?

    I dag er det et stort utvalg av pastaer for shchuguring. Alle avviker ikke bare i sammensetning og stivhet, men også fra hvilket land de er laget av og i hvilket land.

    Spansk, fransk og israelsk pasta er veldig populær blant mesterne, men det er også mange nye produkter som blir testet.

    Shanaring lim Sanaan

    Israels pasta "Canaan" i dag er det mest populære verktøyet for shugaring.

    Den har fire nivåer av hardhet: Ultra Soft, Soft, Medium, Hard, så det vil være enkelt å velge det mest passende alternativet. Det er pakket i beholdere av forskjellige størrelser:

    Denne limen er et svært profesjonelt verktøy som lar deg fjerne overflødig hår på kroppen i forskjellige områder.

    Det kan brukes ikke bare av fagfolk, men også nybegynnere.

    For å bruke verktøyet må du først forberede huden på prosedyrene ved å bruke en spesiell lotion, som kan kjøpes sammen med pastaen.

    Det er ganske enkelt å bruke - du trenger bare å varme den opp til en temperatur på 36 grader, bruke den på problemområdet og trekk den av.

    Gloria å kjempe hår

    For deling er svært mye brukt lim Gloria. Det er som vanlig, og med tilsetningsstoffer.

    Det er flere separate serier som er beregnet på depilering i visse områder, for eksempel på armer og ben. En serie menthol kjøler godt huden og gir en nesten smertefri prosedyre.

    Gloria er av fire typer: ultra myk, hard, myk, medium. Når det gjelder emballasje er:

    Denne pastaen ble produsert i Russland, men på tross av dette er kvaliteten ikke underordnet europeisk. Ultra myk pasta, kan påføres ved hjelp av bandasje og manuell teknikk.

    Den er påført med hanskede hender. Myk er lett å påføre med en spatel, så det er fint å jobbe med det, spesielt hvis hendene er kalde.

    Medium tetthet pasta kan brukes ved høye temperaturer og fuktighet. Hard pasta er best brukt kun av fagfolk, fordi du jobber med det, du må være i våt rom med høye temperaturer.

    Aravia på naturlig basis

    I dag er Aravia pasta spesielt populær. Den er laget bare av naturlige ingredienser - fruktose, glukose og vann og uten tilsetning av konserveringsmidler og tilsetningsstoffer.

    Pasta er tilgjengelig i pakker med volum:

    Alle pastaer er forskjellige i metoden for bruk, teknikk for shugaring, temperaturen på hendene, typen av hår. For blanding og bandasje teknologi, kan du bruke myk "Honey" lim.

    For manuell utstyr, er det best å gi preferanse til middels konsistensen til "Tropical". Totalt produserer ulykken 7 forskjellige typer.

    Shugaring med Gerbere

    Sukkerpasta til depilering av den russiske produksjonen Gerbere tar de ledende stillingene i markedet for kosmetikk.

    Alle pastaer er pakket i krukker på 500 gram.

    De gjør huden veldig jevn og fjerner håret, ikke bare mykt, men også hardt. Designet for depilering i områder som armer, ben, ansikt, rygg, albuer, hofter, bryst, bikiniområde.

    Kostnaden kan være annerledes, så du kan finne en krukke fra 330 til 600 rubler. Sammensetningen av bare naturlige produkter - vann, sitronsaft og fruktose.

    Hard pasta, mild og middels gjør det enkelt å fjerne overflødig hår og gjøre huden fløyelsaktig.

    Riviere Sucre er fra Paris

    "Riviere Sucre" er en shugaringpasta laget i Frankrike.

    I sammensetningen har den mange fordelaktige sporstoffer og vitaminer som beriker huden og gjør den veldig vakker.

    Tilgjengelig i krukker volum:

    For en krukke som veier 210 gram, må du betale ca 550 rubler, men en pakke som veier 5 kilo vil koste mye mindre - 3700 rubler.

    "Riviere Sucre" vil tillate deg å lage høy kvalitet hårfjerning og samtidig gjøre peeling prosedyren. Verktøyet er veldig enkelt å bruke, så selv en nybegynner kan klare det. "Riviere Sucre" er av flere typer - myk, middels og tett.

    Shugaring pasta Alexandria

    Alexandria Professional - pasta, som ble opprettet i USA i 1989. Mange års erfaring og den nyeste utviklingen gjør alle produktene svært pålitelige og kvalitetsmessige.

    Den unike egenskapen til pastaen Alexandria Professional er at den ikke bare lar deg bli kvitt hår, men også gjør huden veldig myk, glatt og vakker.

    Tilgjengelig i pakker på 113 gram og 680 gram. For den minste pakken må du betale ca 700 rubler.

    Start Epil for en søt epilering

    Start Epil - shugaring pasta, som er produsert av et russisk selskap, er veldig populært og etterspurt. Den kommer i 300 gram og 600 gram glass, som er veldig praktisk å bruke.

    Tilgjengelig i flere versjoner: myk, medium, tett, allsidig.

    Alt betyr veldig godt å fjerne hår, gjør huden myk og skinnende.

    En liten krukke vil koste rundt 800-900 rubler. Dette verktøyet fjerner godt og fjerner hår med forskjellige lengder og tykkelser og skader ikke huden.

    Pandys ikoniske

    Pandis er et merke som er populært over hele verden. PANDHY'S ICONIC vil gi fullstendig komfort og smertefrihet i prosedyren.

    Hovedkomponentene i denne pastaen er fruktose, vann, sukker, oljer. Pastaen er laget bare av naturlige ingredienser som lar deg følge huden og gjøre den myk, delikat og fløyelsaktig.

    Verktøyet har ingen kontraindikasjoner, slik at hver person kan bruke den. Den produseres i mengden 500 og 850 gram. For den største krukken må betale omtrent 5000 rubler, men limen er verdt det. Med hjelpen kan du fjerne alt håret på kroppen.

    Tips og triks fra erfarne brukere

    Fjernet overflødig hår med en barberhøvel, mens en venn ikke fortalte om den nye metoden for depilering. Hun rådet meg til å kjøpe Riviere Sucre shugaring lim.

    Krukken kostet meg ca 500 rubler, men effekten var fantastisk - beina mine gikk gjennom prosedyren veldig raskt og nesten smertefritt, men jeg måtte lider litt fra bikini. Jeg likte alt veldig mye, nå bruker jeg limet hele tiden.

    Første gang jeg prøvde å gjøre depileringen med Gerbere sukkerpasta ble hun hentet til meg for 600 rubler. Pastaen var veldig elastisk, så jeg satte den med en spatel, som er veldig praktisk.

    Bena etter prosedyren ble veldig glatt og vakkert. Kort sagt, jeg var fornøyd.

    Pasta PANDHY'S ICONIC - virkelig likte. Det er plast og har samtidig en stabil konsistens.

    Det var lett og hyggelig å jobbe med henne - hun fjernet alt håret på beina og armene og prøvde å gjøre depilering i bikiniområdet, men det viste seg å være litt mer smertefullt enn hun hadde antatt, så hun bare vasket av pastaen og bestemte seg for å prøve det en gang.

    Jeg prøvde mange shugaring pastaer og bestemte meg for å kjøpe Start Epil med en tett konsistens. Pasta er veldig fornøyd, enkel å bruke, i en praktisk krukke, lett påført på kroppen og fjerner alle hår.

    I lang tid bestemte jeg ikke for depilering med sukkerbasert pasta, men jeg bestemte meg for å prøve det og kjøpte en liten krukke med kanaan. Effekten overgikk alle forventninger, til tross for at prosedyren var litt smertefull, var veldig fornøyd.

    De ekstra hårene er pensjonert og har ikke dukket opp i svært lang tid, flere prosedyrer - og hver gang det blir lettere, og håret på kroppen blir mindre.

    Om sukkerdeponering vil bli diskutert i følgende video:

    Vel, og hva er det beste ??)))

    Jeg elsker cannaan pasta!) Utmerket pasta til en tilstrekkelig og rimelig pris.

    Horror. Noen retter selv feil på nettstedet før publisering....... Jeg er i sjokk: en feil ved en feil.
    Gutter, vær oppmerksom på at alvorlige ting ikke gjøres på denne måten ((((((

    Jeg har lenge ventet på en slik anmeldelse, ingen dokumenter, ingen beskrivelse av produksjonen, men om Israel generelt er det ikke et hint om emballasje)))

    Jeg klarte å prøve klistra Gold AS. Om det er ikke sagt her. Jeg likte, og viktigst, prisen uten tap av kvalitet.

    Jeg kjøper Elena Maaya. Ved handlingen er oppnådd og rimelig, og kureren brakte rett hjem. Glad som en elefant)

    Jeg har også nylig oppdaget prosedyren for shugaring. Og jeg vil fortelle deg, det er mye mer praktisk og mer behagelig i opplevelser enn voksavhuggning. Som Irishka bruker jeg en middels hard pasta fra Elena Maaya - og nå har jeg ingen irritasjoner som etter voksing. Så, hvem har ikke prøvd det ennå - Jeg anbefaler deg å revurdere prioriteringene i bruk!

    Jeg fant ved et uhell på Internett informasjon om den nye russiske pastaen til selskapet Gold AS. Jeg har bestilt gjennom den offisielle nettsiden, og nå bruker jeg bare denne limen. Veldig fornøyd med kvaliteten og rimelig pris!)))

    Hei alle sammen! Jeg vil fortelle deg min holdning til forskjellig pasta, som allerede har blitt dannet i 9 års arbeid:
    1) Cannaan - angivelig Israel, men det var en skandale da den tidligere lederen av salgsavdelingen forlot dem, som lekkede opp informasjonen om hvordan og under hvilke forhold denne pastaen ble kokt sammen med pasta Gloria. Selv om kvaliteten jeg vil fortelle deg, er lim ganske vanlig, men det er stort, men! Prisen er ganske enkelt urealistisk høy, mens det er minst tre konkurrenter på markedet som er av samme kvalitet, og to av dem er enda bedre. Shelka Vista for eksempel 800 gr. verdt 800 rubler. og cannaan for 280 gr. spør 955 rubler! Dette er bare galt!
    2) Gloria - fra skaperne av kannanere. Bare hvis cannaan fortsatt er vanlig på jobb, så gloria for 800 gram. ber om 990 rubler, og i gjennomsnitt 800 gr. ber om 1190 rubler generelt. På jobb: Det stikker ofte, spesielt blant nybegynnere! Årsaken er at pastaen flyter i hendene eller tvert imot dubeet. De prøvde å håndtere det - de ville komme opp med en tetthetsregulator, da ville de skrive artikler om kampen mot fast, da noe annet. Jeg vil råde dem til å brenne den gamle oppskriften og trene hele teknikken på en ny måte. Men jeg kan gi råd til hudpleielinjen etter og SPA-linjen - det er veldig bra, selv om noen ganger innpakninger kan plaske, og noen produkter (som gloriapastaen selv) kan sugared.
    3) Arabia - Jeg har aldri jobbet, fordi det er mange negative vurderinger, blant annet fra mine gode venner, som også har jobbet lenge. Talc, forresten, har de generelt Kurp og tette porene. I Arabia prøvde jeg spa-produktene personlig - det er veldig gode og høykvalitetsstillinger.
    4) Alexandria - pastaen som jeg ikke vil jobbe med eller se på hyllene! Bare se deg!
    5) Gerbere, Rivere og andre - prisen er høyere enn den av min elskede Shelka VIsta, og kvaliteten på silkevista er bare super. Men linjen med verktøy etter prosedyren er ikke tilgjengelig ennå. Det er et universelt middel for og etter, men det er ideelt før prosedyren og passer ikke etter. Deres scrubs er super naturlige, de er laget av frukt, de kan til og med brukes))) Super ting. Som en del av en enkelt parfyme, ikke engang.

    Generelt anbefaler jeg ikke å se pasta til prisen. Noen ganger er prisen ikke en indikator - for eksempel er en silkeavgift den billigste, men det er også det beste - fordi hvis du tar det direkte fra produsenten, er prisen lav, og du trenger ikke å bekymre deg for kvalitet. Hvis du har spørsmål, skriv noe interessant og din mening!

    Epilasjon voks hjemme (instruksjon)

    Slik bruker du forskjellige typer voksvoks